Orgios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω αν θα μπορω να παιξω ΠΣΚ αλλιως θα σου ελεγα απο τωρα, αλλα στην περιπτωση που μπορω (60%) Παρασκευη κατα τις 10 αν συμφωνουν και οι αλλοι, τις λεπτομερειες θα τις βρουμε , συμμετοχες θελω να βλέπω Edit: Μαζι με την συμμετοχη δηλωνετε και το ονομα του χαρακτηρα σας και το lvl του π.χ. Εγω εχω τον Orgios αλλα δυστυχως ingame αν με κανετε summon θα φαινεται ως O****s, melee lvl 149 AAAAA και για να το κανω ενδιαφερον ο νικητης θα παρει μια κόπια steam key του A New Beginning - Final Cut Προσφορα της αφεντομουτσουναρας μου Αρκει να εχουμε συμμετοχες μη παιξουμε 4 ατομα Σκεφτομαι single elimination cup στις 2 ή 3 νικες , κλήρωση θα την βγάζω εγω και θα ανακοινωνονται τα ζευγαρια live!! ή θα βγάλω το Ladder νωρίτερα αν κλειδωσουν νωρις οι συμμετοχες Επεξ/σία 20 Μαΐου 2014 από Orgios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αν και θα φάω τα μούτρα μου ως sorcerer, δηλώνω συμμετοχή για την υποστήριξη του αθλήματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Με μένα μάλλον δεν θα μπορείτε να βρεθείτε καθώς έχω δύο chars νεογνά και έναν ng++ 200+ lvl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ε ρε δεν το κανονίζατε πιο νωρίς και είμαι στο NG+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Αστεία-αστεία και εγώ μέχρι τη Παρασκευή μάλλον σε NG+ θα βρίσκομαι.... Χμ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Όσοι είμαστε NG+...+ μπορούμε να βρεθούμε αφού είμαστε στο ίδιο player pool.Όσοι είναι NG να πάνε NG+ παρακαλώ edit: καλά το SL δεν νομίζω να είναι πρόβλημα....Αρκεί αυτοί που είναι 200+ να μην έρθουν fast-rolling havel Mages με dual avelyns Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 βαλτε ενα lvl cap σε ενα χαρακτηρα σας , ας πουμε 150 , παντως αν και 149 lvl δεν εχω κανενα προβλημα να αντιμετωπισω πιο δυνατους και ας τις φαω... no problems here... αρκει να μας αφηνει το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ βασικά μόλις το τερμάτισα. 78 ώρες, sorcerer level 189 Με τα Dark Souls, από τη πρώτη στιγμή που έπαιξα το Νο1, έπαιρνα συνεχώς vibes τύπου Baroque. Η κεντρική ιδέα, περί θανάτου και σταδιακής προόδου μέσα από συνεχείς προσπάθειες είναι η ίδια. Απλά το Baroque έχει random generated πίστες που ανανεώνονται κάθε φορά που πεθαίνεις. Τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα ίδια: Φλού χαρακτήρες, σούρεαλ διαλόγοι, ιστορία που βγαίνει με το τσιγκέλι και στο τέλος πεθαίνεις και ξαναπεθαίνεις και ξαναπεθαίνεις. Μέχρι και ο μηχανισμός που χάνεις τα XP points σου έχει ομοιότητες, με τη διαφορά ότι στο Baroque χάνεις όχι μόνο τα XP, αλλά και ότι αντικείμενο είχες πάρει από εκείνη τη πίστα, χωρίς να μπορείς να τα πάρεις πίσω. Πιό hardcore καταστάσεις..... Τερματίζοντας το DS 2, θα μπορούσα να βάλω στοίχημα ότι το Baroque έπαιξε τεράστιο ρόλο στη βασική φιλοσοφία των Dark Souls. Ειδικά το τέλος του DS 2 μοιάζει με fantasy remix του τέλους του Baroque, τουλάχιστον όσον αφορά τη κεντρική ιδέα. Όπως και να έχει, το ταξίδι μου άρεσε πάρα πολύ, τα υπόλοιπα τα ξέρετε όσον αφορά τις επισυμάνσεις μου και τα παράπονά μου για συγκεκριμένες επιλογές των σχεδιαστών. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που μιά αριθμητική βαθμολογία είναι αδύνατον να περιγράψει το πώς αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2014 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Πάντως για μένα ο sorcerer μου ήταν πολύ πιο εύκολος στο DS1.Το ρόλλινγκ στο 2 με δυσκολεύει πολύ περισσότερο απ' ότι στο 1, επίσης δεν βοηθάει το γεγονός ότι δεν έχω ανεβάσει καθόλου adp να για να αφοσιωθώ σε att και int. Σε συνδυασμό με τα πολύ low hp δεν μπορώ να φτάσω καν στην mist του Sinner. Εντάξει, είμαι πιο low level εκεί πέρα απ' ότι θα έπρεπε, αλλά νομίζεις ότι ξέρεις τι παίζει αφού τα έχεις περάσει μια φορά, κάτι που όμως δεν ισχύει. Άσε που δεν έχω βρει καν άλλο staff εκτός από το αρχικό. Καλά για armor δεν το συζητάμε, αν βάλεις τα lions για cast speed χάνεις απίστευτα σε protection και φεύγεις με 2-3 χιτς. Πολύ πιο viable ο sorcerer στο DS1 για 'μένα, early με mid game τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thinlizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Συμφωνώ απόλυτα. Απορώ πως μερικοί λένε ότι το DS2 με sorcerer είναι περίπατος. 'Εχει αρκετές περιπτώσεις σε κλειστούς χώρους που αν δεν βγάλεις το σπαθάκι σου σε καθαρίζουν σαν αυγό. Το αργό cast είναι καταστροφή. Καλό staff θα βρεις προς το τέλος του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Και το σπαθάκι σου να βγάλεις, τι να κλάσει το fire longsword; Ένα δύο ρόλλινγκ να χάσεις (υπολογίζοντας και τα ώρες ωρες ηλίθια hitboxes του παιχνιδιού), τελείωσες. Άσε που δεν μπορείς να κρατήσεις ασπίδα με 100% physical reduction επειδή δεν συμφέρει να βάλεις σε strenght ή dex πόντους, οπότε βάλε και cheap damage μέσα. Από την άλλη βέβαια, στο DS1 ήταν λίγο op η φάση, καθώς στο μισάωρο μέσα μπορούσες να έχεις enchanted longsword πχ το οποίο με έβγαλε μέχρι να κόψω την ουρά του Seath. Βάλε μέσα και κάτι homing soul mass το οποίο ήταν spell που δεν το έβγαλα ποτέ από το ρεπερτόριο. Ενώ στο 2 θα μου βγει ο κώλος να φτάσω Iron Keep για το ember μπας και κάνουμε τίποτα magic/enchanted. Και staff καλό προς το τέλος ε; Χμμμ. Μάλλον θα συνεχίσω την faith build καμπόσο μέχρι να ξελαμπικάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 παιδια μια ερωτηση οταν χανεις και γινεσαι πρασινος η μπαρα με το αιμα μειωνεται πως την ξαναεπαναφερω αρχικη θεση της ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Όταν έχεις φουλ ενέργεια είσαι Human. Αν σκοτωθείς γίνεσαι Hollow. Και αν σκοτωθείς ξανά γίνεσαι όλο και περισσότερο Hollow. Κάθε φορά που σκοτώνεσαι η ενέργειά σου μειώνεται και λίγο, και φτάνει μέχρι και το 50% Για να γίνεις Human πάλι, πας στο inventory και κάνεις use ένα item που λέγεται Human Effigy. Επίσης υπάρχει ένα δαχτυλίδι που σε βοηθάει, το ring of binding, καθώς κρατάει την μείωση της ενέργειας μέχρι το 75%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τί είναι αυτά που λέτε βρε παιδιά για τον sorcerer??? Sorcerer στο DS 2 = easy mode Νομίζω ότι κάπου παρεξηγήσατε την επένδυση των skill points σε ATN και INT. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να πάτε το STR στο 16 και το DEX στο 9. Έτσι θα έχετε το Fire Sword, το οποίο κάνει scaling με το INT, αλλά και θα μπορείτε να σηκώσετε την Drangleic ασπίδα, που έχει 100% damage protection. Επίσης πρέπει να επενδύσετε σε END, για να ανέβει το stamina. Χωρίς stamina δεν πάτε πουθενά. Σε γενικές γραμμές, η αναλογία των skill points σε INT-END-ATN-ADP (τα έβαλα με σειρά προτεραιότητας) θα πρέπει να είναι χοντρικά 3-2-2-1 για το πρώτο Playthrough Αν δεν βάλατε τα skills σωστά, πάτε στις γριές και κάντε respec. Επίσης, το καλύτερο staff, είναι το πρώτο, λόγο του ταχύτερου casting speed από όλα τα άλλα. Τα άλλα staffs έχουν καλύτερο damage, αλλά είναι πολύ πιό αργά και σε PvP και Boss fights δεν προλαβαίνετε ούτε Αχ να κάνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τελικά δεν πάω NG+ ανακάλυψα ότι υπάρχει και ένα Dark Covenant!!!!!!!!!!!!!!! Με νέο boss!! ΟΛΕ! Υ.Γ. Τι μαμημένος που είναι ο King ....το κέρατο μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα