ultralisk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 έπεσε ο γενικός, corrupted save file σε όλα...να υποθέσω δεν γίνεται κάτιαπό την ξενέρα λέω να μην το ξαναπιάσω ποτέ...ούτε το DLC
HadesGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Video με interview καθώς και gameplay από τα NEW dlc https://www.youtube.com/watch?v=1Vhy8MnrOZA
HadesGR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά ως sorcerer τα βρήκα σκούρα στο NG++ αλλά τελικά τα κατάφερα Τελειώνω σε λίγο το NG+++ πλέον ως Cleric και μπορώ να πω ότι είναι ότι καλύτερο σε build/class έχω παίξει στο DS2 Yep! Τέλος το NG+++ με τον Cleric και συνεχίζω για NG++++ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από HadesGR
FORIS78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 το πηρα απο steam με την προσφορα που εχει αλλα εμεινα με τη χαρα το παιχνιδι δεν ξεκιναει καν black screen δοκιμασα κατι tips που γραφει στο steam αλλα δεν δουλεψε κανενα..τι στο διαολο γινετε εχει τυχει σε κανεναν απο εδω ρε παιδια και να το ελυσε το θεμα με καποιο τροπο? το συστημα τις υπογραφης μου εχω οι drivers ειναι ενημερωμενοι και τα win7 fresh install εχτες. το περιεργο ειναι οτι πριν κανα 2 βδομαδες ειχα δοκιμασει μια εκδοση απο το θειο και ετρεχε μια χαρα το παιχνιδι.
HadesGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 το πηρα απο steam με την προσφορα που εχει αλλα εμεινα με τη χαρα το παιχνιδι δεν ξεκιναει καν black screen δοκιμασα κατι tips που γραφει στο steam αλλα δεν δουλεψε κανενα..τι στο διαολο γινετε εχει τυχει σε κανεναν απο εδω ρε παιδια και να το ελυσε το θεμα με καποιο τροπο? το συστημα τις υπογραφης μου εχω οι drivers ειναι ενημερωμενοι και τα win7 fresh install εχτες. το περιεργο ειναι οτι πριν κανα 2 βδομαδες ειχα δοκιμασει μια εκδοση απο το θειο και ετρεχε μια χαρα το παιχνιδι. Το σύστημα της υπογραφής σου μια χαρά είναι για το DS2, έκανες verify cache του DS2 στο Steam? Έχεις installed τον Windows Media Player? εάν όχι κάντο. http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=16546 Επίσης: Description: When the player starts a "New Game" the screen just turns black and the intro video fails to load, leaving the player stuck there with nothing happening. 1st Work-around This is for the Windows 8.1 N Edition users. They may be required to install Windows Media Player in order to play the intro video. Download link here: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40744 2nd Work-around Go to the windows Configuration Screen Click on "Programs and Components" Search for any "Media Codec" or "K-lite codec pack" installations Select the Codecs and uninstall them // Once again uninstalling these is at your own risk. Διάβασε και αυτό το link: http://www.crashwiki.com/top-5-fixes-you-need-to-know-for-dark-souls-2-pc-crashes-errors-mouse-lag-and-freezing/ 1
FORIS78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 media player αυτον που εχουν τα win 7 εχω. τωρα κανω και επαληθευση αρχειωn στο steam να δουμε μπας και δουλεψει ολα τα αλλα που αναφερεις παρακατω τα εχω κανει αλλα τιποτα σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια,
HadesGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 media player αυτον που εχουν τα win 7 εχω. τωρα κανω και επαληθευση αρχειωn στο steam να δουμε μπας και δουλεψει ολα τα αλλα που αναφερεις παρακατω τα εχω κανει αλλα τιποτα σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια, Τι να πω...κριμα... Για δοκίμασε να βγάλεις την οθόνη και να την ξαναβάλεις όταν τρέξεις το game και κάνε ξανά install τον Media Player από το link. Μακάρι να φτιάξει. 1
FORIS78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τιποτα φιλε τα εκανα ολα και τζιφος..και αλλη οθονη εβαλα και τον player απο το λινκ περασα αλλα δεν τρεχει το ατιμο με τιποτα.τζαμπα τα 34ε που εδωσα θα περιμενω μπας και βγαλουν κανενα πατσακι.. σε ευχαριστω πολυ παντως
Oroku Saki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν δεν νικήσω το Royal Rat επηρεάζεται το παιχνίδι;; Γιατί λέω να το αφήσω και να πάω σε άλλες περιοχές! Μου έχει σπάσει τα νεύρα σε φάση να παρατήσω εντελώς το παιχνίδι! Ο Royal Rat ειναι ο Splinter δεν το εχεις καταλαβει ακομα. Τσακισε τον! Και αυτον και τις χελωνες του!!!! 1
FORIS78 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τελικα τα καταφερα να το κανω να τρεξει, το κατεβασα και στο λαπτοπ μου me ι3-2310 με ενσωματομενα γραφικα και ξεκινησε κανονικα εφτιαξα χαρακτηρα εκανα save και μετα πηρα ολο το φακελο του παιχνιδιου απο το λαπτοπ και τον εκανα copy-paste στον σταθερο μου αλλα στον ssd αυτην την φορα και ξεκινησε κανονικα το game ωρα για λιωσιμο τωρα..το πρωτο dark souls το ειχα πλατιναρει στο ps3.. αμετρητες ωρες 1
Andre85 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ο Royal Rat ειναι ο Splinter δεν το εχεις καταλαβει ακομα. Τσακισε τον! Και αυτον και τις χελωνες του!!!! ok!!θα τον ξαναπροσπαθήσω!!!έχω ανέβει σε level απο την στιγμή που τον άφησα και θα πάω πάλι.Σύμφωνα με τον χάρτη είμαι στην τελευταία περιοχή!!!!!
HadesGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ok!!θα τον ξαναπροσπαθήσω!!!έχω ανέβει σε level απο την στιγμή που τον άφησα και θα πάω πάλι.Σύμφωνα με τον χάρτη είμαι στην τελευταία περιοχή!!!!! Είσαι σε NG+?
Andre85 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Είσαι σε NG+? τόσο καιρό που παίζω ( γύρω στις 70 ώρες ) προσπαθώ να τελειώσω το κανονικό παιχνίδι! τα NG+ ,NG++, NG+++ είναι όνειρα μακρινά ακόμα για μένα...
lordelesar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πρόσφατα πήρα σε προσφορά το Χ360 controller για το PC και είπα να δοκιμάσω το DS1 που είχα καιρό στο steam και ποτέ δεν έπαιξα... Αυτό ήταν, αρρώστησα με το παιχνίδι. Άνετα στο top 3 μου όλων των εποχών (#1 στο game design, hands down). Η ερώτησή μου λοιπόν είναι η εξής: Μόλις το τελειώσω να πάω σε DS2 και να λιώσω εκεί ή να συνεχίσω DS1. Ειδικά με την αβεβαιότητα του GFWL. Φοβάμαι να μην απογοητευτώ. Είναι το 2 αν όχι καλύτερο, τουλάχιστον το ίδιο με το 1? Δεν μιλάω για γραφικά και τέτοια ανούσια αλλά στα σημαντικά που το DS1 είναι αξεπέραστο (game design, ατμόσφαιρα-μουσική, συναίσθημα κλπ).
aekoriginal21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η αλήθεια είναι πως όταν πιάνεις για πρώτη φορά Souls παιχνίδι βγάζει μάτι πως είναι κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερο. Και μόνο που είσαι σε δίλλημα εγώ λέω να πάς για κανα 2 ακόμα playthroughs στο πρώτο. Μετά απο καιρό που θα έχεις όρεξη και θα έχει πέσει κι η τιμή του 2 πολύ, τότε πιάνεις εκείνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα