HadesGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τελικά μετά από πολλές φορές, αποφάσισα ότι την Freja αν είσαι caster πρέπει να την έχεις από μακριά και να σου κάνει το λέιζερ. NG+++ atm το ξαναπιασα μετά από καιρό που έκανα break. Για πάμε για co-op! NG+++ είμαι κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έχω βάλει σκοπό να το βγάλω χωρίς καθόλου summonings ρε αγορίνα, αλλιώς δεν θα είχα θέμα, άμα θες να με κάνεις εσύ summon όμως κανένα πρόβλημα. Κάνε ένα add στο steam να μπορούμε να συνεννοηθούμε πρώτα http://steamcommunity.com/id/zeniath7/?l=greek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Έχω βάλει σκοπό να το βγάλω χωρίς καθόλου summonings ρε αγορίνα, αλλιώς δεν θα είχα θέμα, άμα θες να με κάνεις εσύ summon όμως κανένα πρόβλημα. Κάνε ένα add στο steam να μπορούμε να συνεννοηθούμε πρώτα http://steamcommunity.com/id/zeniath7/?l=greek Eίμαι στους SUN οπότε άστο, θέλω να με κάνουν συνεχώς summon για να πάρω το Sun Sword. Θα σε κάνω add για future use Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Οκεικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εχω παρει sorcerer και ειμαι στο forest of giants καπως ετσι, δεν ξερω ακομα αν μου αρεσει το παιχνιδι, σιγουρα εχει potential να γινει πολυ εθιστικο αλλα προς το παρον ειναι frustrating οσο δεν παει. Ισως μολις βρω καλο εξοπλισμο να γινει ευκολοτερο και πιο ενδιαφερον, προς το παρον ειμαι 50/50 και δεν εχω κολλησει αρκετα. Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι μαλλον προκειτε περι του κλασσικου ξεκιναω δυσκολα και σου σπαω τα νευρα και μολις φτιαχτεις λιγο το παιχνιδι γινεται ευκολο, προτιμω μια αλλη κατανομή της δυσκολιας αν καταλαβαινετε τι θελω να πω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ο sorcerer είναι το πιο εύκολο starting "class" για να ξεκινήσεις, αλλά είναι το λιγότερο new player friendly. Το παιχνίδι ξεκινάει δύσκολο, και παραμένει δύσκολο όσο δεν μπαίνεις στην νοοτροπία του. Από εκεί και πέρα αν το μάθεις λίγο πως πάει γίνεται πιο εύκολο, αλλά έρχονται οι player invaders και στο ξανακάνουν δύσκολο ή πας και κάνεις εσύ και γίνεται τζέρτζελο. Ο εξοπλισμός δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν είναι σαν τα άλλα RPG, lootάρω το imba και τα κάνω όλα τ'αλατιού, το gear είναι secondary στο παιχνίδι (όχι ότι δεν μετράει αλλά πολύ λιγότερο σε σχέση με άλλα παιχνίδια) Δώσ'του λίγο χρόνο μέχρι να μπεις στην μαγεία του και μετά θα λες ευτυχώς που έκατσες και του έδωσες ευκαιρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εχω παρει sorcerer και ειμαι στο forest of giants καπως ετσι, δεν ξερω ακομα αν μου αρεσει το παιχνιδι, σιγουρα εχει potential να γινει πολυ εθιστικο αλλα προς το παρον ειναι frustrating οσο δεν παει. Ισως μολις βρω καλο εξοπλισμο να γινει ευκολοτερο και πιο ενδιαφερον, προς το παρον ειμαι 50/50 και δεν εχω κολλησει αρκετα. Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι μαλλον προκειτε περι του κλασσικου ξεκιναω δυσκολα και σου σπαω τα νευρα και μολις φτιαχτεις λιγο το παιχνιδι γινεται ευκολο, προτιμω μια αλλη κατανομή της δυσκολιας αν καταλαβαινετε τι θελω να πω.. Παίξε με Melee, εκεί να δεις πως θα το παρατήσεις Αλλά δώσε του χρόνο, έχει την δική του μαγεία το DS2, πάντως ευκολότερο δεν γίνεται, το αντίθετο μάλιστα. Το κλειδί είναι παρατήρηση του εχθρού , προσέγγιση των πάντων ως human ή hollow και μάθηση μέσα από τα επαναλαμβανόμενα "YOU DIED" Το παιχνίδι δεν είναι για rush καταστάσεις ακόμη και να φτιαχτείς (που στην πραγματικότητα δεν φτιάχνεσαι) πάντα θα πεθαίνεις από ένα απλό Mob, boss ή player. Ότι ήξερες σε Action RPG, ε εδώ ξέχασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Διαβασα οτι με sorc ειναι ευκολοτερο για αυτο τον πηρα, γενικα το παιχνιδι ειναι να το παιζεις με youtube ανοιχτο διπλα και walkthrough γιατι αλλιως χανεις πολλα χρησιμα αντικειμενα. Σιγουρα θα του δωσω την ευκαιρια, προς το παρον το παω χαλαρα σιγα σιγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Διαβασα οτι με sorc ειναι ευκολοτερο για αυτο τον πηρα, γενικα το παιχνιδι ειναι να το παιζεις με youtube ανοιχτο διπλα και walkthrough γιατι αλλιως χανεις πολλα χρησιμα αντικειμενα. Σιγουρα θα του δωσω την ευκαιρια, προς το παρον το παω χαλαρα σιγα σιγα.. Συμβουλή μου? Κλείσε τα πάντα από Youtube και walkthrough και απόλαυσε το μόνος σου διαφορετικά χάνεις όλη την μαγεία , το πολύ πολύ ένα wiki για να μην χάσεις την μπάλα. Ουδέποτε σε DS σειρά είδα Youtube πριν τελικά μόνος μου ή με άλλον player νικήσω ένα boss. Tip: Μίλα σε κάθε NPC και κάθε φορά να εξαντλείς τους διαλόγους Τip 2: Eάν θέλεις ingame help Κάνε με add στο Steam HadesGR και θα έρθω με ένα Lowbie character να σε βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εχω παρει sorcerer και ειμαι στο forest of giants καπως ετσι, δεν ξερω ακομα αν μου αρεσει το παιχνιδι, σιγουρα εχει potential να γινει πολυ εθιστικο αλλα προς το παρον ειναι frustrating οσο δεν παει. Ισως μολις βρω καλο εξοπλισμο να γινει ευκολοτερο και πιο ενδιαφερον, προς το παρον ειμαι 50/50 και δεν εχω κολλησει αρκετα. Αυτο που με εκνευριζει ειναι οτι μαλλον προκειτε περι του κλασσικου ξεκιναω δυσκολα και σου σπαω τα νευρα και μολις φτιαχτεις λιγο το παιχνιδι γινεται ευκολο, προτιμω μια αλλη κατανομή της δυσκολιας αν καταλαβαινετε τι θελω να πω.. θα σου μιλήσω εγώ για τον sorcerer καθώς ξεκίνησα και εγώ έτσι.Κοίτα στην αρχή είναι λίγο ψιλό-παλούκι η φάση τουλάχιστον μέχρι να μπεις στο κλίμα του παιχνιδιού.Μόλις μπεις, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο. Εντάξει,θα υπάρξουν στιγμές που θα σου σπάσουν τα νεύρα αλλά θα καταφέρεις να τις προσπεράσεις!! όσο για το youtube..Μην το κοιτάς..πολλές φορές σε μπερδεύει περισσότερο απ'οταν ψάχνεις μόνος σου! HadesGR,το τεράστιο ποντίκι μου έσπασε τα νεύρα και το άφησα για αργότερα.Τελικά,βρέθηκα στο dragleic castle ΚΑΙ το παράδοξο είναι ότι εκεί τους πλάκωσα όλους με άνεση!!Βέβαια,πήδηξα 2 περιοχές στο χάρτη και τώρα προσπαθώ να τις βρω!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το ποντίκι είναι skipable βασικά, αλλά αξίζει να το πλακώσεις γιατί είναι από τα λίγα bosses που δε μπορείς να κάνεις summon κάποιον να σε βοηθήσει, οπότε όποιο kill είναι δικό σου εντελώς. Τώρα για τον sorcerer μην ξεχνάτε να κάνετε target lock (γενικά για τους casters) αν θέλετε να πετυχαίνετε (μπορείτε να κάνετε και snipe με binoculars αλλά leave it for later) Ξεκινάω NG4+ εγώ στα 9Μ SM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αφου ξεκινησα μετα απο ενα διαλλειμα το ng+ με το καλο εφτασα χθες στο triple sentinels , ελα μου ντε ομως με το που ξεκιναει η μαχη σπαει το defenders greatsword που ειχα... τι αλλο ειχα equiped?? double claws!!!! οπότε τα γρατσούνισα μεχρι θανατου good times 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αφου ξεκινησα μετα απο ενα διαλλειμα το ng+ με το καλο εφτασα χθες στο triple sentinels , ελα μου ντε ομως με το που ξεκιναει η μαχη σπαει το defenders greatsword που ειχα... τι αλλο ειχα equiped?? double claws!!!! οπότε τα γρατσούνισα μεχρι θανατου good times George, πόσο SM είσαι?? Μήπως παίξουμε κάνα Co-op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πρεπει να κοντευω τα 4m ειμαι μιλια μακρυα ακομα απο σενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 πρεπει να κοντευω τα 4m ειμαι μιλια μακρυα ακομα απο σενα! Είσαι αλλά εδώ και ημέρες παίζω με ένα άτομο το οποίο έχει 5m. (εγώ έχω κοντά στα 11m)...για να κάνουμε μία προσπάθεια σήμερα το βραδάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα