ouzo-power Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Kαλησπέρα σας, η απορία μου είναι η εξής: Ποιά είναι καλύτερη κεραία εσωτερικού χώρου απο αυτές τις δύο που βλεπεται παρακάτω Alfa networks 1000mW Wireless G USB AWUS036H http://www.ebay.com/...=item1c1d2f77d2 ή Alfa networks 2000mW AWUS036NHR USB Wireless N WiFi 802.11b/g/n http://www.ebay.com/...=item4abd675ca9
mourgolukos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Η δεύτερη συγκριτικά με την πρώτη είναι κλάσεις ανώτερη. Η Πρώτη το μόνο θετικό που έχει είναι ότι έχει την κατευθυνόμενη κεραία Επίσης η δεύτερη υποστηρίζει WIFI b/g/n το οποίο έχει πιο δυνατό σήμα. Αυτά σύμφωνα με τις γνώσεις μου στο θέμα αυτό. Για καλύτερα περίμενε λιγάκι να σε απαντήσει και κάποιος άλλος μην πει τίποτα διαφορετικό 1
coffeex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Καμία... μιλάμε για υπερβολική ακτινοβολία.
ouzo-power Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 coffeex το ξέρω αυτό αλλά θα την βάλω σε μία άκρη του δωματίου μου και δεν θα με χτυπαει καθόλου ακτινοβολία με το directional panel επειδή θα πιάνει σήμα απο έξω ,για το 1000mW με το panel λεω
coffeex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Λογικά στο cd με τους drivers θα σου έχει και λογισμικό για τον έλεγχο της κάρτας, οπότε θα έχει και επιλογή για την ρύθμιση της ισχύος. Οπότε χαμηλώνεις την ισχύ τόσο όσο σου χρειάζεται για να έχεις καλή σύνδεση με το Ap.
ouzo-power Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 φίλε coffeex ,για άλλη μια φορα, σε ευχαριστώ για όλα! 1
ouzo-power Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 αλλη μία ερώτηση,και οι δύο κεραίες σπάνε WEP δίκτυα?
coffeex Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δεν είναι θέμα κεραίας αλλά της κάρτας (drivers).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εγω να πω οτι η ισχυς του ενισχυτη της κεραιας ελαχιστο ρολο παιζει στην ληψη δικτυων. Επειδη βλεπω κοσμο και κοσμακη να φορτωνει με watt το χωρο που ζει καθημερινα χωρις να μπορει να αντιληφθει οτι προκειται περι mW εκπομπης.
ouzo-power Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 τα mW είναι χειρότερα απο τα Watt ???
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 τα mW είναι χειρότερα απο τα Watt ??? 1w=1000mw, υποδιαιρεση ειναι το mw
coffeex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 δηλαδή πολλα ειναι 1w ??? Πάρα πολλά, το νόμιμο μέγιστο είναι 100mW.
kemosabe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ. και των όσων προβλέπει το Π.Δ. 44/2002 η νόμιμη χρήση του προϊόντος αυτού στη ζώνη συχνοτήτων 2400 – 2483,5 MHz, προβλέπει μέγιστη ισχύ εκπομπής τα 100mW e.i.r.p. Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και το κέρδος της κεραίας. Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος είναι η E.E.T.T. Το προϊόν αυτό είναι εφοδιασμένο με σήμα συμμόρφωσης CE βλ. Π.Δ. 44/2002 Το προϊόν αυτό προορίζεται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. 2
poulinos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Οπως ειπαν τα παιδια 2 watt ειναι too much.και δεν ειναι θεμα αν η ακτινοβολια επηρεαζει εσενα αλλα και τι γινεται εκει εξω.αν ο αλλος εχει κανει Link με 100mw Που ειναι το νομιμο και εσυ παιζεις 2 watt απλα σκιζεις τα παντα χωρις κανενα λογο.επισης σκεψου το λογικο.εχεις ενα δικτυο πχ ενος δημου το οποιο παιζει σε αποσταση ας πουμε 500 μετρα απο σενα και παιζει με κεραια Omni.εσυ θα στελνεις στον αλλο με κατευθυντικη κεραια και 2watt=2000mw και ο αλλος θα σε λαμβανει οχι απλα καλα αλλα τελεια.αυτος ομως οταν θα παει να σου στειλει θα σου στελνει με 100mw και θα σου στελνει με Omni κεραια οποτε εσυ πρεπει να εχεις καλη ευαισθησια και οχι πολλα Mw.αν δεν σε φτανει αυτος απλα δεν κανεις τιποτα.για αυτο και λεμε οτι αν υπαρχει η δυνατοτητα παιζεις με 100 Mw και απλα βαζεις και στην αλλη πλευρα κατευθυντικη κεραια για να πιανει ο ενας τον αλλον μια χαρα.η μεταφορα ειναι αμφιδρομη οποτε σε νοιαζει και το πηγαινε και το ελα.οπως εχω δει ατομα να αγοραζουν κατι κινεζικες καρτες που ειναι 6000mw.ελεος.αγορες χωρις να εχουν σκεφτει καν τι γινεται.βλεπουν 6watt σου λενε ειναι δυνατη οκ την αγοραζω και πανω απο 300 Mw δεν βλεπουν διαφορα.συν οτι καποιες καρτες απο default ειναι 100 και θελουν αλλαγη για να παιξουν παραπανω.αυτα τα λιγα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα