Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ο αδερφός μου θελεΙ να παρει μια οθόνη multimedia 2 din από εξωτερικό έστω και κινεζικη έχουμε δει κάτι erisin καλές είναι?καν καλό αξιόπιστο site για αγορα?ευχαριστώ

Ρώτησα στο site για ενα μοντέλο που έχουν της erisin και μου απαντησε

Please find the best price of the ES777A as follows:

ES777A: USD 328

include the freight charge and the customs tax.

αυτο περιλαμβάνει και το τελωνείο?

Δημοσ.

εγω κινεζικη μονο απο εδω παιρνω http://www.chinavasion.com/

μια την ειχα σε εμενα αλλα επειδη πηρα ηχοσυστημα την εβαλα στο 2ο αυτοκινητο και θα παρω Kenwood για το δικο μου..

και μια ενος φιλου μου και οι 2 ειναι στα 2 χρονια λειτουργιας..και ακομα σκιζουν

Δημοσ.

επισης εαν κανεις λιγο υπομονη και παρακολουθεις συνεχεια το site κανουν ξεστοκαρισμα και τα δινουνε κοψοχρονια.

Δημοσ.

Αυτά τα Κινέζικα, περιλαμβάνουν αυτές τις νέες τεχνολογίες που διαφημίζει η JVC και η Pioneer για καλύτερη λήψη ραδιοφώνου; Ρωτάω γιατί το δικό μου που είναι ψιλοπαλιό (και πάει για αλλαγή) δεν πιάνει καθόλου καλά, ενώ η κεραία και τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Όμως, με το αυτοκίνητο της γυναίκας μου, που έχει ένα από αυτά τα καινούργια, το ραδιόφωνο είναι σαφώς καλύτερο. Ο ίδιος άνθρωπος τα έχει βάλει.

Δημοσ.

Αυτά τα Κινέζικα, περιλαμβάνουν αυτές τις νέες τεχνολογίες που διαφημίζει η JVC και η Pioneer για καλύτερη λήψη ραδιοφώνου; Ρωτάω γιατί το δικό μου που είναι ψιλοπαλιό (και πάει για αλλαγή) δεν πιάνει καθόλου καλά, ενώ η κεραία και τα υπόλοιπα είναι ΟΚ. Όμως, με το αυτοκίνητο της γυναίκας μου, που έχει ένα από αυτά τα καινούργια, το ραδιόφωνο είναι σαφώς καλύτερο. Ο ίδιος άνθρωπος τα έχει βάλει.

το 98% το υποστηριζει..
Δημοσ.

μερικες κινεζικες εχουν και αντι/πους εδω π.χ. dynavin

θα βρεις και τις αλλες οταν ψαχνεις μοντελα στο skroutz,eprice,bestprice

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...