Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα Τι να την κανω που δεν εχω ουτε γευση? Δεν εχω κρυαδες, δεν εχω πυρετο, δεν ποναει το κορμι μου ουτε και βηχα. Απλα η μυτη βουλωνει, με λιγο φυσιολογικο ορο ξεβουλωνει και την φυσαω αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Δεν εχω και γευση, τι να κανω? Βαρβάρα είσαι 32 χρονών και πας για 33. Νομίζω πως η βουλωμένη μύτη είναι ένα πρόβλημα που μπορείς να αντιμετωπίσεις, αν το πιστέψεις πολύ.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παρα τις ειρωνίες του απο πανω θελω να ξερεις ότι το φορουμ σε στηριζει και ελπίζουμε να ξεπεράσεις συντομα αυτο το σημαντικό προβλημα που προεκυψε. Είναι αρχέγονη γνώση που περνάει μόνο από μύτη σε μύτη άλλωστε. φιχεδ 5
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Βαρβάρα μήπως σου κουνιέται και το δοντάκι; 1
GerwnOnoufrios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παρε vyx και βαλε λιγο στα ρουθουνια σου και θα εισαι κομπλε
mary Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παρε vyx και βαλε λιγο στα ρουθουνια σου και θα εισαι κομπλε σωστος. θα σου βρωμαει το βιξ, και εσυ ολοκληρη, αλλά κανει καλη δουλεια 1
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μήπως τις προάλλες που γιόρταζες βγήκες χωρίς ζακέτα;
athlios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Παρε vyx και βαλε λιγο στα ρουθουνια σου και θα εισαι κομπλε Εγω?? Επισης μπορεις να βρασεις λιγο νερο, να ριξεις μερικες σταγονες ευκαλυπτελαιο και να το αφησεις στο χώρο που κάθεσαι[πανω σε καποιο καλοριφερ πχ]. Βοηθαει γενικά ,οχι οτι θα κανει δουλεια απο μονο του. 1
REDODIN7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Υπαρχουν επισης κατι πολυ καλα χαρτομαντιλα με ευκαλιπτο νομιζω που κανουν δουλιτσα.
chill Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 [πανω σε καποιο καλοριφερ πχ] Το κακόριφερ πρέπει να ναι ανοιχτό; Αν ναι, βουλωμένη μύτη όλο το χειμώνα
eSATA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Αν έχει φτασει 20 ευρώ το Dexa έχω κάνει γαμώ τις επενδύσεις. Πωλούνται 3 σφραγισμένα. Ημ λήξης 2014.
margaritagr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ντεξαρινα σπρει ftw!!! 2 ψεκασμους σε καθε ρουθουνι μεχρι , το πολυ, 3 φορες τη μερα, εγγυημενα πραματα. Εγω βαζω συνηθως οταν ξπναω, και πειν το φαγητο, να μπορω να μασαμπουκιασω σαν ανθρωπος! Επισης πολυ καλο ειναι το σπρευ physiomer
BritGreek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο μην τα χρησιμοποιείτε για πολλές μέρες, γιατί αυτό έκανα εγώ και πάω για χειρουργείο. Μετά από κάποιο διάστημα δεν μπορούσα να αναπνεύσω χωρίς αυτά και κατέληξα να τα χρησιμοποιώ για χρόνια. Φαρμακευτική ρινίτιδα... 3
tehAllantin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 ΕΤΣΙ. Γιατί νούμερα είναι όλες τους. μέτρα λόϊα σου μπλιατ
Alxnks Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μόνο μην τα χρησιμοποιείτε για πολλές μέρες, γιατί αυτό έκανα εγώ και πάω για χειρουργείο. Μετά από κάποιο διάστημα δεν μπορούσα να αναπνεύσω χωρίς αυτά και κατέληξα να τα χρησιμοποιώ για χρόνια. Φαρμακευτική ρινίτιδα... ετσι ακριβως, αυτου του ειδους τα φαρμακα (κορτιζονουχα κτλ) προκαλουν εθισμο αν τα χρησιμοποιεις συχνα και για ψυλλου πηδημα, θελουν πολυ συντηρητικη χρηση. Ντεξαρινα σπρει ftw!!! 2 ψεκασμους σε καθε ρουθουνι μεχρι , το πολυ, 3 φορες τη μερα, εγγυημενα πραματα. Εγω βαζω συνηθως οταν ξπναω, και πειν το φαγητο, να μπορω να μασαμπουκιασω σαν ανθρωπος! ενα τετοιο καλο παραδειγμα (προς αποφυγη) εισαι εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα