Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

μετα απο format που εκανα στον υπολογιστη

οταν συνδεω τον verbatim μου ζηταει να τον κανω format και αυτον

το συστημα αρχειων ειναι σε raw υπαρχει καποιος τροπος να σωσω τα περιπου 750 giga

μπορω να κανω convert raw to ntfs η fat32 χωρις να χασω τα αρχεια

στο ubuntu (dual boot) μου τον αμαγνωριζει καποια βοηθεια?

Δημοσ.

Aν κάνεις φορμάτ/μετατροπή/γουατέβερ, μετά θα χρειαστεί να κάνεις ανάκτηση των αρχείων (που σημαίνει θες 750GB ελεύθερου χώρου που θα δεχτεί τ' ανακτημένα αρχεία). Άσε που δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα μπορέσουν ν' ανακτηθούν τα πάντα.

Βασικά αυτό που χρειάζεσαι, είναι αυτό (διάβασε όλη τη σελίδα) : http://www.insomnia.gr/topic/243211-τα-έχασα-όλα-hard-disk-data-recovery/page__st__30

Δημοσ.

εκανα αυτο με το testdisk

ta heads ηταν ειδη 255

με το teskdisk μου βλεπει τα αρχεια και φενεται οτι ειναι fat32

εκανα whrite αλλα παλι τιποτα

και με το chkdsk μου βρισκει fat32

το chkdsk μου βγαζει

παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την αναγνωση του πινακα κατανομης αρχειων (fat 1)

Δημοσ.

"Φαίνεται ότι είναι FAT32"...; HTAN δηλαδή FAT ο δίσκος πριν τη ζημιά, ή όχι...;

(...όπως και να 'χει, έκανες το "deeper search", μετά το αρχικό; Το πρώτο κρατάει μέχρι και ώρες, το 2ο μόλις δευτερόλεπτα, άντε λεπτά...) *

...με το chkdsk δεν κατάλαβα ακριβώς αυτά που έγραψες, αλλά, αν εννοείς πήγες να chkάρεις τον δίσκο, όντας RAW το file system του, δεν γίνεται.

* ...είναι σχετικά σπάνιο να χρειαστεί ν' αλλάξεις attributes όπως heads/cylinders/κτλ (οπότε μη δίνεις βάση σε αυτό αν όλα είναι οκ) - το σημαντικότερο είναι να εκτελεστεί το deeper search που είπα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...