chimaira Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Το λοιπόν. Είμαι φανατικός σινεφίλ και ένα από τα χόμπι μου είναι η συλλογή ταινιών σε DVD. Το θέμα είναι πως όσο βλέπω το bluray να μεγαλώνει τόσο αναρωτιέμαι αν πρέπει να αλλάξω format. Τι με απασχολεί; 'Έχω μια οθόνη/τηλεόραση lg 22' high definition και πιθανόν με αυτή θα μείνω, δύσκολα θα πάρω κάτι μεγαλύτερο. Αξίζει τον κόπο να αγοράσω bluray player? δηλαδή η διαφορά που θα δω στις ταινίες, σε αυτή την οθόνη πάντα, θα είναι τόσο μεγάλη σε σύγκριση με το DVD; (εντάξει ξέρω πως υπάρχει διαφορά απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να αλλάξει format για αυτή την διαφορά. Και ναι δεν έχω δει ποτέ bluray παρά μόνο blueray.rip κατεβασμένα που φαντάζομαι δεν μπορούν να αποτελέσουν σοβαρό κριτήριο). Το άλλο είναι το bluray στον υπολογιστή. Επειδή πήρα πρόσφατα καινούργιο pc είπα να βάλω και ένα blue ray driver αλλά δυστυχώς δεν είχα ιδέα πως δεν μπορούσες να παίζεις δισκακια αν δεν αγοράσεις κάποια εξτρά προγράμματα. Άρα το μέγα ερώτημα; Στρέφομαι στο bluray και αν ναι με ποιον τρόπο; Αγοράζοντας ότι έξτρα χρειάζεται για το pc ή αγοράζοντας φέτα; Επίσης στην φέτα τι πρέπει να προσέξω, κάτι άκουσα πως πρέπει να γίνεται συχνή αναβάθμιση λογισμικού στα bluray players. (σημ. η οθόνη που έχω είναι και τηλεόραση και οθόνη pc και την χρησιμοποιώ και για τα 2) Όποιος μπορεί και έχει όρεξη ας μου δώσει τα φώτα του.
kostas_dr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ μικρή η οθόνη σου για να δεις ουσιαστικές διαφορές.
sintalkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον από-πάνω φίλο,όσο για το να βλέπεις bluray στο pc σου ,είναι πολύ απλό παίρνεις ένα bluray writer ή rom και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από τον θείο τοu powerdvd ή μπορεί και να την έχει και η συσκευασία του rom...
chimaira Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Συμφωνώ με τον από-πάνω φίλο,όσο για το να βλέπεις bluray στο pc σου ,είναι πολύ απλό παίρνεις ένα bluray writer ή rom και κατεβάζεις την τελευταία έκδοση από τον θείο τοu powerdvd ή μπορεί και να την έχει και η συσκευασία του rom... Αυτό με το power dvd το δοκίμασα (με το 12) αλλά χρειάζεται να αγοράσω το pro με onlline αγορά κάτι που δεν είναι δυνατόν λόγω έλλειψη κάρτας για τέτοιες αγορές. Δοκίμασα και το 9 που είχαν προτείνει μερικοί αλλά ούτε εκεί είδα τύχη.
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Επίσης στην φέτα τι πρέπει να προσέξω, κάτι άκουσα πως πρέπει να γίνεται συχνή αναβάθμιση λογισμικού στα bluray players. Δεν ειναι φασαρια η αναβαθμιση.Βασικα δεν θα ελεγα να προσεξεις κατι παρα να μην πολυξοδευτεις.Παρε ενα φτηνο μεταχειρισμενο η καμμια προσφορα (και με 50-60 Ε μπορεις να βρεις ) μη σου πω και τιποτα για τωρα και να μαζεψεις τα λεφτα για μια 32 '' τουλαχιστον (και αυτες εχουν πεσει )
kostas_dr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Για μένα, η 32άρα είναι το ελάχιστο μέγεθος για να δεις full HD υλικό. http://www.skroutz.gr/s/442018/Samsung-UE32EH5000.html
TheELF Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε το ελεύθερο daum(pot)player που παίζει Bluray...
chimaira Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τελικά πήρα ένα lg και προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα