Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν προκαλεί εθισμό η κορτιζόνη, δεν ξέρω γιατί έχει δαιμονοποιηθεί τόσο πολύ. Ακούνε πολλοί το όνομα και μόνο και τρομάζουν.

Όλα τα αποσυμφορητικά (όχι μόνο τα κορτιζονούχα) πρέπει να χρησιμοποιούνται με συγκεκριμένη δοσολογία και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δεν φταίνε τα φάρμακα για το ότι γίνεται υπερκατανάλωση.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εμένα τις τελευταίες μέρες έχει βουλώσει η μύτη μου και το αντιμετωπίζω με χαπάκια για το συνάχι.δεν παίζουν αλλά συμπτώματα άρα λογικά θα περάσει σύντομα...

Δημοσ.

Δεν φταίνε τα φάρμακα για το ότι γίνεται υπερκατανάλωση.

ποιος ειπε οτι φταινε τα φαρμακα; τα φαρμακα εχουν βγει για συγκεκριμενες καταστασεις και δοσολογιες. δεν πρεπει να λαμβανονται για ψυλλου πηδημα και σε οτι δοσολογια πιστευει προσωπικα (κι αυθαιρετα) ο καθενας οτι του κανει δουλεια. σε καθε περιπτωση, το λιγοτερο που μπορει να κανει καποιος ειναι να rtfm!!

Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω το βούλωμα της μύτης με σκούπισμα στο μανίκι ή με πίεση με το δάχτυλο του ενός ρουθουνιού και φύσημα του άλλου στον αέρα εναλλάξ και μετά σκούπισμα του χεριού στην πίσω μεριά του παντελονιού. Βέβαια άμα είναι μπροστά καμιά κοπελιά της ζητάω μυξόχαρτο. Μην γινόμαστε και γουρούνια.

• Like 8
Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω το βούλωμα της μύτης με σκούπισμα στο μανίκι ή με πίεση με το δάχτυλο του ενός ρουθουνιού και φύσημα του άλλου στον αέρα εναλλάξ και μετά σκούπισμα του χεριού στην πίσω μεριά του παντελονιού. Βέβαια άμα είναι μπροστά καμιά κοπελιά της ζητάω μυξόχαρτο. Μην γινόμαστε και γουρούνια.

αχ καλέ τι πολύ κάφρος που είσαι εσύ! ewww δλδ..

Δημοσ.

Βάλε σε μία κούπα νερό από την βρύση...ρίξε μέσα 3-4 κουταλιές αλάτι και ανακάτεψε και μετά γέμισε την κούπα μέχρι πάνω πάνω. Βάλε το κάθε ρουθούνι ξεχωριστά μέσα στην κούπα και πάρε ανάσα από αυτό του ρουθούνι...κάνε το 2-3 φορές στο κάθε ρουθούνι και μετά φύσα την μύτη σου για να καθαρίσει τα πάντα...αν το κάνεις 3-4 φορές μέσα στην ημέρα θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

η υπερδοσολογία δεν εδείκνυται σε κανένα φάρμακο ακόμα και σε ένα απλό όπως το αντιπυρετικό-αναλγητικό χάπι

υπάρχουν τρόποι όμως να ανακουφιστείς από τους εκάστοτε πόνους, ειδικά όταν σου βουλώνει η μύτη νυχτερινές ώρες και έχεις ξεμείνει από κάποιο τουμποφλό-σπρέι B)

βράζεις μια κατσαρόλα με ευκάλυπτο και κάθεσαι από πάνω και κάνεις εισπνοές.

Υ.Γ έχω και για τον πονόλαιμο με γαργάρες, τσάι σε θερμοκρασία δωματίου με χαμομήλι ανακατεμένο με 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. κάνεις γαργάρες για 1' και για τα επόμενα 15' δεν πίνεις νερό και δεν τρως αφήνοντας το έτσι να ενεργήσει.

Υπομονή παιδιά κρυωματάκια είναι θα περάσουν

Δημοσ.

^

μορ ινφο πλιζ;

και μένα :fear:

Επειδή είχα πρόβλημα και δεν έπαιρνα ικανοποιητικές αναπνοές, έκανα μια επέμβαση στις κόγχες, τώρα με υπερήχους ήταν, με laser δε θυμάμαι.

Από τότε ο γιατρός μου είχε πει πως θα αναπνέω πολύ καλύτερα και πως ποτέ δε θα ξαναβουλώσει η μύτη μου, όπως και έγινε. Μέχρι να το συνηθίσω είχα μαστουρώσει από το οξυγόνο.

Δημοσ.

Επειδή είχα πρόβλημα και δεν έπαιρνα ικανοποιητικές αναπνοές, έκανα μια επέμβαση στις κόγχες, τώρα με υπερήχους ήταν, με laser δε θυμάμαι.

Από τότε ο γιατρός μου είχε πει πως θα αναπνέω πολύ καλύτερα και πως ποτέ δε θα ξαναβουλώσει η μύτη μου, όπως και έγινε. Μέχρι να το συνηθίσω είχα μαστουρώσει από το οξυγόνο.

Καυτηριασμό;

Δημοσ.

το καλυτερο γιατρικο..

Κανε σεξ ξεβουλωνει μια και καλη..

Ιατρικα αποδεδειγμενο.

το καλυτερο γιατρικο..

Κανε σεξ ξεβουλωνει μια και καλη..

Ιατρικα αποδεδειγμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...