coffeman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω μια βοήθεια για αγορά tablet. Το χρειάζομαι κυρίως για ανάγνωση τεχνικών pdf manuals και να το παίρνω μαζί μου στη δουλειά, αλλά να μπορώ να μπαίνω σε κανα android market όταν θα είμαι σπίτι και περνάω την ώρα μου. Κάτι σε 7" πιστεύω θα είναι ok. Ποιο όμως? Διαβάζω για ένα σορό tablets και χειρότερα μπερδεύομαι... Κάτι μέχρι τα 120e και από Ελλάδα παίζει? Το cosmodata έχει πολλά tablets και είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου αλλά σε αυτά τα λεφτά δε ξέρω αν αξίζει κάποιο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeman Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το tablet αξίζει για αγορά? Το έχει κανείς άλλος? http://www.cube-tablet.com/new-cube-mini-u30gt-1280-800-7-inch-ips-rk3066-dual-core-16gb.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Αρκετά καλή η τιμή του. Τετραπύρηνα γραφικά και διπύρηνος επεξεργαστής και 1gb ram και windows 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2012 Windows 8? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venti1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά τι γνώμη εχετε για 1 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908276&sid=1 χαμηλη τιμή,σκευτομαι να το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Για το cube υπαρχει νημα που το χουν ψαξει χρηστες. Κιαλλο Apollo βγαλαν προσφορα αυτοι ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα