ADHD Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παιξε οτι σου αρεσει περισσοτερο ολα viable ειναι, δεν καταλαβαινω γιατι φαγωθηκες να σου πουμε το broken class αμεσως, παιξε και αν κολλησεις καπου δες yt δεν ειναι τοσο δυσκολο. Το παιχνιδι εχει και respec οποτε συγχωρει λαθη στο build σε αντιθεση με τα υπολοιπα της σειρας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ακουσα πως ειναι το πιο ευκολο απο τη σειρα ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ακουσα πως ειναι το πιο ευκολο απο τη σειρα ισχυει? Το 2 ναι το Scholar of the first sin για μενα οχι τοσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Στο Scholar of the first sin πως μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση των κουμπιών για να ταιριάζουν στο Dualschock ? Κανένα mod ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ειχα το ιδιο προβλημα με το χειριστηριο του ps2 γιατι μου ειχε την καμερα στο start και δεν βολευε καθολου.https://www.youtube.com/watch?v=AcaC1Jtj68oδειχνει ενα προγραμμα που προσαρμοζεις το dualshock στο παιχνιδι.Εγω πηγα και πηρα του xbox 360 το controller γιατι το ηθελα και για αλλα παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ειχα το ιδιο προβλημα με το χειριστηριο του ps2 γιατι μου ειχε την καμερα στο start και δεν βολευε καθολου.https://www.youtube.com/watch?v=AcaC1Jtj68oδειχνει ενα προγραμμα που προσαρμοζεις το dualshock στο παιχνιδι.Εγω πηγα και πηρα του xbox 360 το controller γιατι το ηθελα και για αλλα παιχνιδια. Και εγω αυτο εκανα στην τελικη!Με το χειρηστηριο του PS3 δεν λειτουτγουσε καλα ο driver και πηρα ενα receiver για το 360 controller! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Ξεκινησα το scholar(το πηρα σε steam sale) εχει αρκετες αλλαγες στους εχθρους αλλα το core παραμενει το ιδιο, το παιζω και μου λειπουν αρκετα πραγματα απο το bloodborne αλλα το content του και οι επιλογες που εχεις το κανουν ανωτερο παιχνιδι imo παντα. Εχω κανει hexer που δεν ειχα ασχοληθει στο 2 και μου φαινεται λιγο weak να πω την αληθεια, δεν ειχα προβλημα με τιποτα στο παιχνιδι αλλα οκ νομιζω αν ειχα κανει pure sorcerer η melee θα ημουν καλυτερα. Ο darklurker με πελατωσε καμια 30αρια φορες με το hex build μου, τελικα χρησιμοποιησα soul vessel μονο και μονο για αυτο το boss. Νομιζα οτι δινει κατι καλο αυτο το covenant για hexers αλλα εκανα λαθος οποτε πανε καμια 30αρια effigies και το soul vessel τζαμπα. Αξιζει για 10ε που το πηρα σαν αναβαθμιση μπορω να πω αλλα δεν ειναι και τιποτα τρελες διαφορες σε σχεση με το vanilla. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Επαιξα το Scholar με Sorcerer και οχι δεν ισχυει αυτο που λες. Οταν το δυνατοτερο Spell(Soul Geyser)εκοβε παλια τα Boss με 2-3 Hits και τωρα εκανε 300 και 400dmg ,φαντασου και στα υπολοιπα Spells τι γινεται. Και ο Cleric ειναι πολυ κατωτερος καθως το περισσοτερο παιχνιδι το βγαζεις με λιγα αδυναμα Lightning spear και με το αρχικο Mace(κοινως Fail). Απο Covenant γενικα νομιζω οτι κυριως οι Cleric επωφελουνται με τα Miracles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Str/Faith build ειχα στο 2 ενω ειχαν φαει ηδη nerf τα miracles και παλι δυνατότερα μου φαινοταν απο τα hex, ισως απλα δεν μου παει το playstyle η δεν το εφτιαξα καλα. Παντως με sorcerer στο vanilla και soul spears μια χαρα τα εκοβα τα boss, οκ δεν ηταν broken με 2-3 hits αλλα λειτουργουσε καλυτερα το glass cannon build για εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ηεχες είναι ολίγον γτπ, έχουν νερφαριστεί τρελά, αλλά με Dark Rapier βγάζεις όλο το παιχνίδι χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 εγω π εκανα cleric στο scholar τον ηπια μαλλον! :/ με εχουν κανει πελατη τα boss.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κοιτα το στυλ του βαραω Melee και γεμιζω ζωη με τα Miracles γενικα στο Playthrough μου αρεσε προσωπικα. Στα boss ομως που εισαι συνεχεια σε κινηση τα Miracles ειναι τις περισσοτερες φορες πολυ δυσκολο να τα χρησιμοποιησεις. Ασε που για να παρεις τα μεγαλα Lightning spear κλπ θελει παρα πολυ ψαξιμο και δεν μου αρεσει η ολη λογικη του Bonfire asthetic για να παρουμε πολλες φορες το ιδιο spell και αρα να εχει παραπανω Spell uses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οταν το πήρα ήμουν τελείως άσχετος με τα souls και το αδίκησα το παιχνίδι.Εχω κατι μέρες και παιζω την prepare to die και είπα απο περιέργεια να δοκιμάσω ξανα το scholar of the first sin.Το παιχνίδι τελικα ειναι πολυ καλο απλα εγω δεν είχα μπει στην νοοτροπία του παιχνιδιού.Μεχρι να βγει το 3 πιστεύω να με κρατήσουν αρκετές ώρες αυτα τα δυο.Έφτιαξα warrior και λεω να βάλω stamina,strength,vitality build.Adeptabillity ποσό να ανεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Παιδες μια ερωτηση μιας και εχω λιωσει ως τωρα στο scholar of the sin και εχω παει 150 lvl, γιατι πολλοι προτεινουν να μεινουν στα 150 οι παικτες και οχι παραπανω? πιο viable δεν θα ειναι μετα? παιζει κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2015 Πιο πολυ φανταζομαι λογω Pvp και Matchmaking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα