Barbara1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα Τι να την κανω που δεν εχω ουτε γευση? Δεν εχω κρυαδες, δεν εχω πυρετο, δεν ποναει το κορμι μου ουτε και βηχα. Απλα η μυτη βουλωνει, με λιγο φυσιολογικο ορο ξεβουλωνει και την φυσαω αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Δεν εχω και γευση, τι να κανω?
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Κάνα σπρέι για τη μύτη (εγώ χρησιμοποιώ συνήθως otrivin γιατί μου ξεβουλώνει αμέσως ώστε να μπορέσω τουλάχιστον να κοιμηθώ το βράδυ) αλλά για την γεύση μάλλον υπομονή θα πρέπει να κάνεις. Κι εγώ πριν 1 βδομάδα έτσι ήμουν, τώρα όλα μια χαρά.
status Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα Τι να την κανω που δεν εχω ουτε γευση? Δεν εχω κρυαδες, δεν εχω πυρετο, δεν ποναει το κορμι μου ουτε και βηχα. Απλα η μυτη βουλωνει, με λιγο φυσιολογικο ορο ξεβουλωνει και την φυσαω αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια. Δεν εχω και γευση, τι να κανω? γεύση έχεις, αλλά δεν συμπληρώνεται με την όσφρηση, μόλις ξεβουλωθείς θα επανέλθουν όλα.
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ ούτε ρονάλ ούτε οτριβίν ούτε τπτ (αν εξαιρέσεις ένα κορτιζονούχο πανάκριβο, 20 κάτι ευρω με κοκκινη ταμπέλα που μου διαφεύγει το όνομα). Vibrocil s microdoser. Θεωρείται περισσότερο αντι αλλεργικό αλλά δουλεύει θαυμα στο βούλωμα.
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 (αν εξαιρέσεις ένα κορτιζονούχο πανάκριβο, 20 κάτι ευρω με κοκκινη ταμπέλα που μου διαφεύγει το όνομα) Dexa- rhinaspray; 2
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Dexa- rhinaspray; ναι οκ ρε φιλε κλαπ κλαπ το ξέρεις ΚΑΙ αυτο μπραβο ναι οκ ναι κλαπ
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Είναι αρχέγονη γνώση που περνάει μόνο από μύστη σε μύστη άλλωστε. 7
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Η βαρβάρα είναι βουλωμένη και OP από την άλλη κι εγώ μέγιστο μέρος της άνοιξης και γενικά σποραδικά δεν έχω μύτη παρά μόνο με το vibrocil. (το 1 ρουθούνι είναι κλειστό λόγω έργων btw, τι; στα τέτχοια σας!! Είναι αρχέγονη γνώση που περνάει μόνο από μύστη σε μύστη άλλωστε. i see what you did there (δν μου άρεσε το μεμε)
evabb Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 υπαρχουν και χαπια για να ξεβουλωσει η μυτη. το σπρει δρα τοπικα και πολλες φορες δεν φτανει καν στο σημειο που πρεπει να δρασει.
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Dexa- rhinaspray; Κι όμως δεν είναι τόσο ακριβό αυτό, το είχα πάρει την άνοιξη για αλλεργίες. Κάτω από 10€ είχε.
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 To σπρευ σε αντίθεση με τα χάπια δρα αποτελεσματικά και άμεσα. Ίσως δεν έχει τόση διάρκεια. Η πρώην 22 το είχε πάρει, τι να σου πω. Άσε που η κορτιζόνη κάνει τη μυτούλα να τρέχει σαν βρύση! (από ένα σημειο και μετά δλδ σε εμένα συγκεκριμένα). Μιά απλή καταρροή με ένα οποιοδήποτε σπρέυ κάθε 6 ώρες θα υποχωρήσει πιστεύω. (Γιατρός κι έτσι)
freedubus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Η πρώην 22 ΕΤΣΙ. Γιατί νούμερα είναι όλες τους. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα