Finn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2003 Εχω μια συνδρομη panafonet μαζι με το κινητο τηλεφωνο. Σεταρα τα παντα συμφνω με τις οδηγιες και εχω κωδικο και username.Μπαινω κανονικα στο νετ αλλα μπαινει μονο σε ελληνικα sites κι οχι σε ξενα (πχ ebay.com).Αν δοκιμασω με οτενετ η κατι αλλο μπαινει κανονικα. Τ φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VorlonShadow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 H panafonet apo xtes exei provlima stin voreia ellada. Mpenei mono se site ellinika kai se orismena mono tou ekswterikou. Eipan oti mexri to meshmeri simera tha ginei alla akomh tpt :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacPhisto Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 τα ιδια κανει και σε εμενα...ουτε καν στο Hotmail....ακομα και με το Sportnet.gr εχει προβλημα...αρα οχι μονο με τα ξενα sites... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Ίσως υπάρχει κάποιο ελληνικό proxy δοκιμάστε να βρείτε κάποιο ώστε να μπένετε στα ξένα site που θέλετε μέσω του Proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VorlonShadow Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 An de kanw lathos (toulaxiston Thessalonikh) h panafonet dinei mesw proxy opote mallon ekei einai to provlhma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2003 Re paidia ena tilefonaki apo to kinito sas sto 127 mporei na sas lysei polles apories? Kalese kaneis na rotisei??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VorlonShadow Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Fusika kai kalesame h apantish pou mou edwsan oti mexri to meshmeri tha einai ok. Vevaia den mou ksekatharisan pio meshmeri enoousan :evil: ps. To 127 katargithike 1397 einai to neo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 εγω και τηλεφωνα εκανα..και email εστειλα..δε μου ειπαν οτι παιζει γενικο προβλημα.τα στοιχεια μου ζητησαν για να προωθησουν το προβλημα μου..αν ειναι αυτο που λετε εσεις τοτε οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BalDwin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2003 Ναι,έχουμε χοντρό πρόβλημα.Άντε να δούμε τι θα γίνει και σε πόσο καιρό θα το φτιάξουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeankoyg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Επιτέλους Τέλος με το πρόβλημα της Panafonet. Σήμερα όλα καλά, η γνωστή σταθερή και γρήγορη Panafonet. Να είχε κάνει και κάποια ενημέρωση ή να ζητούσε συγνώμη για την ταλαιπωρία θα ήταν θετικό για την εικόνα της εταιρίας. Ας ευχηθούμε ποτέ ξανά τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2003 Ontos, provlima itan enos apo tus parochis diethnus sindesis tis panafonet (apo thes/niki). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.