Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου καλημέρα,

Νομίζω οι τιμές για intel μητρική είναι λίγο καλύτερες, αλλά ο επεξεργαστής τσούζει ...

Εάν λοιπόν πάω για intel έχουμε:

Μητρική: Asrock Fatal1ty Z77 Performance 130Ε

Επεξεργαστής: Intel Core i5-3570K 220E

ΣΥΝΟΛΟ: 350 Ε, έναντι 325 Ε για amd. Τα υπόλοιπα τα ίδια, τι λέτε;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομιζω οτι αυτες οι μητρικες ειναι καλυτερες επιλογες: http://www.skroutz.gr/s/1647421/Asrock-Z77-Extreme4.html , http://www.skroutz.gr/s/444640/Gigabyte-GA-Z77X-D3H.html Αυτην την στιγμη ειναι γενικα δυνατοτερο το συστημα απο το αναλογο με AMD, μελλοντικα ισως υποσκιαστει αν κυριαρχήσουν στην αγορα προγραμματα και παιχνιδια που εκμεταλλευονται πληρως την πολυνηματικη επεξεργασια που προσφερουν οι AMD. Λογω καρτελ, κυριως, όμως δε το βλεπω να γινεται συντομα, για αυτο μαλλον η Intel θα κρατησει τα ηνία για αρκετο καιρο ακομη.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω εδώ οι διαφορές της Asrock Z77 Performance s1155 Z77 ATX με την Asrock Socket 1155 Z77 Extreme4 δεν είναι σημαντικές.

Το καλό στην περίπτωση που πάω στην performance, είναι ότι έτσι τα βρίσκω όλα (χαμηλότερη τιμή) σε μαγαζιά απο εδώ, και άρα δεν θάχω μεταφορικά :) .

Βέβαια προβληματίζομαι τώρα για αμδ ή ι5, αλλά πρέπει να καταλήξω γρήγορα γιατί στις γιορτές ή δε θα βρώ αυτά που θέλω, άσε που θα τσιμπήσουν οι τιμές. help brothers :eek:

Δημοσ.

οπως ειπα και απο πανω προτίνω το 8320 γιατι ειναι πιο futureproof, τραβαει πολυ overclock και απο οποια πλευρα και να το δεις ο 8320 ειναι λιγο πιο κατω απο τον ι5 σε επιδοσεις (σε ορισμένες εφαρμογες οχι σε ολες) ετσι ειναι και η τιμη του πιο κατω.αλλο στο μελον πιστευω οτι τα παιχνιδια και οι εφαρμογες θα γινουν περισσοτερο multithreaded οποτε ο 8320 θα περναει μπροστα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους και συγγνώμη που χάθηκα για λίγες μέρες, αλλά έμπλεξα με διάφορα...

Λοιπόν, κατέληξα κι απο αύριο ξεκινάω παραγγελίες (τμηματικά για να μην μου πέσουν βαρια στο στομάχι :wacko: ),

Έχουμε και λέμε:

1. Case_CORSAIR Carbide 300R (CC-9011014-WW) - okcomputer- 88

2. PSU_Thermaltake Berlin 630W 80PLUS - computerbeast- 56

3. MB_Asrock Z77 Performance s1155 Z77 ATX Asrock-computerbeast - 132

4. CPU_Intel Core i5-3570K 3.40 - MgManager - 217

5. RAM_Corsair Vengeance 8GB kit - MgManager - 44

6. GPU_Gigabyte GV-N660OC-2GD - MgManager - 224

7. DVD_LG GH24NS95 DVD-RRW DL - MgManager - 19

--------

780E

Σημείωση: ...Βρήκα και την ANTEC H2O 620 που μου πρότεινε ο millenium, αλλά τώρα δεν την υπολογίζω, αργότερα ίσως.

Γιατί δεν κοιτάς κάποια κομμάτια και από amazon.co.uk? Θα γλυτώσεις μερικά χρήματα και θα έχεις δωρεάν έξοδα αποστολής.

Δεν ξέρω τι γίνεται με εγγυήσεις, άσε που δεν ειμαι και ξεφτέρι στα ..αγγλικά!

Δημοσ.

Χθές το βράδυ παρέλαβα το τροφοδοτικό (Thermaltake Berlin 630W 80PLUS) απο την computerbeast. Με εξέπληξε ευχάριστα η ποιότητα κατασκευής του, είναι ιδιαίτερα στιβαρό και μοιάζει ποιοτικό. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους που μου το προτείνατε, ιδιαίτερα τον φίλο Millennium! :)

Σήμερα περιμένω απο το ίδιο μαγαζί και την μητρική, (θα τα έπαιρνα χθές και τα δύο αλλά είχε γίνει λάθος, είχαν την Extreme4-Μ, οπότε θα μου την φέρουν σήμερα στο σπίτι). Μέχρι στιγμής έχω μείνει ικανοποιημένος απο την computerbeast, και στους χρόνους που μου είπαν και στην ανταπόκριση.

Δυσκολία υπήρξε στην κάρτα γραφικών που την περιμένω απο τον mgmanager απο τον οποίο θα πάρω και τον επεξεργαστή, και τον ssd . Και εδώ η εξυπηρέτηση μέχρι στιγμής υπήρξε άριστη.

Σε άλλο μαγαζί  "αστόχησε" η προμήθεια δίσκου, όπου εμφανιζόταν στο site ότι ήταν διαθέσιμο, πήρα τηλέφωνο για να παραγγείλω, μου είπαν υποχρεωτικά να παραγγείλω ηλεκτρονικά, το έκανα αμέσως, και μετά απο 3 ώρες με ειδοποίησαν ότι δεν υπάρχει. Ήταν ευγενέστατοι και μου πρότειναν κάτι άλλο, αλλά τελικά προτίμησα τον mgmanager.

Το ίδιο συνέβη και με το μαγαζί που περιμένω τις μνήμες που ενώ φαινόταν διαθέσιμο στο site, τηλεφώνησα μου ζήτησαν ηλεκτρονική παραγγελία, και αμέσως μετά μου είπαν ότι θα περιμένω μια βδομάδα. Είδομεν, θα αποδειχθεί ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλοδουλευτο  :)

Ευχαριστώ! Βέβαια το στήσιμο θα πάει για τον νέο χρόνο, γιατί αν και σήμερα μου ήρθε η μητρική, και ψώνισα και τα άλλα απο τον εμτζί, το κουτί η υδρόψυξη και οι μνήμες δεν είναι βέβαιο ότι θα τα εχουν φέτος.

Απορίες: Η μητρική έχει μόνο δύο καλώδια sata (για τους δίσκους προφανώς). Το dvd δεν έχει κανένα καλώδιο. Για την τροφοδοσία Οκ, απο το τροφοδοτικό. Το άλλο το αγοράζω extra? Επίσης ο ssd δεν έχει κανένα καλώδιο. Χρησιμοποιώ το ένα της μητρικής ; Σχετικά με τη  στήριξή του στο κουτί, θα χρειαστώ κάτι να αγοράσω; Το κουτί είναι αυτό, αλλά δεν τόχω για να δώ.

Σίγουρα πάντως στο στήσιμο θα χρειαστώ τη βοήθειά σας :unsure:

EDIT: Βρήκα πως γίνεται η στήριξη του ssd στο corsaiρ300r

Επεξ/σία από dazeman
Δημοσ.

Επειδή οι μνήμες αργούν πολύ βρήκα αυτές απο το e-gate.

Με ανησυχεί όμως αυτό που διαβάζω εδώ απο τον ninos30:

Καλά σωστό και αυτό, αλλά defective προϊόντα πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν...

Και όσον αφορά τις μνήμες, πάντα να κρατάς μικρό καλάθι. Προσωπική πρόσφατη εμπειρία με το update-BIOS της μητρικής μου (AsRock Z77 Extreme4). Οι Win8 optimized εκδόσεις των Bios (τελευταίες 6) βγάζαν πρόβλημα με το το dual-channel με τις Vengeance που έχω. Με email στο support το αναγνώρισαν ως bug, με ευχαρίστησαν πολλάκις για το testing που τους έκανα και βγάλαν νέα έκδοση που το διόρθωνε, μόνο που πρέπει να σηκώσω λίγο την τάση (από 1.50 σε 1.60). Και τώρα που το σκέφτομαι, δεν κάνεις κι εσύ το ίδιο?...

Έχω την ίδια μητρική που έχει ο ninos και θα βάλω τα 7. Θα έχω πρόβλημα και θα πρέπει να αναβαθμίσω το bios ή όχι;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...