thatama Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 To e-shop έχει το TELESYSTEM 4.3'' PORTABLE GPS NAVIGATOR TS8511 EUROPE στα 59Ε. (Προσοχή πρέπει να προηγηθεί εγγραφή και να σας σταλεί κωδικός προσφοράς). Δεν ξέρω τι παίζει και αν αξίζει το μηχάνημα. Μου φάνηκε πολύ καλή τιμή αλλά ψοφάω ν ακούσω και την αντίθετη άποψη. Λέει ότι έχει μενού στα ελληνικά με iGO AMIGO
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 εχω παρει ενα κινεζικο 7ιντσο (ναι 7!) με 33 ευρω περσι ωραιο μεγαλο,αλλα σουπερ αργο.ελπιζω να μην ειναι κι αυτο ετσι
kingdragon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το πήρα και μπορώ να πω ότι τουλάχιστον είναι πολύ πιο ποιοτικό από δεκάδες άλλα κινέζικα που περάσαν από τα χέρια μου. Έχει πολύ καλό πρόγραμμα που μέσω naviextras.com γίνεται αναβάθμιση χαρτών και το πρόγραμμα είναι το iGO Amigo. Οι χαρτες είναι Ευρώπης και επί το πλέιστον 12/2011 με 2012 πρώτο τρίμηνο. Της Ελλάδας είναι Δεκεμβρίου 2011. Πιο νέοι είναι μετά πληρωμής. Βέβαια υπάρχουν ...και δωρεάν στο γούγλη.... SOS: Έρχεται με 3 καλλύματα το μαύρο είναι ήδη πάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί είναι πολύ ευαίσθητα στο βάλε βγάλε. Προσωπικά με κατσαβίδι τα έβγαλα γιατί κουμπώνουν πολύ σφήνα και αχρήστευσα τα 2. Ως πλοήγηση οι χάρτες είναι ακριβέστατοι από ότι είδα και πολύ εύκολοι στη χρήση. Ένα μείον είναι ότι το πρόγραμμα είναι προεγκατεστημένο στη μνήμη του gps και οι χάρτες στην SD η οποία είναι 2gb φορμαρισμένη σε FAT...Kατά την αναβάθμιση μου έβγαλε ότι κάπου 10 mb δεν επαρκούν (ήταν ο νέος χάρτης της Ολλανδίας μόνο και έτσι έμεινα με τον παλιό)...Υπάρχει λύση μέσα από το πρόγραμμα να αποθηκεύσεις ότι θες στο PC και να επαναφέρεις ότι θες μετά. Αν καταφέρει και ξεκλειδώσει η συσκευή πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω. Σε αυτή την τιμή ναι είναι super και με εγγύηση.
thatama Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το πήρα και μπορώ να πω ότι τουλάχιστον είναι πολύ πιο ποιοτικό από δεκάδες άλλα κινέζικα που περάσαν από τα χέρια μου. Έχει πολύ καλό πρόγραμμα που μέσω naviextras.com γίνεται αναβάθμιση χαρτών και το πρόγραμμα είναι το iGO Amigo. Οι χαρτες είναι Ευρώπης και επί το πλέιστον 12/2011 με 2012 πρώτο τρίμηνο. Της Ελλάδας είναι Δεκεμβρίου 2011. Πιο νέοι είναι μετά πληρωμής. Βέβαια υπάρχουν ...και δωρεάν στο γούγλη.... SOS: Έρχεται με 3 καλλύματα το μαύρο είναι ήδη πάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί είναι πολύ ευαίσθητα στο βάλε βγάλε. Προσωπικά με κατσαβίδι τα έβγαλα γιατί κουμπώνουν πολύ σφήνα και αχρήστευσα τα 2. Ως πλοήγηση οι χάρτες είναι ακριβέστατοι από ότι είδα και πολύ εύκολοι στη χρήση. Ένα μείον είναι ότι το πρόγραμμα είναι προεγκατεστημένο στη μνήμη του gps και οι χάρτες στην SD η οποία είναι 2gb φορμαρισμένη σε FAT...Kατά την αναβάθμιση μου έβγαλε ότι κάπου 10 mb δεν επαρκούν (ήταν ο νέος χάρτης της Ολλανδίας μόνο και έτσι έμεινα με τον παλιό)...Υπάρχει λύση μέσα από το πρόγραμμα να αποθηκεύσεις ότι θες στο PC και να επαναφέρεις ότι θες μετά. Αν καταφέρει και ξεκλειδώσει η συσκευή πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω. Σε αυτή την τιμή ναι είναι super και με εγγύηση. Ευχαριστώ θερμά. Θα το παραγγείλω KingDragon και αν καταφέρω κάτι με το ξεκλείδωμα θα το ποστάρω άμεσα. Και πάλι ευχαριστώ. Είστε απίθανη παρέα και χάρηκα που αποφάσισα να συμμετέχω.
Razor7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το πετάς όμως έτσι ξερό χωρίς λίνκ χωρίς τίποτα.... Το GPS είναι αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.926555 και με τον κωδικό 1226 φτάνει τελικά στην πιο πάνω τιμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα