Fulgore Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Υποτιθεται μια μεταλικη πλακετα.Απο το πλαισιο μου το εφερε ενας φιλος αλλα δεν υπηρχε η μεταλικη πλακετα στη συσκευασια.Απο οτι ειδα bonus προπαραγγελιας πρεπει να ηταν το δωρο. Ωραιος αρα ακυρο το Πλαισιο
Metaksas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 απο πλαισιο η γενικα κουτατο παιζει steam παιδια?
gildo Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 απο πλαισιο η γενικα κουτατο παιζει steam παιδια? Τo εκανα activate στο steam και παιζει μια χαρα.Στο κουτι μεσα εχει το key που λεει οτι πρεπει να το κανεις activate στο steam.
Metaksas Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ok παραγγειλα απο Eshop ενα 25αρι, ελεος πιο φθηνα και απο digital!
Fulgore Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εγω εχω παραγγειλει απο You και λογικα θα παραλαβω αυριο. Το πιο αστειο της υποθεσης ειναι οτι ακομα και σημερα η απλη κουτατη εκδοση κοστιζε 1 ευρω φθηνοτερα απο την παραπανω,παλι καλα που το Birdphone κατεβασε την τιμη http://www.skroutz.gr/s/4354602/Dark-Souls-2-PC.html
Metaksas Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ξεκινησα cleric, πολυ δυσκολο game μιας και ειναι το πρωτο της σειρας που παιζω.
Fulgore Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Να πω και εγω παραλλαβη απο You και επιβεβαιωνω οτι οντως το παιχνιδι εχει μεσα χαρτακι για Steam activation. Βεβαια να πω οτι τωρα καταλαβα γιατι εν μερη εχουμε καταντησει να αγοραζουμε κυριως ψηφιακα τα παιχνιδια,εκτως των χαμηλοτερων τιμων,Steam library κλπ Κανενας απολυτως κοπος ρε γμτ στο κουτι ουτε καν Manual μεσα(οχι οτι και να ειχε θα αλλαζε κατι)αλλα βλεπεις μονο ενα μαυρο κουτι αδειο τελειως μεσα λες και νοικιαζεις ταινια απο Video club με 2 CD(που αφου μπαινει και στο Steam καλλιστα το κατεβαζεις και απο εκει ουτως ή αλλως και 1 χαρτακι για ενεργοποιηση του κωδικου. Πολλα μπραβο παρολα αυτα στην Rockstar που παιχνιδια οπως το GTA κανουν την διαφορα κουτατα καθως οχι μονο σου δινει και τον χαρτη της πολης που βρισκεσαι αλλα και το κουτι εχει αναλογη επενδυση μεσα. 3
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για οσους παντως σκεφτομαι να αγορασουν το παιχνιδι να πω οτι ειναι σχεδον υποχρεωτικα Walkthrough ή αρκετα Tips απο το διαδικτυο κυριως για Spell class οπως Sorcerer(magic ή Hex)και Miracle που εχω παιξει ως τωρα. Σαν Melee οχι τοσο αλλα σαν Caster κυριως για την τοποθεσια των Spells/hexes/miracles που εχει αλλαξει τελειως σε σχεση με το πρωτο Dark Souls αλλα και διαφορα Nerf που εχουν πεσει στο παιχνιδι(καταραμενο Pvp)πχ στο Soul Geyser το πιο δυνατο Spell του Sorcerer εκανε πριν το Nerf 3000+dmg(3hit περιπου τα Boss)και τωρα κανει 500dmg περιπου,κοινως ειναι σχεδον αχρηστο. Βεβαια το παιχνιδι μαζι με το W3,το Batman λογικα και πιθανως το MGS 5,ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια για να παιξεις το 2015(ειδικα αν δεν εχεις Ps4 να παιξεις το Bloodborne)και ενω αρκετα πραγματακια δεν μου αρεσαν σε σχεση με το Dark Souls 1 παρολα αυτα ειναι παρα πολυ καλο σε γενικες γραμμες και αξιος διαδοχος των προηγουμενων παιχνιδιων που σιγουρα μαζι με τα αξιολογα Dlc θα βγαλει παρα πολλες ωρες.
garrett156 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 υπαρχει walkthrough για το παιχνιδι updated?εγω οποτε χρειαστηκα ολο στην προηγουμενη εκδοση επεφτα και ηταν αχταρμας με τις νεες τοποθεσιες npc's items κλπ κλπ....
Fulgore Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν εννοεις στην απλη εκδοση σε σχεση με την Scholar Of The First Sin,εχω την εντυπωση οτι τα περισσοτερα items/chest ειναι τα ιδια μονο καποιο εχθροι ειναι που εχουν αλλαξει τοποθεσιες. ΓΙα tips για τοποθεσιες items και γενικα build βοηθαει το google,αλλιως για πιο συγκεκριμενα πραγματα το καλυτερο ειναι απο Youtube που μπορεις να δεις και ακριβως τις εικονες,και τις περιοχες και τα παντα λεπτομερεστατα. Οτι βολευει τον καθενα. Αλλα το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται αναγκαστικα να κοιταξεις στο Internet για βοηθεια,σε σχεση πχ με το Dark Souls 1 κυριως λογω των παρα πολλων περιοχων που εχει.
Arikado Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω το DS2.Eχω παιξει λιγο το Demon Souls στο PS3 και αρκετα το DS1. Yπαρχει καποιο mod που να κανει το game σε πιο easy mod?
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω το DS2.Eχω παιξει λιγο το Demon Souls στο PS3 και αρκετα το DS1. Yπαρχει καποιο mod που να κανει το game σε πιο easy mod? Το παιχνιδι ηδη θεωρειται ευκολοτερο απο τα 2 προηγουμενα αρα μην μασας. Το ολο θεμα ειναι τι Class θα φτιαξεις πχ ο Sorcerer εχει φαει nerf σε αρκετα Spell sto Dmg του στο Scholar of the first sin και ο Cleric ειναι οτι χειροτερο καταφερανε να κανουν στο DS2 καθως αν διαβασεις πως παιρνεις τα ολα τα Lightning Spear θα γελασεις. Εγω σκεψου οτι εχω βγαλει το περισσοτερο παιχνιδι μονο με το αρχικο Mace+10+boltstone και με μολις 3 Lightning spear που κανουν σχεδον το ιδιο Dmg ισως και λιγοτερο απο το Mace.Απλα ξεφτιλα. Ασε που τα μεγαλα Spear και Wrath Of The Gods πρεπει να φας τα τελευταια boss και σε NG++ και αρα ειναι αχρηστα για το Pve κομματι του παιχνιδιου. Νομιζω οτι γενικα οι καλυτερες Class ειναι γενικα Melee και Hex και Sorcerer απο Range ισως. Υπαρχουν επισης και πολλα Walkthrough στο Youtube να σε βοηθησουν με εχθρους,περιοχες και Items για να μην χαθεις,οπως επισης και αναλυοντας και τα boss οπου κολλας. Τελος υπαρχει παντα η επιλογη στα boss που κολλας να κανεις Summon ειτε κοντινους παικτες ειτε Npc .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Παιδια σκεφτομαι να ξεκινησω το DS2.Eχω παιξει λιγο το Demon Souls στο PS3 και αρκετα το DS1. Yπαρχει καποιο mod που να κανει το game σε πιο easy mod? Αποφάσισες να παίξεις δυο από το πιο μεγάλα rpg σύγχρονος?! Best of luck!
Arikado Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Βασικα εχω και το DS2 το απλο αλλα και το remake.Ποιο απο τα 2 να ξεκινησω??? Επισης noob friendly class ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα