cris41 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά μπαίνει σε κάθισμα αυτοκινήτου? Δηλαδη να οδηγας και να σου κανει μασαζ ενα πραγμα;
akis9117 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι περίπου, να με ξεκουράζει, να μη πιάνομαι... αν και τώρα που το σκέφτομαι, μα***** είπα, μάλλον θα τρακάρω... 2
k_dinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Σιγουρα θα μπαίνει, απλώς θα πρέπει να έχεις αντάπτορα 12V. Αλλά και για το σπίτι θα χρειαστείς αντάπτορα αφού η πρίζα του θα είναι η Αγγλική. 1
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Θα δω καμια 10αρια video.. αν ειναι καλη και παιζει ακομα η προσφορα.. θα την παρω.. ΥΓ.. μας εχει καταστρεψει το AMAZON.. http://www.youtube.com/results?search_query=Beurer+MG220&oq=Beurer+MG220&gs_l=youtube.12...2679.2679.0.3110.1.1.0.0.0.0.72.72.1.1.0...0.0...1ac.1._DH4r0Z2TMc
achilles_g_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά μπαίνει σε κάθισμα αυτοκινήτου? Αν δεις το αρχικο post πρέπει να κάνει για seat (seat cover)! Στα υπόλοιπα αυτοκίνητα θέλει ειδικό αντάπτορα! Eννοείται πλάκα κάνω 1
greekparot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Εψαχνα εδω και πολυ καιρο κατι τετοιο. Εχω φοβερους πονους στην πλατη και μεση αλλα οι τιμες που κοιτουσα ηταν απαγορευτικες. Το συγκεκριμενο φαινεται να κανει δουλεια. Το παραγγειλα και εγω λοιπον...
cris41 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι περίπου, να με ξεκουράζει, να μη πιάνομαι... αν και τώρα που το σκέφτομαι, μα***** είπα, μάλλον θα τρακάρω... Εκει ηθελα να καταληξω. Στο και μετα αναρωτιομαστε πως τρακαρουν και σκοτωνονται.. Βαλτην σπιτι που θα πας να ξεκουραστεις. Ή στου συνοδηγου.
fistikis7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μόλις παρήγγειλα και εγώ μια για δώρο. Ας ελπίσουμε να είναι καλή (τουλάχιστον η τιμή είναι καλή). Ευχαριστούμε τον topic starter!
achilles_g_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 (Θα) κάνει δουλειά όμως ;; Ό,τι και να κάνει η τιμή είναι πολύ καλή. Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που την παραγγείλατε πολλοί (και λέω να την πάρω κι εγώ), στο amazon ακόμη in stock 2 έχει!
terry308 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ό,τι και να κάνει η τιμή είναι πολύ καλή. Μου κάνει εντύπωση ότι παρόλο που την παραγγείλατε πολλοί (και λέω να την πάρω κι εγώ), στο amazon ακόμη in stock 2 έχει! Το 2 είναι οι πωλητές ... την έβαλα μαζί με μια κάρτα γραφικών που ήθελα (έχει και dvb-t)
manosfp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Άλλη μια αγορά που δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα κάνω...thanks! Sent from my iPhone using Insomnia
achilles_g_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το 2 είναι οι πωλητές ... την έβαλα μαζί με μια κάρτα γραφικών που ήθελα (έχει και dvb-t) Έχεις δίκιο..από βιασύνη
fistikis7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως στο γερμανικό amazon όλο εγκώμια βλέπω. Και σχεδόν όλοι λένε οτι είναι πανομοιότυπη με κανονικό μασάζ και οτι έχει τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα