panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δεν είναι lazy writing κατα την αποψη μου αλλά lazy gaming... Απο τα λεγομενα σου μου δειχνεις οτι δεν έχεις παιξει ποτε hard core rpg (δεν εννοω τα souls ) να καθεσαι να χαρτογραφεις , να σημειωνεις τα πάντα κτλ κτλ Μεγάλη προσβολή αυτή, να την πάρεις πίσω. RPG gamer από τα early 90's (Eye of the beholder, Lands of Lore 1 κλπ) και DM σε pen n paper ADnD για σειρά ετών, ενώ έχω ολοκληρώσει και περιμένω αυτή τη στιγμή πραγματικά Hardcore RPGs με πραγματική χαρτογράφηση tile-by-tile (σειρά Etrian Odyssey DS και 3DS). Έδωσα λεφτά για να στηρίξω το Legend of Grimrock, το οποίο είναι old school όσο δεν παίρνει, και το οποίο στο τέλος βρήκα ελειπές σε σχέση με τα κατα πολύ ανώτερα παιχνίδια της σειράς Etrian Odyssey. Τα RPGs ( western style RPGS, JRPGs) είναι το αγαπημένο μου genre. Το DS δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία. Εσύ φίλε μου είσαι φανατικός του DS, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείς αρνητική κριτική για το παιχνίδι. Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς όμως, ειδικά για το genre των RPG ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΙ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μεγάλη προσβολή αυτή, να την πάρεις πίσω. RPG gamer από τα early 90's (Eye of the beholder, Lands of Lore 1 κλπ) και DM σε pen n paper ADnD για σειρά ετών, ενώ έχω ολοκληρώσει και περιμένω αυτή τη στιγμή πραγματικά Hardcore RPGs με πραγματική χαρτογράφηση tile-by-tile (σειρά Etrian Odyssey DS και 3DS). Εσύ φίλε μου είσαι φανατικός του DS, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείς αρνητική κριτική για το παιχνίδι. Τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς όμως, ειδικά για το genre των RPG ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΜΑΙ. χαχαχα οκ οκ το παιρνω πισω! Δεν θα το ελεγα ακριβως προσωπικος χαρακτηρισμος αλλα οκ ... Δεν κρυβω οτι είμαι fan boy αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι με τα λεγομενα σου αντικρουεις τα ιδια σου τα επιχειρηματα... τεσπα δεν το συνεχιζω το τελειωνω εδω... Υ.Γ. Αμα θελεις μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μας στο Iron Keep , melee only NO HEAL! ο νικητης θα χαρακτηριζει το παιχνιδι οπως θελει χωρις τις αντιρρησεις του αλλου... Απο Double Dragon , Bubble Bubble εως Glorified Wonder Boy in Monster land!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Το Dark Souls δημιουργεί τέτοιες πολωτικές τάσεις, αυτό είναι γεγονός. Η διαφωνία που έχω με το κόσμο που τρώει γερό κόλλημα με το παιχνίδι, δεν είναι μοναδική του είδους της. Εγώ στη φάση με το βασιλιά έφαγα ξενέρωμα, διότι αντί να απολαύσω τη στιγμή για αυτό που ήταν, καθόμουν και ψαχνόμουν αν το παιχνίδι έχει φάει bug. Απόλυτο breaking του immersion. Αν αυτό δούλεψε διαφορετικά σε εσένα, απόλυτα δεκτό. Αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι το ίδιο σκηνικό λειτούργησε διαφορετικά σε άλλους παίχτες. Τώρα μόλις λοιπόν έφυγα από το βασιλιά, και είμαι στις 65 ώρες και level 150. Αυτό νομίζω δείχνει το αν είμαι lazy ή όχι στο παιχνίδι.... Στις 65 ώρες, σε 4 σημεία έχω διαολοστείλει το στούντιο για πράγματα που τα θεωρώ απόλυτες χαζομάρες. Αναλογικά με τις ώρες του παιχνιδιού δεν είναι πολλά. Πάντως συνεχίζω και διατηρώ τη σχέση αγάπης-μίσους που είχα και με το DS 1. PS: Το PvP δεν μου αρέσει. Προτιμώ να μπαίνω να βοηθάω κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasillis17 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 παιδια συγνωμη στο single μπορουμε να διαλεξουμε βαθμο δυσκολιας?με εχουνε σπασει στο ξυλο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 παιδια συγνωμη στο single μπορουμε να διαλεξουμε βαθμο δυσκολιας?με εχουνε σπασει στο ξυλο ! ναι σου δινεται η δυνατοτητα να ανεβασεις το επιπεδο δυσκολιας μπαινοντας στο champion guild, αλλα φανταζομαι δεν ειναι αυτο που εννοουσες... panther για το βασιλια ειδες οτι απο μονος του δεν επιτιθεται...δεν ειναι μερος της ιστοριας του παιχνιδιου να παλεψεις μαζι του...περισσοτερο easter egg για τους καμμενους, το ιδιο και με το δρακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 χαχαχα οκ οκ το παιρνω πισω! Δεν θα το ελεγα ακριβως προσωπικος χαρακτηρισμος αλλα οκ ... Δεν κρυβω οτι είμαι fan boy αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι με τα λεγομενα σου αντικρουεις τα ιδια σου τα επιχειρηματα... τεσπα δεν το συνεχιζω το τελειωνω εδω... Υ.Γ. Αμα θελεις μπορουμε να λυσουμε τις διαφορες μας στο Iron Keep , melee only NO HEAL! ο νικητης θα χαρακτηριζει το παιχνιδι οπως θελει χωρις τις αντιρρησεις του αλλου... Απο Double Dragon , Bubble Bubble εως Glorified Wonder Boy in Monster land!! Ετοιμάσου για ARENA! Θα γίνει ο χαμός! Για να το ξεκινήσουμε σου λέω! Έχεις PM μετά για Steam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ναι σου δινεται η δυνατοτητα να ανεβασεις το επιπεδο δυσκολιας μπαινοντας στο champion guild, αλλα φανταζομαι δεν ειναι αυτο που εννοουσες... panther για το βασιλια ειδες οτι απο μονος του δεν επιτιθεται...δεν ειναι μερος της ιστοριας του παιχνιδιου να παλεψεις μαζι του...περισσοτερο easter egg για τους καμμενους, το ιδιο και με το δρακο... Σωστά, αυτό κατάλαβα και εγώ. Στην αρχή που τον είδα, μπήκα στο νόημα, βοήθησε και ένα μήνυμα που είδα στο πάτωμα που έγραφε "sadness" και μπήκα στο mode. Αλλά, μόλις ξαναάναψα τη φλόγα μου για να πάρω δυνάμεις για να βοηθήσω άλλους παίχτες (τη λατρεύω αυτή τη φάση, να βγάζω κάποιο boss και μετα να βοηθάω κόσμο), βλέπω το fog και το βασιλιά να συμπεριφέρεται ως boss. Και εκεί είπα ότι κάτι δεν πάει καλά και μάλλον παίζει bug. Μπαίνω στο νέτ, τσεκάρω, βλέπω τί παίζει και τσατίζομαι. End of story. Το DS 2 είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να απαιτεί πολλαπλά playthroughs για να ξεκλειδώσεις τα μυστικά του. Αλλά όταν λέω πολλαπλά, δεν εννοώ 1,2,3,4. Θέλει δεκάδες ή εκατοντάδες playthroughs. Το παιχνίδι διαπιστώνω ότι φτιάχτηκε με το σκεπτικό να έχει τέτοια μυστικά που να απαιτεί τα συνδυσμένα playthroughs του community για να ξεκλειδωθούν. Οι μηχανισμοί όμως που σου δίνει εντός του παιχνιδιού είναι ελειπείς. Απαιτεί ψάξιμο μέσω νέτ για να αποκομήσεις τα μέγιστα, αλλά από την άλλη είναι πανεύκολο να πάρεις μασημένη τροφή και να χάσεις τη χαρά την προσωπικής ανακάλυψης. Η φάση με το βασιλιά είναι αδύνατον να διαπιστωθεί από έναν παίχτη μόνο του, αλλά ούτε και από τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Τέλος πάντων, το παιχνίδι είναι αυτό που είναι. Απλά πιστεύω ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Aρένα πώς θα βρισκόμαστε ρε παιδιά; Καλύτερα pvp με engraved ring κι έτσι. Κάντε με add και μένα! Και να δούμε τι χαρακτήρες έχουμε να δούμε αν μπορούμε να βρισκόμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και εγώ μέσα είμαι για PvP.Πού θα λέτε να μαζευτούμε ; Iron keep bridge ή στο σημείο που βρίσκεις τον pursuer? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Και εγώ μέσα είμαι για PvP. Πού θα λέτε να μαζευτούμε ; Iron keep bridge ή στο σημείο που βρίσκεις τον pursuer? Iron Keep bridge είναι όλα τα λεφτά για PvP , πείτε και τους Gods που θα επιλέξετε , στο engraved ring και ξεκινάμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Iron keep γίνεται χαμός. Τι θα λέγατε για εκεί που φάγαμε τους διπλούς dragonriders? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Iron keep γίνεται χαμός. Τι θα λέγατε για εκεί που φάγαμε τους διπλούς dragonriders? Μπαααα εκεί θα μας κάνει summon o looking glass knight για να τον βοηθήσουμε στο boss battle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Που αλλού ρε γαμώτο...χμμμ...κάπου στο πρώτο bonfire Ηeides?? Και ωραίο τοπίο και ήσυχα σχετικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Στην ατζεντα ωρα/ μερα /συμμετοχες/ring/ κανονες / lvl Επισης ολοι θα πρεπει να βαλουν το ονομα του χαρακτηρα τους που θα συμμετεχει , θα πρεπει να κραταμε σκορ πχ Orgios vs Hades 1-3 και να τα κοινοποιουμε εδω μεχρι να μαζευτουμε ολοι εναντιον ολων να βγαλουμε μια βαθμολογια, όριο ενα duel 2 ή 3 νικες (οχι παραπανω ) και επισης ποιος κανει summon ποιον ( γιατι αυτος που καλει καποιον γινεται hollow εκτος αν βαλει ενα ring of life prot). TS εχω να προσφερω για τις αναγκες του event γιατι καλο είναι να επικοινωνουμε. Αυτα τα ολιγα , food for thought... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Mόλις το τελείωσα...απλά μαγικό....πάμε για +NG Δεν κρατήθηκα Tώρα πάμε για λιώσιμο αν και τα έκανα σχεδόν όλα, μόνο τον King δεν σκότωσα... αν και πάω τώρα. Παίδες το Π/Σ/Κ είσαστε για λιώσιμο σε PvP , co-op? @Orgios κάνε τα κουμάντα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα