Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dragonsword με fire πάνω , φεύγουν οι μάγοι σε pvp με δύο hit. Ωραίο το NG+ μέχρι τώρα, μου αρέσει ο βαθμός δυσκολίας

Εγώ πέρασα τον Old last Giant και το επόμενο Boss κατευθείαν με τη πρώτη. Οι μάχες κράτησαν δευτερόλεπτα. Στους τρείς ψηλούς δεν μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω μόνος και τους έβγαλα κατευθείαν με βοήθεια, αλλά τα spell κάναν τρομερή ζημιά. Το Soul Geyser και το Soul Spear πραγματικά θερίζουν τα πάντα.

To παιχνίδι NG+ μέχρι τώρα είναι παραπάνω από εύκολο....Η δυσκολία είναι κάτω του μισού σε σχέση με το πρώτο walkthrough.

Στο PvP οι μάχες μου είναι 50-50 πάνω κάτω, κυρίως γιατί σε φάσεις που μου κάνουν invade έχω εξαντλήσει κάποιες από τις σημαντικές μου μαγείες . Αυτοί που κρατάνε βαριά σπαθιά όμως πέφτουν πανεύκολα. Δυσκολίες έχω με υβριδικούς χαρακτήρες που δεν τους τελειώνει το Stamina εύκολα.

Δεν λέω όμως, τρώω τα μούτρα μου αρκετά συχνά στο PvP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Μου την είχε σπάσει το Chariot, αλλά οκ, κατάφερα να το βγάλω μόνος.

Βασικά, είναι τα adds που την σπάνε, όχι το ίδιο. :P

Such a satisfying crash too. ^_^

@panther
Καλά ναι το NG+ είναι αστείο με το level που είσαι....Και δεν νομίζω να σε δυσκολέψει σε κάποιο σημείο

@Andre85
Προχώρα το,προχώρα το :mrgreen:  Έρχεται Insomnia PvP το ΠΣΚ

panther αγόρι μου πήγες NG+ στο 200 lvl λογικό είναι, το υπερφάρμαρες. Το θέμα είναι ότι αν είσαι sinner αποκτάει το παιχνίδι καινούρια προοπτική, ήμουν sinner και έτρωγα invades κάθε 3 λεπτά από Blues και είχε τρελή διαφορά, τα mobs λογικό είναι να πέφτουν πιο εύκολα, αφού είσαι ντυμένος και στο DS1 το ίδιο γινόταν δεν είναι κάτι καινούριο, το pvp όμως aspect του παιχνιδιού πλέον είναι πιο ενδιαφέρον και κάνει add στο experience

• Like 1

panther αγόρι μου πήγες NG+ στο 200 lvl λογικό είναι, το υπερφάρμαρες. Το θέμα είναι ότι αν είσαι sinner αποκτάει το παιχνίδι καινούρια προοπτική, ήμουν sinner και έτρωγα invades κάθε 3 λεπτά από Blues και είχε τρελή διαφορά, τα mobs λογικό είναι να πέφτουν πιο εύκολα, αφού είσαι ντυμένος και στο DS1 το ίδιο γινόταν δεν είναι κάτι καινούριο, το pvp όμως aspect του παιχνιδιού πλέον είναι πιο ενδιαφέρον και κάνει add στο experience

Και σε μένα το ίδιο έγινε στο NG+.

Στο NG έκανα αρκετά invasions και μάζεψα πολλά token of spite.Στο NG+ με το που φεύγω από majula,τσουπ "invaded by arbiter spirit"

panther αγόρι μου πήγες NG+ στο 200 lvl λογικό είναι, το υπερφάρμαρες.

Βασικά έπαιζα υπερβολικά πολύ co-op σε κόσμους άλλων. Κάθε φορά που τελειώνει το summon, σου κάνει δώρο μιά smooth n silky stone.

Ο έμπορας ο Gavlan τις αγοράζει προς 600 souls τη μία.

2 φορές πήγα και του πούλησα πέτρες με κέρδος 60,000 ψυχές τη φορά.

Συνολικά 120,000 souls από 200 summons.....

Φαρμάρισμα έκανα αποκλειστικά και μόνο στη πίστα με τον Δράκο στο κλουβί, επειδή ήθελα το spell Soul Geyser. Ενίσχυσα την πίστα συνολικά 2 φορές και τους καθάρισα όλους κάθε φορά από 12 φορές.

Δηλαδή 36 περαντζάδες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα smooth silky stone/petrified something μπορείς να τα κάνεις discard leave στην φωλιά με τις 2 φωνές στο Things Betwixt και να πάρεις random αντικείμενα btw 

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 1

επειδη δεν εχω παιξει το ενα και δεν ξερω παρα πολλα γινομαι λιγακι κουραστικος μπορει να μου εξηγισει καποιος πως καλουμε τα φαντσματα και γιατι εγω δεν μπορω να δω κατω γραμενες λεξεις ευχαριστω !στον προτω boss εμφανιστικες ενα φαντασμα αλλα δεν ξερω πως !

Όχι discard, Leave. Αν κάνεις discard το έχασες για πάντα.

ναι όντως γράψε λάθος

επειδη δεν εχω παιξει το ενα και δεν ξερω παρα πολλα γινομαι λιγακι κουραστικος μπορει να μου εξηγισει καποιος πως καλουμε τα φαντσματα και γιατι εγω δεν μπορω να δω κατω γραμενες λεξεις ευχαριστω !στον προτω boss εμφανιστικες ενα φαντασμα αλλα δεν ξερω πως !

Πρέπει να έχεις human form, δλδ να έχεις χρησιμοποιήσει ένα Human Effigy και να μην έχεις πεθάνει (με το που πεθαίνεις χάνεις το human form και ξεκινάς να γίνεσαι Hollow, γι'αυτό χάνεις σιγά σιγά μέρος του maximum life σου όσο περισσότερο πεθαίνεις, αλλά αν κάνεις use ένα Human Effigy φεύγουν όλα τα penalties

Ναι. Κοίτα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι μέχρι να μάθεις μια διαδρομή προς ένα μπος, είναι να πηγαίνεiς Ηollow. (αν είσαι ρε παιδί μου, μην αυτοκτονήσεις αν είσαι Ηuman ας πούμε :P) Αν πηγαίνεις κάπου που δεν ξέρεις, είναι ΣΤΑΝΤΑΡ ότι θα πεθάνεις. Οπότε για να μην σπαταλάς effigy (καθώς είναι και ψιλοσπάνιες), μαθαίνεις την διαδρομή πρώτα, μην σου πω παίζεις και δύο τρεις φορές το μπος να μάθεις τις κινήσεις του κλπ, και όταν νιώσεις άνετα ότι μπορείς να φτάσεις μέχρι την mist του μπος, τότε κάνεις human effigy για να έχεις και maximum hp.

Επίσης, fyi, το να καλείς summon, έχε υπόψιν σου ότι ενώ από την μία έχεις 1-2 players να σε βοηθάνε, από την άλλη το μπος γίνεται πιο δύσκολο (περισσότερα hp, καλύτερες defenses και κάνει και πιο πολύ damage) και σου δίνει και λιγότερες souls.

Δεν γίνεσαι καθόλου κουραστικός, ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!

βασικά αν είστε hollow η καλύτερη τακτική για να γίνεις human και να μην χρησιμοποιείς effigy, είναι να αφήνεις το sign σου πριν το boss...έτσι σε κάνουν summon, τρώτε το boss οπότε γίνεσαι και human και έχεις πάρει και μια ιδέα ώστε να το βγάλεις καπάκι στον κόσμο σου

• Like 2

Αυτό ακριβώς. Αν είστε Hollow, αφήστε το σημάδι σας πρίν κάποιο Boss ή και σε οποιοδήποτε σημείο της πίστας και θα σας καλέσουν.

Αν βοηθήσετε, θα επιστρέψετε στο παιχνίδι σας ως Human, αλλά και με αναπληρωμένη ενέργεια, spells και επιδιορθωμένα όπλα, σαν να είχατε αράξει στη φωτιά.

Εγώ Human Effigy δεν χρησιμοποίησα σχεδόν ποτέ. Πάντα από summons γινόμουν Human.

Έχω καμιά 50-αριά στο inventory μου.

Το θετικό με το να είσαι Human, είναι ότι αν έχεις το Ring of Life πάνω σου, όταν πεθάνεις δεν χάνεις τα souls σου και μετά με 3,000 μπορείς να το επιδιορθώσεις.

Έτσι μειώνεις τις πιθανότητες να πεθάνεις στα καπάκια 2 φορές και να χάσεις τα souls που είχες μαζέψει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...