Προς το περιεχόμενο

Beurer MG220 Shiatsu Massage - 52€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εγώ πάλι το παρήγγειλα με super saver free delivery το Σάββατο' date=' και ακόμα ξεκινάει από Γερμανία με DHL! :-D[/quote']

και εγω παραγγειλα 2, το ενα το στειλανε με dhl και το αλλο με ups

κανεις αλλος που παρελαβε να μας πει εντυπωσεις;

Δημοσ.

Εγώ πήρα 2 και τα 2 με DHL Germany :mad: εχθές έφυγαν και το εstimation από μετα τις 24/12 έγινε 21/12...) (Μακάρι να έρθουν μέχρι τις 21/12...)

Δημοσ.
Εγώ πήρα 2 και τα 2 με DHL Germany :mad: εχθές έφυγαν και το εstimation από μετα τις 24/12 έγινε 21/12...) (Μακάρι να έρθουν μέχρι τις 21/12...)

Και εμένα με DHL δυστυχώς :(

Την Δευτέρα την έστειλαν 10/12 & μεχρι και τωρα το tracking number εχει κολλήσει στο 20%. Ελπίζω να εχει φύγει και απλά να μην εχει ενημερωθεί το status αν και χλωμο το βλέπω..

Edit: μια απορία, παρότι παραγγειλαμε απο το Αγγλικό amazon η παραγγελία ταχυδρομηθηκε απο Γερμανία;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την Δευτέρα την έστειλαν 10/12 & μεχρι και τωρα το tracking number εχει κολλήσει στο 20%. Ελπίζω να εχει φύγει και απλά να μην εχει ενημερωθεί το status αν και χλωμο το βλέπω..

Edit: μια απορία' date=' παρότι παραγγειλαμε απο το Αγγλικό amazon η παραγγελία ταχυδρομηθηκε απο Γερμανία;

Sent from my iPhone using Insomnia[/quote']

περνανε μαλλον απο Γερμανια

Επεξ/σία από pOLoS
Δημοσ.

1ον μας μυριστηκαν και ανεβασαν την τιμη!

2ον δε θελω να το παιξω μαγκας αλλα πραγματικα παρηγγειλα προχτες 10/12.σημερα ηρθε.ουτε απο ελληνικο μαγαζι τετοια ταχυτητα.

Δημοσ.

Να πάρει, σήμερα που βρήκα ρευστό να παρω κ για μένα ανέβηκε η τιμή, θα περιμένω!

Παρέλαβε η αδερφή μου με DHL...είναι αξιοπρεπέστατη στο μασαζ!

Δημοσ.
1ον μας μυριστηκαν και ανεβασαν την τιμη!

2ον δε θελω να το παιξω μαγκας αλλα πραγματικα παρηγγειλα προχτες 10/12.σημερα ηρθε.ουτε απο ελληνικο μαγαζι τετοια ταχυτητα.

εντυπωσεις;

Να πάρει' date=' σήμερα που βρήκα ρευστό να παρω κ για μένα ανέβηκε η τιμή, θα περιμένω!

Παρέλαβε η αδερφή μου με DHL...είναι αξιοπρεπέστατη στο μασαζ![/quote']

τη δοκιμασες;

Δημοσ.

Edit: μια απορία, παρότι παραγγειλαμε απο το Αγγλικό amazon η παραγγελία ταχυδρομηθηκε απο Γερμανία;

Και εμένα ακόμα στο 20% είναι.......

Στις 55 λίρες πήγε...

Δημοσ.

Και γω προχθες παραγγελια σημερα ηρθε με Ups (με περιμενει σπίτι).... Θα πρεπει να σταματησω καπου να παρω ανταπτορα ?

Δημοσ.
Και γω προχθες παραγγελια σημερα ηρθε με Ups (με περιμενει σπίτι).... Θα πρεπει να σταματησω καπου να παρω ανταπτορα ?

θελει ανταπτορα λογικα

Δημοσ.

Και εμένα ακόμα στο 20% είναι.......

Στις 55 λίρες πήγε...

Μόλις πήγε στο 60%...

Οποίος παρέλαβε ας γράψει εντυπώσεις.. Να ξέρουμε τι θα παραλάβουμε δηλαδή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...