Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ μπορω να κανω και respec αλλα αυτο δεν ειναι εξελιξη ειναι σαν να αρχιζω ξανα.Το ελαφρυ dex build εφτασε ταβανι μπορω να βαλω ενα murakumo και ενα dragon greatsword αλλα δεν θα ειμαι γρηγορος πια.Κατα τη γνωμη μου αφου αρχισα melee δεν αξιζει να χαλασω 20 lvls στο attunement και αλλα 20 στο intelligence για να βαλω +50 magic damage buff στο οπλο.Αν εχετε καμια προταση προς τα που να κινηθω ειμαι 130lvl  40 vigor 30 edurance 2attu 21 vitality 24 strength 40 dex 1 intel 8 faith kai to equip load 30-40%.
Βασικα μαρεσει να παιζω ως melee στο dark souls.

Δημοσ.

Ναι οκ μπορω να κανω και respec αλλα αυτο δεν ειναι εξελιξη ειναι σαν να αρχιζω ξανα.Το ελαφρυ dex build εφτασε ταβανι μπορω να βαλω ενα murakumo και ενα dragon greatsword αλλα δεν θα ειμαι γρηγορος πια.Κατα τη γνωμη μου αφου αρχισα melee δεν αξιζει να χαλασω 20 lvls στο attunement και αλλα 20 στο intelligence για να βαλω +50 magic damage buff στο οπλο.Αν εχετε καμια προταση προς τα που να κινηθω ειμαι 130lvl  40 vigor 30 edurance 2attu 21 vitality 24 strength 40 dex 1 intel 8 faith kai to equip load 30-40%.

Βασικα μαρεσει να παιζω ως melee στο dark souls.

Βασικά το DS2 είναι για να δοκιμάσεις τα πάντα, κι εγώ melee είμαι αλλά πλέον έχω το bell hammer το οποίο σπέρνει πανικό.

Με petridied dragon bone +5 και dark infusion , δίνω και πόντους σε faith πλέον, το hit damage είναι αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=x5n865dZBfY

Εάν δεν συνεχίσεις το lvling και το infusion με faith /attun etc, τότε στο pvp θα είσαι καταπληκτικά αναλώσιμος και αδύναμος,μιας και το +50 damage, που δεν είναι μόνο 50 να το ξέρεις , κάνει την διαφορά.

Στο δικό μου lvl το dark infusion είναι +186 damage.

Επίσης το grand lance είναι μοναδικό για pvp:

http://www.youtube.com/watch?v=avxFPqdDBJ8

• Like 1
Δημοσ.

Σκέψου ότι στο DS1 όταν θέλαμε να δοκιμάσουμε builds κάναμε playthrough από την αρχή (ακόμα βλαστημάω ένα ολόκληρο run για να δοκιμάσω το Greatsword of Artorias, ναι ολόκληρο run απλά για να δω πως πάει με ένα σπαθί, τελικά δεν άξιζε)

• Like 3
Δημοσ.

OK καταλαβα ησουν πολυ κατατοπιστικος thx.Αρα soul vessels και σε δουλεια να βρισκομαστε.

Μην κάνεις Soul vessel, απλά συνέχισε το game σε NG+, NG++ και ούτω καθεξής, πίστεψε με στο NG++ θα κωλομετράς, εγώ ακόμη melee παραμένω αλλά ανεβάζω faith για dark bns, ώστε το hammer να βαράει αλύπητα και να ανεβάζω resist.

Μεν για κάθε lvl μου θέλω πλέον 150K souls, οπότε κάνω αλύπητο farming.

Δημοσ.

ZHTEITAI Defenders Greatsword

γιατι κάποιος ονοματα δεν λεμε (οκ εγω ημουν...) δεν σκεφτηκε οτι θα ηθελε να κανει faith build στο NG+ και πήγε και πήρε Defender's Shield με το soul του...

SL ειμαι γυρω στο 156 SM δεν θυμαμαι...

Εναλλακτικα μπορείτε να μου προτείνεται κανενα καλο faith mellee weapon... :)

• Like 1
Δημοσ.

ZHTEITAI Defenders Greatsword

γιατι κάποιος ονοματα δεν λεμε (οκ εγω ημουν...) δεν σκεφτηκε οτι θα ηθελε να κανει faith build στο NG+ και πήγε και πήρε Defender's Shield με το soul του...

SL ειμαι γυρω στο 156 SM δεν θυμαμαι...

Εναλλακτικα μπορείτε να μου προτείνεται κανενα καλο faith mellee weapon... :)

Έχεις την souls από τον Guardian του King?? Εάν ναι, τότε τσίμπα άμεσα το bell hammer...θα με θυμηθείς, είναι απλά καταπληκτικό, ίσως ένα από τα καλύτερα melee weapons και αρκετά fast για hammer.

Κάντο και dark infusion επίσης απαραιτήτως.

BTW , είμαι NG++ μπορώ να παίξω με εσένα που είσαι NG+??

Δημοσ.

To είδα και για να πω την αμαρτια μου δεν μου αρεσε, οπτικα και moveset,  αν δεν καταφερω να βρω Defenders Greatsword πιθανον να παω σε Thorned Greatsword εκτος αν ανακαλυψω καποιο αλλο στην πορεια :)

Δεν νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε μαζι, εχεις ξεφυγει πολυ...

Δημοσ.

To είδα και για να πω την αμαρτια μου δεν μου αρεσε, οπτικα και moveset,  αν δεν καταφερω να βρω Defenders Greatsword πιθανον να παω σε Thorned Greatsword εκτος αν ανακαλυψω καποιο αλλο στην πορεια :)

Δεν νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε μαζι, εχεις ξεφυγει πολυ...

Οπτικά δεν μου αρέσει κι εμένα αλλά ειλικρινά είναι καταστροφέας...δοκίμασε το και κάνε domination στο pvp.

Eάν θέλεις δοκιμάζουμε σήμερα κάνα summon , μήπως και...:P

Δημοσ.

Hades, τι soul memory έχεις; Είμαι κι εγώ ng++ δοκιμάζουμε κανά ματσάκι αν ψήνεσαι!

Εννοείται πως ψήνομαι, εάν έχεις και mic ακόμη καλύτερα να το λιώσουμε το ρημάδι NG++.

Επιλέγουμε και τον ίδιο Θεό με το αντίστοιχο ring για να βρεθούμε καλύτερα στο Online.

Πλέον είμαι 230 lvl κάπου εκεί εάν θυμάμαι καλά πλέον και SM  7.327.512

Κάνε με add στο steam HadesGR.

Εσύ τι SL/SM είσαι?

Δημοσ.

Ωπ νομίζω μπορούμε να βρεθούμε. Είμαι 11 sm αλλά το gap με το ring είναι 10m οπότε τώρα μπορώ να βρεθώ με διάφορα ranges. Σε κάνω add, Bathory το steam name.

Δημοσ.

Ωπ νομίζω μπορούμε να βρεθούμε. Είμαι 11 sm αλλά το gap με το ring είναι 10m οπότε τώρα μπορώ να βρεθώ με διάφορα ranges. Σε κάνω add, Bathory το steam name.

Μια χαρά! Σίγουρα μπορούμε να βρεθούμε Ingame!

Το Nickname από την Elizabeth Bathory (τι αγαπητή κυρία!!) ή από το υπέρτατο band?

Δημοσ.

Χαχα, από το υπέρτατο band φυσικά, αλλά και η αγαπητή κυρία αγαπητή είναι, καλά το είπες! :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαχα, από το υπέρτατο band φυσικά, αλλά και η αγαπητή κυρία αγαπητή είναι, καλά το είπες! :P

Βρε βρε βρε! Θα τα πάμε καλά οι δυό μας!!!! :)

Up the horns infernal one!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...