Προς το περιεχόμενο

SWTOR και SWKOTOR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω μια απορια μεταξυ των 2 αυτων rpg,καταρχας τι διαφορα εχουν το knights of the old republic που ειναι επι πληρωμης με το the old republic που ειναι free?

το the old republic αξιζει σαν παιχνιδι και να αφιερωσεις χρονο?

τι στυλ ειναι? το τελευταιο mmo rpg που μου αρεσε τρελα ηταν το lineage 2 εχει το ιδιο στυλ και το swtor?

εχει pvp,quests,xpαρισμα κλπ?

Δημοσ.

Το ένα είναι MMO (Old Republic) το άλλο αποκλειστικά single player RPG(Knights of the Old Republic).

To δεύτερο είναι το καλύτερο Star wars RPG και ένα από τα καλύτερα RPG που έγιναν ποτέ.

Το πρώτο δεν το ξέρω γιατί περίμενα να γίνει free2play πριν δοκιμάσω.

Δημοσ.

Τα kotor 1 +2(moded) είναι απο τα καλύτερα rpg που έχουν βγεί ποτέ!

Το mmo θα θελα να το παίξω(για την συνέχεια της ιστορίας) αλλά έχω ακούσει οτι έχει διάφορους περιορισμούς για τους free players που σου χαλάνε την εμπειρία.

Δημοσ.

Το mmo θα θελα να το παίξω(για την συνέχεια της ιστορίας) αλλά έχω ακούσει οτι έχει διάφορους περιορισμούς για τους free players που σου χαλάνε την εμπειρία.

μπορεις να μου δωσεις καμια πληροφορια παραπανω?

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν το έχω ψάξει πολύ καθώς δεν έχω χρόνο αυτόν τον καιρό οπότε δεν ξέρω να σου πω λεπτομέρειες.

Πιστεύω ένα google search θα σου βρει τα limitation εύκολα, εκτός αν ξέρει κάποιος απο δω.

Δημοσ.

Αυτο που ειχα διαβασει ειναι οτι οι free players μπορουν να παιξουν ολοκληρο το story (και λεγαν οτι ειναι πολυ καλο) χωρις περιορισμους. Τωρα για pvp και τετοια δεν γνωριζω αλλα σιγουρα πιστευω θα εχεις καποιους περιορισμους.

Δημοσ.

Σαν RPG το SWTOR έχει από τις καλύτερες single player stories που έχω παίξει. Σαν MMO όμως ήταν από τα χειρότερα. Αξίζει το SWTOR από την στιγμή που έγινε f2p να παίξει κάποιος το full story line από κάθε class. Θα του μείνουν αξέχαστα, έχει και το καλύτερο voice acting ever.

Αλλά, σαν MMO είναι για πέταμα :P

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που δεν παίζω ποτέ Multiplayer, ούτε καν καταλαβαίνω πως παίζονται αυτά τα παιχνίδια (με τι κανόνες και λογική/φιλοσοφία), αλλά έχω λατρέψει τα KOTOR 1+2, μπορώ να παίξω το SWTOR μόνο ως single player κατά μια έννοια, παρακολουθώντας απλά το story; Είναι δηλαδή παράλληλα και το KOTOR 3;

ΥΓ. Αυτό ισχύει σε κάθε/και σε άλλα MMO;

Δημοσ.

Εχει αλλα προσφατα ειπαν θα τους μειωσουν.

• Moderators
Δημοσ.

@Manuel

Μπορείς αρκετό από το παιχνίδι να το παίξεις single ας πούμε (κάθε class έχει και το δικό του story by the way, αλλά φυσικά σε κάθε πλανήτη έχεις τις ίδιες αποστολές εκτός του στόρυ), αλλά υπάρχουν τα flashpoints που είναι κι αυτά γενικό στόρυ και αξίζει να τα παίξεις, αλλά θέλεις και άλλα άτομα.

Δημοσ.

@Manuel

Μπορείς αρκετό από το παιχνίδι να το παίξεις single ας πούμε (κάθε class έχει και το δικό του story by the way, αλλά φυσικά σε κάθε πλανήτη έχεις τις ίδιες αποστολές εκτός του στόρυ), αλλά υπάρχουν τα flashpoints που είναι κι αυτά γενικό στόρυ και αξίζει να τα παίξεις, αλλά θέλεις και άλλα άτομα.

Κοίτα, δε με πειράζει να παίξω με άλλους. Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν παίζω multiplayer. Απλά θεωρώ ότι ένα παιχνίδι πρέπει να έχει αρχή, μέση και τέλος. Κάποια στιγμή πρέπει να μπαίνει στην άκρη. Δεν θέλω να μπλέξω με την κουλτούρα "η μισή ζωή μου είναι το WoW και θα βάλω στο βιογραφικό μου τα επιτεύγματά μου σ' αυτό".

Κοινώς, αν το παιχνίδι έχει τέλος, δε με πειράζει να το παίξω με οποιονδήποτε τρόπο. Για τα παιχνίδια που δεν έχουν τέλος, υπάρχουν αυτά που παίζονται σε παρτίδες, όπως το σκάκι, το PES και άλλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...