tidus666 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Nα συζητήσουμε για το lore, αλλά από πού να το πρωτοπιάσουμε; Γενικά νομίζω τα πράγματα με τις 4 πρώτες Great Souls είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Ειδικά σε όσους έφτασαν και NG++ όπως εγώ. Το βαρβάτο το lore και οι βαρβάτες θεωρίες ξεκινούν απ' το castle και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Χαχα! Not sure if sarcastic or... Ειμαι κατα της κονσολας γενικα οποτε δεν παιζει, εδω δεν θα παιξω ποτε Demon Souls φαντασου!! Δεν ειναι καθολου σαρκαστικος, τα παιχνιδια για τα οποια σου μιλαει ειναι hardcore σε επιπεδα που το PC δεν εχει φτασει ποτε του. Δεν καταλαβαινω την λογικη του anti-gaming που εχεις (δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι εισαι κατα της κονσολας) αλλα ειναι εξαιρετικα χαζο του να μην γουσταρεις το πραγματικο αριστουργημα που ειναι το Demon Souls γιατι για καποιο μυστηριο και μη λογικο λογο που εισαι κατα της κονσολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δεν ειναι καθολου σαρκαστικος, τα παιχνιδια για τα οποια σου μιλαει ειναι hardcore σε επιπεδα που το PC δεν εχει φτασει ποτε του. Δεν καταλαβαινω την λογικη του anti-gaming που εχεις (δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι εισαι κατα της κονσολας) αλλα ειναι εξαιρετικα χαζο του να μην γουσταρεις το πραγματικο αριστουργημα που ειναι το Demon Souls γιατι για καποιο μυστηριο και μη λογικο λογο που εισαι κατα της κονσολας. Ναι τα τσεκαρα τα παιχνιδια και φαινονται οντως ωραια όπως έγραψα και στο Υ.Γ. παρακατω αν δεις , δεν τα ήξερα και μου πήρε λιγο χρόνο να τα ψαξω... επίσης ποτε δεν είπα οτι δεν γουσταρω το Demon Souls!! ΠΟΤΕ ! είμαι σιγουρος οτι είναι αριστουργημα και μακαρι να το βγάλουν και για PC, είμαι κατα της κονσόλας εκ πεποιθήσεως γιατι τη θεωρω overpriced με Low end hardware , με overpriced τιτλους και λογική που με βρίσκει στα πάντα αντίθετο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μην την πιάσουμε αυτή τη συζήτηση καλύτερα γιατί θα ξεφύγουμε. Πώς να το κάνουμε τώρα, κάποιοι δεν έχουμε λεφτά για κονσόλες, κάποιοι θεωρούμε πεταμένα λεφτά στις κονσόλες, κάποιοι δεν θέλουμε να στηρίζουμε πολιτικές Sony και Microsoft, έχουμε και "ιδεολογικούς" λόγους από πίσω. Και δεν δίνουμε μία για αποκλειστικότητα τύπου Demon's ή Project Beast ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Ας το αφήσουμε. Ας επιστρέψουμε στο lore καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι τα τσεκαρα τα παιχνιδια και φαινονται οντως ωραια όπως έγραψα και στο Υ.Γ. παρακατω αν δεις , δεν τα ήξερα και μου πήρε λιγο χρόνο να τα ψαξω... επίσης ποτε δεν είπα οτι δεν γουσταρω το Demon Souls!! ΠΟΤΕ ! είμαι σιγουρος οτι είναι αριστουργημα και μακαρι να το βγάλουν και για PC, είμαι κατα της κονσόλας εκ πεποιθήσεως γιατι τη θεωρω overpriced με Low end hardware , με overpriced τιτλους και λογική που με βρίσκει στα πάντα αντίθετο. Δεκτο, σε αυτο δεν μπορω να σου πω οτι εχεις αδικο αλλα ειναι κριμα να μην κανεις και εκει την επιλογη σου γυρω απο το τι θελεις να παιξεις και οχι στην λογικη του τι hardware παιρνεις. Να γινεις δηλαδη gaming-centerιακός (πω τι εβγαλα παλι απο την κουτρα μου) και οχι hardwarerιακός. -end offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ποιό Lore ρε παιδιά? Όλη η φάση συνοψίζεται πάρα πολύ απλά στο: Οι γυναίκες είναι του Σατανά End of Story Από κεί και πέρα, όλες οι περιοχές είναι σαν να έκατσε το team σε ένα τραπέζι, τα πίνανε και αρχίσανε το brainstorming: - Εμένα μου αρέσουν οι μεγάλες πέτρες και οι ιππότες. Τί λέτε για μιά πίστα με μεγάλους πέτρινους ιππότες? - Καταπληκτική ιδέα. Κάτσε να το σημειώσω - Εμένα η κόρη μου μας έχει γεμίσει το σπίτι με κούκλες. Μας έχει τρελάνει! Τί λέτε να φτιάχναμε ένα χάρτη γεμάτο κουκλάκια? Να τα κάνουμε να φτύνουν και δηλητήριο! - Τι λες τώρα? Σούπερ! - Εχτές είδα το θρίλλερ το Leviathan! Τί λέτε ο κακός να αποτελείται από μέλη ανθρώπων? - Το σημείωσα - Εγώ παιδιά δεν μπορώ να συμμετέχω στη διαδικασία. Με παράτησε η κοπέλα μου. Άτιμες γυναίκες, μας καταστρέφετε τη ζωή. - Τέλεια ιδέα! Θα την κάνουμε final Boss! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Για να επιστρεψουμε στο lore λοιπον αυτο που βρισκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι οτι οι πραγματικά "κακοι" χαρακτήρες είναι ελάχιστοι στα πρώτα 2 dark souls πχ.. Οι 2 βασιλιάδες Gwyn και Vendrick όχι μόνο δεν ήταν κακοι αλλά ήταν και ιδιαίτερα συμπαθεις και bad ass χαρακτηρες, ο Vendrick όχι μόνο καταφερε να νικήσει τους γίγαντες (οκ εφαγε misleading απο την Nashandra) αλλά όταν κατάλαβε την πραγματική φύση της Nashandra φρόντισε να μοιρασει τα κομμάτια που χρειαζόταν για τον throne of want σε διαφορα σημεια ώστε να μην είναι προσβάσιμα απο την Nashandra αλλά παραλληλα να είναι προσβάσιμα σε έναν worthy undead (ειτε βαζοντας sentries βλέπε veldstad/mirror knight/dragon riders είτε με πιο εξυπνους τρόπους βλέπε milfanito τα ονομα τα βαζω απο μνημης μπορει να κανω λαθη)...και όλα αυτα αφου πρεπει να περασεις απο 4 old Grand souls τα οποια είναι η μετανσάρκωση των 4ων απο το πρώτο DS... Βαλε μέσα και τα golems , τον ancient dragon που δεν είναι dragon αλλα κατασκευασμα όπως επισης και την firekeeper που εντελλει δεν ειναι firekeeper είναι όλα αυτα μια βαση για ενα πολυ solid storyline...Βασικα παιζει η Νασαντρα να είναι ο μοναδικός "κακος" χαρακτήρας... Αλλά και παλι αν διαλέγατε το dark lord ending στο πρώτο δεν σημαινε και καλα οτι είσαι ο κακος... εξαλλου το να αναψεις την φωτια είναι μόνο προσωρινη λύση....Δρακοι δεν καταλαβα γιατι υπαρχουν... Ο ancient είναι golem , καποιοι είναι drakes αλλά πάλι δεν βγαίνουν τα μαθηματικά καθώς καποιοι είναι clearly δρακοι (i think...) Panther θυμασαι που ελεγες γιατι δεν επιτιθεται ο King Vendrick ? ή γιατί δεν πεφτει το HP όπως θα επρεπε? ε οταν τον συναντησες ήταν full hollow εδω και πολλά χρόνια, λογικό να είναι σε μια zombie κατασταση μια σκια του ανθρώπου που ηταν και τιποτα αλλο, επίσης προσπαθωντας να θεραπευσει τον εαυτο του (γιατι η καταρα γι'αυτον ήταν αρρωστια) μετα την προτροπη της Νασαντρα κανει εισβολη στην χώρα των γιγαντων και φέρνει πίσω ενα "gift" , πειραματιστηκε αρκετα και αφομοιωσε καποιες απο τις δυναμεις των γιγαντων, αυτες ομως δεν εμποδισαν την καταρα και εγινε hollow, αυτες τις δυναμεις τις κανουν negate μόνο τα giant souls...Βασικα οι καημενοι οι γιγαντες είναι οι μοναδικοι που δεν εφταιξαν σε τιποτα... Επισης fun fact... To monument στην majula είναι monument στον πολεμο με τους γιγαντες και εκει αναγραφει τους νεκρους που επεσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναί, κάπως έτσι εξηγείται η όλη φάση, αν και πάλι είναι αδύνατον να καταλάβεις τους μηχανισμούς που γίνονται gameplay-wise. Για τον βασιλιά, εγώ αυτό που εξέλαβα ήταν: Ο βασιλιάς είναι πλέον ζόμπι και λίγο αργόστροφος. Όταν μπαίνω μέσα στο θάλαμό του, ούτε που ασχολείται μαζί μου. Είμαι μία μύγα ανάμεσα στα πόδια του. Ψαχουλεύω τα πράματά του και βρίσκω το δαχτυλίδι του. Την κάνω Λούης. Ε, μετά, ο βασιλιάς ζόμπι καταλαβαίνει ότι του κλάπηκε το δαχτυλίδι και πλέον είναι σε κατάσταση αμόκ. Όποιος πάει στο θάλαμό του τρώει ξύλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι αλλά όπως βλέπεις υπάρχει πλουσιο story και lore , απλα πρεπει να το ανακαλυψεις, οκ είναι δύσκολο (εγω στο πρωτο walkthrough απλα εξυσα λιγο την κορυφη και δεν καταλαβα ουτε το 1/10 ). Α και οι γυναικες είναι όντως κακές... αλλά έχουν βυζιά οπότε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Χτες ανέβηκα στην ταράτσα του σπιτιού μου και παρατήρησα αυτό! Praise the sun Περιττό να πω πως γέλαγα μόνος μου για κανά 10λεπτο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Μετά από 2 ώρες ανελέητου farming...ΝΑΙ, τα κατάφερα, this set is mineeeeeeeeeee!! Αγαπημένο και πολυπόθετο armor, από τα καλύτερα εμφανιασακά set του DS2. Κρατώ επίσης Berserker / Chaos Blade, άψογα για PvP! Επίσης εξαιρετική η ιδέα τους από ένα σημείο και μετά να μπορείς να μιλάς και ingame , με άλλους παίκτες! Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2014 από HadesGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μόλις νίκησα τον Old Iron King!! Βασικά,είδα την σκηνή που εμφανίζεται και λέω "ωχ!τι είναι τούτο;Θα κολλήσω κανά 10ωρο εδώ" αλλά τελικά τα κατάφερα!!!! τώρα,μένει να δω πού πρέπει να πάω! HadesGR δεν ξέρω ποιο είναι το όνομά σου στο παιχνίδι αλλά βλέποντας τον χαρακτήρα είμαι σίγουρος πως μου έχεις κάνει invade και με έχεις ξεκάνει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μόλις νίκησα τον Old Iron King!! Βασικά,είδα την σκηνή που εμφανίζεται και λέω "ωχ!τι είναι τούτο;Θα κολλήσω κανά 10ωρο εδώ" αλλά τελικά τα κατάφερα!!!! τώρα,μένει να δω πού πρέπει να πάω! HadesGR δεν ξέρω ποιο είναι το όνομά σου στο παιχνίδι αλλά βλέποντας τον χαρακτήρα είμαι σίγουρος πως μου έχεις κάνει invade και με έχεις ξεκάνει!!! Στο παιχνίδι είναι το HADES ως όνομα, μα τι πρωτότυπος που είμαι Συνέχισε το game και θα δεις ότι όσο πάει γίνεται πορωτικό, εγώ σε λίγο τελειώνω το NG+ και πάω για NG++. Ρίξε και κάνα steam name να σε κάνω add για να σε βοηθήσω όποτε θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βασικα παιζει η Νασαντρα να είναι ο μοναδικός "κακος" χαρακτήρας... Αλλά και παλι αν διαλέγατε το dark lord ending στο πρώτο δεν σημαινε και καλα οτι είσαι ο κακος... εξαλλου το να αναψεις την φωτια είναι μόνο προσωρινη λύση.... ] Σχετικά με την Νασάντρα, όταν ο Manus πέθανε, μικρά κομμάτια του διασπάστηκαν στον κόσμο, ένα μικρό κομμάτι του είναι και η Νασάντρα, για τον λόγο αυτόν θέλει να έρθει ξανά το σκότος. Το DS2 είναι άρρηκτα δεμένο με το DS1 στο lore και είναι εξίσου μελαγχολικό και σκοτεινό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τον Manus ποτε δεν τον θεώρησα "κακο" καθως βασανίστηκε όσο καμια άλλη ψυχή στα soul games και δεχτηκε τόσες μεταλάξεις που λογικό ήταν να μην αντέξει , το γεγονός οτι η ψυχή του θα αναζητούσε το σκοτάδι είναι λογικό απο την μία απο την άλλη παλι οι ομοιότητες Manus με Nashandra τελειωνουν εδώ... (εκτός αν βεβαιως κατι μου ξεφευγει που δεν είναι και απιθανο ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα