ultralisk Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εντάξει, όπως το δει κανείς, για 'μένα προσωπικά o sorcerer είναι easy mode στο DS1, μην σου πω και τελείως op. Στο DS2 σε καμία περίπτωση. Επίσης αυτό που περιγράφει ο πάνθερ είναι battlemage και όχι sorcerer. To θέμα είναι να μην χρειάζεσαι να πας str και dex 16 και 9. Αν είναι έτσι το πάω και 20, 13 και συνεχίζω να κόβω κώλους με κανά claymore όπως και το heavy melee build μου. Εννοείται στάμινα ανεβάζεις σε ΚΑΘΕ build τουλάχιστον μέχρι 20. Το έφτασα μέχρι εκεί. Τώρα θα εστιάσω σε vigor και adp γιατί αλλιώς δεν παλεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 To Fire Longsword εννοείται ότι δεν ξεκόλλησε από το χέρι μου μέχρι το τέλος του NG. To damage που δίνει όμως είναι μικρό παρόλο που το ΙΝΤ το πήγα στο 70 για να δώσω fire bonus. Και ισχύει αυτό που λέει ο tidus. Αν είναι να κοπανάς το str και dex δεν είσαι πλέον sorcerer. Τώρα το παίζω σαν Knight (αποκλειστικά με melee) και είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Αυτή ακριβώς είναι η μαγεία του Dark Souls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Καλά πάνω από 40 δεν αξίζει να πας κάποιο stat....Εκτός αν βρεις κάποιο όπλο/shield/spell που σου αρέσει και θες να το χρησιμοποιήσεις ! diminishing returns FTW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Νομίζω τρώτε κόλλημα με το STR και το DEX. Μιλάμε για ένα απόλυτο minimum ώστε να έχετε τη καλύτερη δυνατή προστασία. 16 και 9 θα τα πάτε και δεν θα βάλετε πόντο παραπάνω. Τώρα είμαι level 200 και αυτά έμειναν εκεί. VGR δεν αξίζει να χαραμίσεις ούτε πόντο. To build μου για να έχετε μιά ιδέα (μόλις ξεκίνησα NG+ ): Aν τώρα εσείς βλέπετε σε αυτό battlemage, τί να πώ. Εδώ έχει κόσμο και κοσμάκι που ορκίζεται ότι το παιχνίδι είναι RPG, σε αυτό θα κολλήσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Νομίζω τρώτε κόλλημα με το STR και το DEX. Μιλάμε για ένα απόλυτο minimum ώστε να έχετε τη καλύτερη δυνατή προστασία. 16 και 9 θα τα πάτε και δεν θα βάλετε πόντο παραπάνω. Τώρα είμαι level 200 και αυτά έμειναν εκεί. VGR δεν αξίζει να χαραμίσεις ούτε πόντο. To build μου για να έχετε μιά ιδέα (μόλις ξεκίνησα NG+ ): Aν τώρα εσείς βλέπετε σε αυτό battlemage, τί να πώ. Εδώ έχει κόσμο και κοσμάκι που ορκίζεται ότι το παιχνίδι είναι RPG, σε αυτό θα κολλήσουμε? Εγώ παίζω pure melee και χωρίς STR δεν μπορώ να σηκώσω το uber , για εμένα dragons tooth Εδώ λένε RPG το D3, στο DS2 θα κολλήσουμε ??? Eπίσης γιατί NG+? Έκανες όλα τα covenant? Εγώ τώρα ανακαλύπτω το NEW boss στο Dark World, τώρα κάνω το Line up Quest με τον assasin etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Μπα, δεν είμαι completionist. Έκανα λίγες βόλτες στις πίστες, αλλά δεν μου κρατούσαν το ενδιαφέρον. Είπα να το βάλω σε NG+ και να προσπαθήσω να τα κάνω όλα εκεί. Αλλά σαν να με βλέπω να μήν το συνεχίζω επι του παρόντος. Νομίζω πως χόρτασα για την ώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Παίδες ξεκίνησα κι εγώ NG+, όποιος θέλει για co-op, το steam μου είναι HadesGR και ξεκινάμε, βρίσκομαι ακόμη στο Heidi's Tower of Flame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 too much END & ΙΝΤ, βγάλε και βάλε FAITH να παίζεις και με hexes για να αλλάξεις και λίγο ρουτίνα. Βάλε και το Lion Mage Set + Hexer's Hood και θα γουστάρεις, στην χειρότερη δε θα βαριέσαι τόσο. Άμα βάλεις faith παίξε και με Miracles είναι λουκούμι για εχθρούς με heavy armor. Tι staff έχεις? Όλα αυτά τα λέω για να μην βαρεθείς το NG+, να έχεις κάτι καινούριο καθώς παίζεις, στην χειρότερη θα χαλάσεις απλά soul vessel, κλαιν, στο DS1 κάναμε playthroughs για να δοκιμάσουμε builds Eπίσης γιατί NG+? Because that should be the default difficulty. Πραγματικά πιο πολύ μου άρεσε σε NG+ παρά σε NG, περισσότερα mobs, red npc phantoms, καλύτερο PVP γιατί ξέρει πλέον ο κόσμος κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Because that should be the default difficulty. Πραγματικά πιο πολύ μου άρεσε σε NG+ παρά σε NG, περισσότερα mobs, red npc phantoms, καλύτερο PVP γιατί ξέρει πλέον ο κόσμος κλπ κλπ Εάν θέλεις hardcore τότε κάνεις join πάνω στην πέτρα και είναι σαν να παίζεις NG++. Πάντως το απολαμβάνω το ΝG+ μέχρι τώρα , το μόνο λάθος μου είναι ότι δεν σκότωσα τον boss στο Dark Covenant...this time i will! Ελάτε ψάρακλες για co-op ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Νομίζω τρώτε κόλλημα με το STR και το DEX. Μιλάμε για ένα απόλυτο minimum ώστε να έχετε τη καλύτερη δυνατή προστασία. 16 και 9 θα τα πάτε και δεν θα βάλετε πόντο παραπάνω. Τώρα είμαι level 200 και αυτά έμειναν εκεί. VGR δεν αξίζει να χαραμίσεις ούτε πόντο. To build μου για να έχετε μιά ιδέα (μόλις ξεκίνησα NG+ ): Το ξεσκισες λιγο το build σου ή μου φαινεται? 16 STR και 9 DEX φανταζομαι μιαλς για μαγο??? VGR δεν αξιζει να χαραμισεις ουτε ποντο? Προτεινω να κανεις ενα respec να ριξεις στο 50 την ΙΝΤ και 40 END και να ανεβασεις στο 40 FTH να εχεις και hexes ενω για VGR ετσι οπως εισαι τωρα θα πεθανεις με ενα hit σε PvP και NG+ και περα. Γενικα πανω απο 40-50 δεν αξιζει σχεδον κανενα stat αφου πλεον υπαρχουν και τα spices που ριχνουν τις απαιτησεις για να χρησιμοποιεις ενα miracle ή hex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 τα hexes τα καλά καίνε ψυχές...αν δεν σου περισσεύουν δεν αξίζει...επειδή έχω δοκιμάσει τα πάντα από spells, προτιμώ τα miracles απ' ότι τα hexes...hex αξίζει μόνο για pvp επίσης ρε παιδιά έλεος που είναι battlemage ο άλλος με 16 και 9 dexterity στα 200 level ίσα ίσα για να έχει το flamesword...battlemage ήταν το royal class στο Demons Souls panther στο μόνο που δεν συμφωνώ με το build σου αφού θες pure sorcery είναι ότι έχεις πολύ στο END και όχι στο ATN...εγώ χρειαζόμουν πολλά slots...επίσης το HP είναι πολύ μικρό και σίγουρα στο NG+ θα γίνεσαι one shot αρκετές φορές το fire sword αν το buff-άρεις με lightning ή fire, κόβει μια χαρά...ειδικά σε κάτι melee που σε πλησιάζουν χαλαροί στο pvp, βρίσκονται προ εκπλήξεως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Με 50 ATN και το ring που δίνει έξτρα lots, όπως βλέπεις με κάνουν να έχω 10 διαθέσιμα slots, τα οποία θεωρώ υπέραρκετά. Με 60 END έχω τη δυνατότητα για πολλά rollings και spells ταυτόχρονα, χωρίς να κουράζεται. Το παιχνίδι τερματίστηκε εύκολα και τώρα που ξεκίνησα NG+, οι κακοί πέφτουν με 1-shot σαν τις μύγες..... Οι πολύ δύσκολοι με 3-shots Το VGR το θεωρώ παντελώς άχρηστο, ενώ τα hexes δεν μου αρέσουν. Οι πόντοι για το πρώτο μισό του παιχνιδιού πηγαίναν και στο FTH, το οποίο έφτασα 30, αλλά τα hexes και miracles δεν μου κάναν καθόλου κέφι. Έκανα respec και διόρθωσα το χαρακτήρα μου... Αν συνεχίσω στο NG+, τα skills θα συνεχίσουν να μπαίνουν σε INT-END-ATN-ADP με αναλογία 3-2-2-1 Αν προκύψει non-viable, το respec θα μας σώσει τη κατάσταση. Για την ώρα, το NG+ είναι πιό εύκολο απ'ότι όταν ξεκίνησα γυμνός το πρώτο playthrough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Dragonsword με fire πάνω , φεύγουν οι μάγοι σε pvp με δύο hit. Ωραίο το NG+ μέχρι τώρα, μου αρέσει ο βαθμός δυσκολίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Εγω εχω 3-4 μερες να παιξω... επειδη έχω μόνο μια ωρα διαθεσιμη τωρα τελευταια και θελω να ευχαριστηθω το τελος του πρωτου walkthrough περιμενω να ερθει η παρασκευη για να το απολαυσω αναλογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα