michael92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Στο βίντεο δεν παρουσιάζεται τίποτα που να έχει σχέση με οθόνη σε φακούς επαφής. Η οθόνη θα πρέπει να έχει το μέγεθος της κόρης (το μαύρο στο κέντρο του ματιού) και όχι του φακού επαφής. Ελπίσεις φανταστείτε τί ανάλυση θα πρέπει να έχει. Φυσικά όλα αυτά είναι άδικος κόπος. Ο άνθρωπος ,όπως και οι φακοί των φωτ. μηχανών, μπορεί να διακρίνει αντικείμενα από μια απόσταση και μετά (2 με 3 cm). Μια οθόνη πάνω στο μάτι δεν έχει νόημα γιατί δεν μπορείς να δεις τι δείχνει. *Για παράδειγμα φέρτε το δάκτυλό σας προς το μάτι σας (μην το ακουμπήσετε ασφαλώς) και υπολογίστε την απόσταση από την οποία και μετά μπορείτε να διακρίνετε λεπτομέρειες. Στο βίντεο λοιπόν έχει μια κυκλική ημιδιάφανη οθόνη τραγικής ανάλυσης στο μέγεθος ενός φακού και όχι της κόρης. Οκ, απέχουν τόσο από αυτό που λέει ο τίτλος όσο ο αχινός από το κυπαρίσσι. Για την ακρίβεια είναι 5+ εκατοστά από το μάτι. Παρόλα αυτά λόγω της καμπυλότητας και της οπτικής θα ήταν εφικτό ένα τέτοιο display στο μέλλον
JS v.i.p. Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Το δολάριο είναι η πρώτη εικόνα που τους ήρθε στο μυαλό ; ...... κάντε όνειρα. FAIL .....
qsis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γιατι τωρα ή τοτε που σπουδαζα εγω δεν υπηρχαν ψείρες ακουστικα με bluetooth απο το ebay, ενα κινητο με what's up και δωστου 9αρια και 10αρια στις θεωρίες. Μονο εγω δεν τα κανα και.... Πολλοί δε τα κάναμε , τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας κάνει αυτό που τον κάνει να νιώθει καλά, εμένα δε με εξέφραζε η συγκεκριμένη τακτική οπότε έκατσα και διάβασα, δε θα κάνω αυτό που κάνει ο άλλος μόνο και μόνο επειδή είναι πιο εύκολο. Θέλω εγώ τουλάχιστον να ξέρω ότι το κωλόχαρτο μου συνεπάγεται πως έχω κάποιες γνώσεις
21century Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή τελικά θα γίνουμε cyborg γιατί τελικά τέτοια τεχνολογία ήδη χρησιμοποιούμε...
SnipeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Βασικά η τεχνολογία αυτή δε φαίνεται να είναι για αυτό που νομίζει κανείς διαβάζοντας τον τίτλο. Πιο πολύ είναι για να υλοποιηθεί αυτό το εφέ :
sam sam Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 και το πρώτο μήνυμα ήταν από... την εφορία ...
bohemis09 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Ναι γιατι τωρα ή τοτε που σπουδαζα εγω δεν υπηρχαν ψείρες ακουστικα με bluetooth απο το ebay' date=' ενα κινητο με what's up και δωστου 9αρια και 10αρια στις θεωρίες. Μονο εγω δεν τα κανα και....[/quote'] Αν συγκρίνεις τις δυο αυτές τεχνολογίες χαρακτηρίζοντας τες όμοιες ,ως προς το "κλέψιμο", τότε σίγουρα ή έχεις μαύρα μεσάνυχτα ή έχεις τόσο μίσος και απλά αποκαλυπτεις την "κλεψιά", γιατι ποτε σου δεν μπορέσες να χρησιμοποιήσεις την ψειρα,χεσμενος να μην σε πιάσουν..
_george_gamer_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2012 SKONAKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TSODES!!!!!!!!!!!!!!POROSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα