Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα είσαι spell caster, you are gonna have a bad time. Ετοίμασε amber herbs και τα λοιπά για να γεμίζεις spell uses αλλιώς...

Παράδειγμα για να καταλάβεις.

NG+4

Sunlight Spear Damage @ 99 FTH w/ Lightning Dragon Chime +5 (max lightning damage δηλαδή):

Vanilla Enemies -> ~1100-1200

Vanilla Bosses -> ~700

DLC Enemies -> ~430

DLC Elana/Sinh -> 59

Λοιπόν τα lighting δεν πιάνουν μία στο DLC , έχει απόλυτο δίκιο, γύρισα pure melee και κάνω one shot τα περισσότερα mobs.

Δημοσ.

Εδώ στο πρώτο DS είχα σκοτώσει την Boobs που μου έδωσε ολόκληρο Lordvessel, τον δράκο θα άφηνα? :P

Ακόμα και ο δρόμος για αυτό το boss είναι θάνατος.Τουλάχιστον έχω πεθάνει καμια 30αρια+ φορές και έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται κάποια τυπάκια.

Δεν την σκότωσες, illusion ήταν, αλλά όντως κρίμα τα boobs, δεν έχει κάτι τέτοιο το DS2 και με χαλάει... Τα mobs σιγά σιγά θα εξαφανίζονται (αν κάθεσαι να τα σκοτώσεις) αλλιώς skipαρε τα πάντα. Γενικά πάντως είναι το mono boss που δεν έχω σκοτώσει (το έχω σκοτώσει βασικά έχοντας βάλει summon sign και να με έχουν καλέσει για βοήθεια, αλλά σε δικό μου playthrough ποτέ, απλά δε μου κάνει αίσθηση να το κάνω, όπως και την Emerald Herald που κάποια στιγμή πρέπει για να μάθει να κάνει brainwash)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την σκότωσες, illusion ήταν, αλλά όντως κρίμα τα boobs, δεν έχει κάτι τέτοιο το DS2 και με χαλάει... Τα mobs σιγά σιγά θα εξαφανίζονται (αν κάθεσαι να τα σκοτώσεις) αλλιώς skipαρε τα πάντα. Γενικά πάντως είναι το mono boss που δεν έχω σκοτώσει (το έχω σκοτώσει βασικά έχοντας βάλει summon sign και να με έχουν καλέσει για βοήθεια, αλλά σε δικό μου playthrough ποτέ, απλά δε μου κάνει αίσθηση να το κάνω, όπως και την Emerald Herald που κάποια στιγμή πρέπει για να μάθει να κάνει brainwash)

Στο NG+++++ έκατσα και σκότωσα τα πάντα...στο επόμενο NG κουβάλαγα το Sinner και με είχαν ταράξει στο invasion :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μετά από 5 περίπου playthroughs με DEX build, STR build, sorcerer/hexer και bow only είπα να κάνω μία λίστα για τη δυσκολία των bosses.

Candy Crush

The Last Giant

Flexile Sentry

Dragonrider

Prowling Magus and Congregation

Covetous Demon

The Skeleton Lords

Easy

Old Dragonslayer

Demon of Song

Twin Dragonriders

The Rotten

The Duke's Dear Freja

Lost Sinner

Looking Glass Knight

Normal

Belfry Gargoyles

Ruin Sentinels

Executioner's Chariot

The Pursuer

Royal Rat Vanguard
Royal Rat Authority
Scorpioness Najka
Mytha, the Baneful Queen
Old Iron King

Velstadt, The Royal Aegis

Guardian Dragon

Throne Watcher and Throne Defender

Giant Lord

Afflicted Graverobber, Ancient Soldier Varg, and Cerah the Old Explorer

Hard

Smelter Demon (red)
Vendrick

Nashandra

Sinh, the Slumbering Dragon

Sir Alonne

Παλιό καλό Dark Souls

Darklurker

Elana, Squalid Queen

Smelter Demon (blue)

Fume Knight

Με μπλε χρώμα τα bosses των 2 μέχρι στιγμής DLC. Τον Ancient Dragon δεν τον κατέταξα αφού δεν ασχολήθηκα ποτέ μαζί του. Όλοι σε NG και λαμβάνοντας υπόψιν τους διαθέσιμους NPCs και τη διαδρομή πριν τη μάχη.

Σε γενικές γραμμές πάντως απογοήτευσε η From. Ποσότητα αλλά όχι ποιότητα.

Δημοσ.

Το ότι είναι σχετικά εύκολη για τελευταίο boss δεν την κάνει εύκολη γενικά. Με χαμηλό curse resistance είναι αρκετά δύσκολη μάχη.

Όσο για τον Fume Knight τι να πω. Τρομερή μάχη.

Δημοσ.

με Afflicted Graverobber, Ancient Soldier Varg, and Cerah the Old Explorer και Smelter Demon (blue) τρολάρανε λιγάκι άσχημα πάντως.

Επίσης τι μούφα ήταν αυτή ρε με την μέμορυ στο 2ο dlc. Όποιος δεν έχει end game character δηλαδή τον ήπιε; τι είναι τούτα; Εγώ ήμουν ng++ και μόλις είχα πατήσει το πόδι μου drangleic castle. Άρα για να μπω στην μέμορυ πρέπει να περάσω όλα τα σκατά και δη ng++ για να πάρω την ashen mist heart για να μπω στη μέμορυ. Απορώ πώς γλίτωσε η οθόνη όταν το είδα. Ήθελα να ήξερα προνόησαν όλοι και άφησαν χαρακτήρα πριν την Nashandra ξέρω 'γω για τα dlc;

Γιατί βγαίνουν όλα μπλού δεν έχω κλού, αλλά γουατέβα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν πάει και το 3το DLC και πρέπει να πω ότι ήταν το καλύτερο από τα 3. Θύμισε Undead Burg με όλα αυτά τα πάνω κάτω, πολύ όμορφο τοπίο, δύσκολο λιγάκι (σε NG+4 έστω) αλλά ένα last boss και ένα fight μούρλια.

Το μόνο που μου έχει μείνει είναι το σαδιστικό κομμάτι που λέγεται Frigit Outskirts που αν και πραγματικά σαδιστικό, το απολαμβάνω, το boss fight μου μένει μόνο και το τελείωσα όλο. Όλη μέρα DS2 και φαΐ, τίποτε άλλο.

Loved it.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εχω ριξει 250 ωρες τελευταια στο DS2, ειμαι level 325 faith/quality build στο 4ο η 5ο playthrough δεν θυμαμαι, αν στο SoFS δεν γινεται με καποιο τροπο να μεταφερω το save θα εκνευριστω πολυ.. :P Οχι τιποτα αλλο το εχω πολυ προσφατο για να ξεκινησω απο την αρχη,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...