Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον Manus ποτε δεν τον θεώρησα "κακο" καθως βασανίστηκε όσο καμια άλλη ψυχή στα soul games και δεχτηκε τόσες μεταλάξεις που λογικό ήταν να μην αντέξει , το γεγονός οτι η ψυχή του θα αναζητούσε το σκοτάδι είναι λογικό απο την μία απο την άλλη παλι οι ομοιότητες Manus με Nashandra τελειωνουν εδώ... (εκτός αν βεβαιως κατι μου ξεφευγει που δεν είναι και  απιθανο :)    )

Μέσα από τους διαλόγους καταλαβαίνεις ότι η Nashandra,έχει το ίδιο origin με τον Μanus, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι ΤΙ ΣΤΟ καλό πήρε ο King Vendrick από τους Giants.....HELPPPPPPPPP!!!!!

Eπίσης στο τέλος παίρνεις την θέση του στο Throne of Want, μετά τι??? Να υποθέσω ότι κάνεις restore τα πάντα , εκεί που απέτυχε ο King εσύ επιτυγχάνεις?

Ελπίζω σε DLC για την συνέχεια.

Y.Γ. Χαίρομαι που έβαλαν voice in game στο Co-op, μεν χάνει το game στην ατμόσφαιρα αλλά το community είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και ευγενικό.

Υ.Γ Κάνα PvP θα κάνουμε , κάνα Co-OP?

Δημοσ.

Το τι πήρε ο Vendrick ακριβως δεν ξερω αλλα ξερω οτι:

Του εδωσε την δυνατοτητα να δημιουργήσει Golems , τον Ancient Dragon και την Shanolote οι οποιοι είναι όλοι δημιουργήματα του Vendrick. H shanalote έπρεπε να παιξει τον ρόλο του firekeeper καθως ο ιδιος δεν μπορουσε/δεν ηθελε να κανει link την ψυχη του με την πρωτη φωτια , αλλά η shanalote απετυχε να παιξει τον ρόλο αυτο. Ο ancient dragon είχε σκοπο να κρατησει την Nashandra μακρυα και να δωσει τις αναμνησεις/απαντησεις μόνο σε εναν worthy undead

Και η Nashandra και η Shanalote θελουν access to the throne of want η μία για να σιγουρευτει οτι το σκότος θα παραμείνει και η δευτερη προφανως σε οδηγει ελπιζωντας οτι θα αναψεις την πρωτη φωτια . Το τελος αναφέρει οτι εσυ εχεις την επιλογη αλλά δεν εχουμε επιλεξει ακομα, προφανως (λεω γω ) θα υπαρχει καποιο dlc που θα μας πει περισσοτερα για τους Giants , τον βασιλια , την Νασαντρα και την Σαναλοτε :)

Στην ουσια το τελος είναι ιδιο με του πρώτου Dark SOuls , o κυκλος θα υφισταται για παντα όπως και η καταρα (ματαιοτης... ) αν αναψεις την φωτια θα υπαρχει μια περιοδος αναπτυξης , προοδου, ζωής μεχρι να γινεις και συ Hollow και να αρχισει να σβηνει η πρωτη φωτια και παλι, να βρεθει ο επομενος worthy undead που θα παει χωρις να ξερει γιατι... να αναζητησει την πρωτη φωτια...

Ο Vendrick προσπαθησε να αντιμετωπισει την καταρα σαν αρρωστια, φυλακιζοντας hollows κανοντας πειραματα με τις δυναμεις των γιγαντων κτλ κτλ μπορει να απετυχε αλλα τουλαχιστον προσπάθησε :)

Υ.Γ.Για ξαναπες το ονομα σου στο steam να σε κανω add αν και αμφιβαλλω οτι θα μπορεσουμε να παιξουμε μαζι καθως εχεις ξεφυγει σε SL,SM

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω εδώ για οποιον τελείωσε το game

όταν σκοτώνετε την Nashandra, στο cutscene σας εμφανίζει hollow?2 φορές ήμουν human όταν την σκότωσα  και στο NG+ αλλά και στο cutscene και μετά στο game με δείχνει hollow

Δημοσ.

να ρωτήσω εδώ για οποιον τελείωσε το game

όταν σκοτώνετε την Nashandra, στο cutscene σας εμφανίζει hollow?2 φορές ήμουν human όταν την σκότωσα  και στο NG+ αλλά και στο cutscene και μετά στο game με δείχνει hollow

Εγω πηγα full hollow οταν την αντιμετώπισα , απο κει και περα όμως το ability της Νασαντρα είναι οτι σου ρίχνει καταρες μαζεμενες :) εστω και μια φορα να σε καταραστει λογικά είσαι hollow...

• Like 2
Δημοσ.

Το τι πήρε ο Vendrick ακριβως δεν ξερω αλλα ξερω οτι:

Του εδωσε την δυνατοτητα να δημιουργήσει Golems , τον Ancient Dragon και την Shanolote οι οποιοι είναι όλοι δημιουργήματα του Vendrick. H shanalote έπρεπε να παιξει τον ρόλο του firekeeper καθως ο ιδιος δεν μπορουσε/δεν ηθελε να κανει link την ψυχη του με την πρωτη φωτια , αλλά η shanalote απετυχε να παιξει τον ρόλο αυτο. Ο ancient dragon είχε σκοπο να κρατησει την Nashandra μακρυα και να δωσει τις αναμνησεις/απαντησεις μόνο σε εναν worthy undead

Και η Nashandra και η Shanalote θελουν access to the throne of want η μία για να σιγουρευτει οτι το σκότος θα παραμείνει και η δευτερη προφανως σε οδηγει ελπιζωντας οτι θα αναψεις την πρωτη φωτια . Το τελος αναφέρει οτι εσυ εχεις την επιλογη αλλά δεν εχουμε επιλεξει ακομα, προφανως (λεω γω ) θα υπαρχει καποιο dlc που θα μας πει περισσοτερα για τους Giants , τον βασιλια , την Νασαντρα και την Σαναλοτε :)

Στην ουσια το τελος είναι ιδιο με του πρώτου Dark SOuls , o κυκλος θα υφισταται για παντα όπως και η καταρα (ματαιοτης... ) αν αναψεις την φωτια θα υπαρχει μια περιοδος αναπτυξης , προοδου, ζωής μεχρι να γινεις και συ Hollow και να αρχισει να σβηνει η πρωτη φωτια και παλι, να βρεθει ο επομενος worthy undead που θα παει χωρις να ξερει γιατι... να αναζητησει την πρωτη φωτια...

Ο Vendrick προσπαθησε να αντιμετωπισει την καταρα σαν αρρωστια, φυλακιζοντας hollows κανοντας πειραματα με τις δυναμεις των γιγαντων κτλ κτλ μπορει να απετυχε αλλα τουλαχιστον προσπάθησε :)

Υ.Γ.Για ξαναπες το ονομα σου στο steam να σε κανω add αν και αμφιβαλλω οτι θα μπορεσουμε να παιξουμε μαζι καθως εχεις ξεφυγει σε SL,SM

Κάνε add HadesGR, ναι έχω ξεφύγει σε SL ,SM ....βασικά το έχω λιώσει το παιχνίδι, έχω βρει σχεδόν όλες τις πανοπλίες, με αγαπημένη την Mad Warrior και του Faraam (την πανοπλία από το cover case) και φαντάσου μέχρι την Παρασκευή ξεκινάω το NG++ και θέλω να το φτάσω μέχρι το τέρμα δηλαδή NG+++

Μου έχει μείνει μόνο το Dark Covenant να τερματίσω στο lvl 3, δύσκολο μεν αλλά θα το καταφέρω!

Εγω πηγα full hollow οταν την αντιμετώπισα , απο κει και περα όμως το ability της Νασαντρα είναι οτι σου ρίχνει καταρες μαζεμενες :) εστω και μια φορα να σε καταραστει λογικά είσαι hollow...

Έτσι ακριβώς, πριν περπατήσεις στον Θρόνο απλά use humanity.

΄Μακάρι ειλικρινά να βγάλουν DLC

• Like 1
Δημοσ.

Tο τί γίνεται στο τέλος το αφήνουν στο φλού, με την γκόμενα απλά να λέει αυτά που χρειάζεται, ώστε να δικαιολογήσει το NG+ ώς φυσική εξέλιξη της ιστορίας. Ρόδα είναι και γυρίζει.

Εγώ πάντως, όσο και αν με τρώει να το ξαναδώ, έχω πλέον προχωρήσει στη ζωή μου.

Είμαι στις 60 ώρες με το Bravely Default του 3DS, το οποίο είναι ακριβώς στο άλλο άκρο ( old school, heavy story, turned-based combat, JRPG) και τα λεφτά που θα πήγαιναν στο Watch Dogs, πήγανε στο τελευταίο Etrian Odyssey, το οποίο είναι ότι πιό hardcore υπάρχει σε old school dungeon crawler, με αναπόσπαστο το map-making tile-by-tile από το core gameplay του.

Για το DS2 τώρα, δεν νομίζω ότι ένα DLC εξυπηρετεί κάτι, αντίθετα βρίσκω πιό πιθανό να εκτροχιάσει το main game.

Δημοσ.

Tο τί γίνεται στο τέλος το αφήνουν στο φλού, με την γκόμενα απλά να λέει αυτά που χρειάζεται, ώστε να δικαιολογήσει το NG+ ώς φυσική εξέλιξη της ιστορίας. Ρόδα είναι και γυρίζει.

Εγώ πάντως, όσο και αν με τρώει να το ξαναδώ, έχω πλέον προχωρήσει στη ζωή μου.

Είμαι στις 60 ώρες με το Bravely Default του 3DS, το οποίο είναι ακριβώς στο άλλο άκρο ( old school, heavy story, turned-based combat, JRPG) και τα λεφτά που θα πήγαιναν στο Watch Dogs, πήγανε στο τελευταίο Etrian Odyssey, το οποίο είναι ότι πιό hardcore υπάρχει σε old school dungeon crawler, με αναπόσπαστο το map-making tile-by-tile από το core gameplay του.

Για το DS2 τώρα, δεν νομίζω ότι ένα DLC εξυπηρετεί κάτι, αντίθετα βρίσκω πιό πιθανό να εκτροχιάσει το main game.

Το DLC του DS1 απλά ήταν καταπληκτικό, ειδικά ο Artorias/Manus, φυσικά το DLC του DS2 δεν θα είναι στα ίδια επίπεδα αλλά μακάρι να βγάλει, για να μας λύσει κάποιες απορίες.

Ειλικρινά το NG+  έχει ΠΑΡΑ πολλά πράγματα να κάνεις,  καλύτερο και περισσότερο  pvp / co-op, new souls/new weapons , new enemies, αξίζει το NG+ μιας και έχει αρκετές προσθήκες.

• Like 1
Δημοσ.

ρε panther πάλι σε έξοδα μας βάζεις...googlara το Etrian Odyssey και φαίνεται παιχνιδάρα και το παραγγέλνω κιόλας :-D (καλά για Bravery Default δεν έχω λόγια, το λιώνω αυτόν τον καιρό)

εγώ στο Dark Souls είμαι στο NG++ αλλά θέλω κάποια στιγμή να παίξω το game και σαν melee, έστω ένα πέρασμα

• Like 2
Δημοσ.

εγώ στο Dark Souls είμαι στο NG++ αλλά θέλω κάποια στιγμή να παίξω το game και σαν melee, έστω ένα πέρασμα

Α, ναι είμαι ΜΟΝΟ melee, από εξαρχής τεράστιο παλούκι...δοκίμασε το!

Αλλάζει εντελώς τον τρόπο που πολεμάς τα bosses και είναι challenge μέχρι αηδίας!

Αλλά ξέχασε το Raw ench στα weapons , όπως και μερικά spells σήμερα με new patch τρώνε downgrade και καλά κάνουν!

• Like 2
Δημοσ.

μου αρέσει το dual wielding αλλά είναι viable?...μήπως θέλει ασπίδα όπως και να έχει?

Κοίτα σε pvp δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου ασπίδα, σπέρνω όλεθρο με chaos και berserker blade.

Σε πολλά bosses κάνω εκτεταμένη χρήση ασπίδας μιας και αντέχω αρκετά χτυπήματα και με δυσκολία πέφτει stamina.

Dual wielding σε boss fight...μπα...κάνα δυο φορές το έκανα και έφαγα τα μούτρα μου με το καλημέρα

Αρκετά καλό weapon είναι και το Bell hammer +5 , το κάνεις και με dark infuse και πραγματικά έχεις ρίξει τον αντίπαλο με δύο χτυπήματα.

Είναι όμως αρκετά challenging το melee, όπως και στο DS1 αλλά μου αρέσει το ρημάδι...

• Like 1
Δημοσ.

ρε panther πάλι σε έξοδα μας βάζεις...googlara το Etrian Odyssey και φαίνεται παιχνιδάρα και το παραγγέλνω κιόλας :-D (καλά για Bravery Default δεν έχω λόγια, το λιώνω αυτόν τον καιρό)

2 είναι τα τελευταία Etrian Odyssey: Το Etrian Odyssey IV και το Etrian Odyssey Untold: The Millenium Girl.

Τσέκαρε ποιό από τα 2 ταιριάζει στη περίπτωσή σου. Εγώ πήρα το Millenium Girl, διότι θέλω old school hardcorilla, θέλω όμως και story.

Περισσότερα αν θές σε PM.

Απολογούμαι για το offtopic

DS2 rules!

• Like 2
Δημοσ.

Βασικα ΌΛΑ τα builds είναι viable , απλά καποια είναι πιο δύσκολα πχ εγω τωρα ανεβαζω weapons +10 blacksteel katanas , parrying dagger και claws!! χωρίς ασπιδα ναι θα είναι δυσκολο αλλα who f****ng cares??? Dark souls παιζουμε :)

Υ.Γ. Το backstab animation με claws τα σπαει :)  !! αλλά απο damage δεν λεει και πολλα :(

Υ.Γ. Αν εισαι σοβαρος στο να παιξεις χωρις ασπιδα , φροντισε τα stats , το load σου να είναι κατω απο 30% ωστε το dodge σου να είναι καλυτερο , πιο μακρινο κτλ κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε και κάνα steam name να σε κάνω add για να σε βοηθήσω όποτε θέλεις :)

το steam name μου είναι soneand..

Μην ρωτήσεις τι σημαίνει..Βαριέμαι να εξηγώ!!

Το κατα πόσο θα μπορείς να βοηθήσεις,θα το δούμε γιατί εγώ παίζω ακόμα το απλό-εννοώ όχι NG+ ή ++ ή +++ όπως οι περισσότεροι!- πάω με το σταυρό στο χέρι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...