HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μόλις τελείωσα το No Mans Wharf, Lost Bastille στο NG+, το απολαμβάνω περισσότερο από την πρώτη φορά,υπάρχει περισσότερος κόσμος για PvP (είμαι μέλος της Blue Covenant), ανακαλύπτω περισσότερα μυστικά και γενικά το πάω λάου λάου μιας και δεν υπάρχει rush για να το "τερματίσω". Παίδεις Παρασκευή σήμερα, τι λέτε για κάνα PvP βραδάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 τι πράμα και αυτό όταν κάνω invasion με Cracked Red Eye να κάνουν quit...χάνεις και το item 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 τι πράμα και αυτό όταν κάνω invasion με Cracked Red Eye να κάνουν quit...χάνεις και το item Στο τέλος όμως εκείνοι θα βγουν χαμένοι , μιας και ας το κάνουν συνεχώς τότε το game τους τιμωρεί άγρια κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 το ξέρω αλλά το πακέτο το τρως και εσύ με το item που χάνεις...θα έπρεπε να στο γύριζε πίσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ng++ και 11 μύρια SM. Αν συνδέεται κανείς μαζί μου, μέσα για το βράδυ. Αλλιώς summon να σας βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Νομιζω απο NG+ και μετα δεν μετραει το SM αλλα το Soul Level 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Mπα. To SM μετράει και μόνο αυτό. http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Summon+Range+Calculator#.U38r4ygvkmU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 ρε παιδια τι δεν κανω σωστα κανω Human Effigy πηγαινω καπακι στο boss αλλα ουτε γραματα ουτε τιποτα πρεπει να εχω καποιο αντεικιμενο η κατι αλλο τι στο καλο γινεται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δεν βρίσκεις καθόλου summon signs; Θες να μας πεις λίγο τι covenant είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 λετε επειδη ειμαι Company of Champions ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 λετε επειδη ειμαι Company of Champions ? Ναι γι'αυτό δεν μπορείς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Χαχα, ναι γι' αυτό δεν μπορείς. Απορώ πώς την πάλευες τόσο καιρό. Σε ποια mist κόλλησες, την πρώτη του giant; Πας στην γάτα στην majula και κάνεις abandon covenant. Μην αγχώνεσαι, δεν υπάρχει κανένα κόστος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Λοιπον το τερματισα και γω Παρασκευη βραδυ και απο τοτε κλεινω εκκρεμοτητες φαρμαρω για αντικείμενα κτλ κτλ και κυριως βλέπω βιντεακια για Lore . Οφειλω να ομολογησω οτι οσο αφορα το Lore το είχα αδικησει το παιχνιδι , καποια πραγματα τα είχα καταλαβει και μόνος μου αλλά το μεγαλυτερο μέρος το αγνοούσα και τα videakia με βοηθησαν να καλυψω τα κενα. Story wise είναι μια λογική συνέχεια και το storyline ιδιως του Vendrick ιδιαίτερα ενδιαφερον , μόλις εχεις μια εικονα του τι γινεται καταλαβαίνεις οτι μεχρι και η παραμικρη λεπτομερεια έχει σημασια... Το παιχνιδι πάντως δεν φτιαχθηκε για ενα walkthrough είναι έτσι δομημένο που χρειαζεσαι αρκετα walkthroughs για να το κατανοησεις πλήρως. Το NG είναι όντως πολυ ευκολο και όπου χρησιμοποιησα bonfire ascetic μου φανηκε πιο νορμαλ/challenging, η Νασαντρα ομορφουλα στο τελος αλλα πολύ weak , αν εξαιρεσεις τα curses της δεν μπορει να σου κανει damage ουτε για πλακα... την εβγαλα full hollow και σολο όπως και όλα τα bosses (πλην των gargoyles... ). Θα ηταν ιδιαιτερα ενδιαφερουσα μια συζητηση για το Lore με οσους το τερματισαν και εχουν αποριες που δεν τις εχουν ηδη λύσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Επειδή σου αρέσουν οι hardcoriles σου συνιστώ μόλις χορτάσεις το DS 2, να αγοράσεις ένα 3DS και να παίξεις το Etrian Odyssey IV ή το Etrian Odyssey: Millenium Girl. Είμαι 100% βέβαιος ότι θα τα λατρέψεις. Η τεχνική τους αρτιότητα και old school hardcorila είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Και αν έχεις κανένα PS2 ή Wii, το Baroque. Βέβαια μπορείς να το δείς και σε PS2 ή Wii emulator και σε υψηλότερη ανάλυση. Σε αυτό όμως η τεχνική αρτιότητα δεν είναι στα ίδια επίπεδα με τη hardcorila του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Χαχα! Not sure if sarcastic or... Ειμαι κατα της κονσολας γενικα οποτε δεν παιζει, εδω δεν θα παιξω ποτε Demon Souls φαντασου!! Αλλά για το lore προσπαθούσα να ξεκινησω συζητηση τώρα... Είδες κανενα βιντεακι? αν όχι να προτείνω το παρακάτω : Εννοειται πως υπαρχουν spoilers ε??? https://www.youtube.com/watch?v=ukdFydrYxZ8 Υ.Γ. Ωραια φαινονται τα παιχνιδια Επεξ/σία 26 Μαΐου 2014 από Orgios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα