Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξαρταται αν σε ενδιαφερει για PVP ή για PVE ??? και εξαρταται και απο το οπλο...

Γενικος κανόνας

Dex οντως είναι χαλια το scalling αλλά είναι πιο γρήγορα όπλα , οπότε στο PVP η ταχυτητα και το λιγοτερο stamina που θα χρειαζονται θα σε βολεψει

Dual wielding STR για PVE θα κανουν πολλους τονους damage και δεν θα σε στεναχωρει η ταχυτητα τοσο

αλλά παιζουν πολυ παραγοντες ρόλο και η παραπάνω είναι η απλοποιημενη απαντηση, μήπως αν μας έλεγες build stats και weapons of choice τότε θα μπορούσα να σου δώσω μια καλυτερη απαντηση

• Like 1
Δημοσ.

επειδή είμαι ήδη στο NG++ με τον μάγο και έχω δοκιμάσει όλα τα sorceries, hexes, miracles ήθελα να ξεκινήσω και έναν char από την αρχή...δεν ξέρω τπτ από melee items

Δημοσ.

To καλυτερο mellee οπλο στην αρχη είναι το Heide Knight sword  που το ρίχνει ο Knight που κάθετε και αραζει κάτω απο το δεντρο στο forest of the fallen Giants, ανεβασε αυτό μεχρι το πολυ +4 μεχρι να βρεις/ εχεις την δυνατότητα να αγορασεις κατι καλυτερο, απο κει και περα διαλεγεις build , pure mellee ? θελεις Pyromancies?

Αν δεν εχεις ξαναπαιζει mellee DS θα σου προτεινα να πας σε STR build καθως όπλα όπως το Claymore απλοποιουν ιδιαιτερα τα πραγματα :)   Ενναλακτικα πας pure mellee με STR/DEX 40/40 και δοκιμαζεις τα παντα και ποιο Playstyle σου ταιριαζει καλυτερα...

Θα καψω ενα bonfire ascetic τελικα , ετσι για να ξαναδω την φιλη μου την nashandra... :)

• Like 2
Δημοσ.

Έχουμε pre-dlc gifts κύριοι! Ανά εβδομάδα μέχρι και την κυκλοφορία του dlc θα μας περιμένουν δωράκια στο chest στο υπόγειο της mansion στη Majula. Πρώτο δώρο, 3 petrified something.

*Υποθέτω είναι μόνο για όσους έκαναν preorder τα dlc.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουμε pre-dlc gifts κύριοι! Ανά εβδομάδα μέχρι και την κυκλοφορία του dlc θα μας περιμένουν δωράκια στο chest στο υπόγειο της mansion στη Majula. Πρώτο δώρο, 3 petrified something.

*Υποθέτω είναι μόνο για όσους έκαναν preorder τα dlc.

Που είσαι ρε man! Sorry για εχθές αλλά έφαγα παντουφλιές από την γυναίκα...ΧΑΧΑΧ!

Όποτε θέλεις έλα online, είμαι στο Huntsman Corpse!

Υ.Γ Είσαι καλό στο PvP, με πέτσωσες για τα καλά!

Δημοσ.

Τα έχω πάρει άσχημα!!-σε φάση να σπάσω το pc -

Στο Doors of pharros δεν μπορώ με τίποτα να νικήσω το τεράστιο ποντίκι!!Και δεν υπάρχει ούτε ένα summon εκεί!!!

και ένα πρόβλημα όποτε κάνω exit από το παιχνίδι μου παρουσιάζεται ένα R6025 πρόβλημα.Πώς φτιάχνεται αυτό;;

Να δω πότε θα καταφέρω να το τερματίσω για να αρχίσω κανά NG+ ..

Υγ: παράγγειλα και το season pass!!

• Like 1
Δημοσ.

Τα έχω πάρει άσχημα!!-σε φάση να σπάσω το pc -

Στο Doors of pharros δεν μπορώ με τίποτα να νικήσω το τεράστιο ποντίκι!!Και δεν υπάρχει ούτε ένα summon εκεί!!!

και ένα πρόβλημα όποτε κάνω exit από το παιχνίδι μου παρουσιάζεται ένα R6025 πρόβλημα.Πώς φτιάχνεται αυτό;;

Να δω πότε θα καταφέρω να το τερματίσω για να αρχίσω κανά NG+ ..

Υγ: παράγγειλα και το season pass!!

Είναι λίγο μανίκι, να θυμάσαι να βρίσκεσαι κάτω από την κοιλιά του όσο περισσότερο μπορείς. Έτσι αποφεύγεις αρκετά χτυπήματα του.

Δημοσ.

Είναι λίγο μανίκι, να θυμάσαι να βρίσκεσαι κάτω από την κοιλιά του όσο περισσότερο μπορείς. Έτσι αποφεύγεις αρκετά χτυπήματα του.

δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτό!!

Δημοσ.

Αν δεν νικήσω το Royal Rat επηρεάζεται το παιχνίδι;;

Γιατί λέω να το αφήσω και να πάω σε άλλες περιοχές!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα σε φάση να παρατήσω εντελώς το παιχνίδι! 

Δημοσ.

Αν δεν νικήσω το Royal Rat επηρεάζεται το παιχνίδι;;

Γιατί λέω να το αφήσω και να πάω σε άλλες περιοχές!

Μου έχει σπάσει τα νεύρα σε φάση να παρατήσω εντελώς το παιχνίδι! 

Αυτή είναι η γλύκα του DS2! H δυσκολία!

Αλλά δες εδώ ένα video, να σε βοηθησει και ο Royal Rat είναι εντελώς optional boss:

http://www.youtube.com/watch?v=E8zARgvozTk

Μην απελπίζεσαι!

Δημοσ.

Τσιμπησα και γω τα dlc , τωρα το μόνο που ελπίζω είναι το καθε dlc να εχει το μεγεθος του artorias Dlc και όχι και τα 3 μαζι να αποτελουν 1 κανονικο... From κανονισε λεμε :)

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπησα και γω τα dlc , τωρα το μόνο που ελπίζω είναι το καθε dlc να εχει το μεγεθος του artorias Dlc και όχι και τα 3 μαζι να αποτελουν 1 κανονικο... From κανονισε λεμε :)

Τελείωσα εχθές το βράδυ το NG++, ξεκινάω το βράδυ NG+++

Το παιχνίδι συνεχίζει και βρίθει από κόσμο, είμαι Brotherhood of Blood και το τι Invasion τρώω από τους  Στρουμφάκια Αποστόληδες....δεν μπορώ να περιγράψω..ανάσα δεν παίρνω

Το καλό είναι ότι είμαι συνεχώς μαζί με άλλους δύο Έλληνες και σπέρνουμε τρόμο :P

• Like 1
Δημοσ.

στο matchmaking του Brotherhood of Blood (αρένα) δεν παίζει ρόλο το soul memory?...δοκίμασα να μπω με ένα καινούριο char που έφτιαξα και πετυχαίνω κάτι τύπους με end game gear

Δημοσ.

Τελικά μετά από πολλές φορές, αποφάσισα ότι την Freja αν είσαι caster πρέπει να την έχεις από μακριά και να σου κάνει το λέιζερ.

NG+++ atm το ξαναπιασα μετά από καιρό που έκανα break.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...