dimiss3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 εχω τα εξης χαραχτηριστικα μητρικη - επεξεργαστης - ψυχτρα επεξεργαστη - μνημη 2Χ4GB - καρτα γραφικων - κουτι θελω να τον παω λιγο παραπανω , στα 3,6GHz το πολυ . Εβαλα απο το Bios το FSB 400 , και οντος στο bios μου τον εδειξε 3,6GHz , αλλα οταν εκανα save shanges και restart μετα μαυρη οθονη , δεν ξεκινα τιποτα . (το PC εχει ρευμα αλλα δεν δηνει στην οθονη) clear cmos και ολα οκ μετα . Γιατι μου το κανει αυτο ? αν δειτε στο maual της μητρικης (φωτο) λεει για κατι πινακια που εχει και τους αλλαζεις θεσεις , εχει default - standart - overclocking Ξερει κανεις τι ρολο μπορει να παιζουν? τα εχω στο default . αν δεν κανω overclocking και μεινω ετσι να τα εχω στο default ? Μηπως εχω μειωμενη αποδοση με default και πρεπει να παω σε standart settings (στο DDR3 1333 - FSB 1333) ? Το CPU - Z μου δειχνει τα παρακατω για CPU και Memory. (φωτο) τον επεξεργαστη γιατι τον εχει στα 1999ΜΗz ??? και την μνημη στα 533ΜΗz ??? κατι δεν παει καλα εδω .................!!!!
artshadows Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (η μ/β που εχεις δεν ξεπερναει ευκολα το 1333 fsb οι μνημες 1333 οποτε θα βαλεις τις μνημεςβ στα 1333, στο cpuz θα φαινονται 667 λογο ddr (667*2)αλλα το fsb chipset θα ειναι 333*4=1333 αλλα διαβασε οδηγο για core2duo overclock και θα καταλβεις
GothmogGr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Με αυτή την μητρική καλύτερά να το παρατησεις το εγχείρημά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα