Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναί, από την άλλη φαίνεται ότι όσοι ήταν να το αγοράσουν το αγόρασαν, και τώρα ο πληθυσμός μειώνεται μέρα με τη μέρα, μέχρι να γίνει κάποιο sale προφανώς.

Αλλά η διαφορά των 2 παιχνιδιών είναι απίστευτη. Το παιχνίδι άρεσε στους PC gamers.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναί, από την άλλη φαίνεται ότι όσοι ήταν να το αγοράσουν το αγόρασαν, και τώρα ο πληθυσμός μειώνεται μέρα με τη μέρα, μέχρι να γίνει κάποιο sale προφανώς.

Αλλά η διαφορά των 2 παιχνιδιών είναι απίστευτη. Το παιχνίδι άρεσε στους PC gamers.

Πάντως το game είναι αρκετά δραστήριο στο online κομμάτι του και ελπίζω να παραμείνει έτσι για αρκετό διάστημα, όπως στο DS1.

Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης χρηστων 1ου και 2ου , το ενα βγηκε τωρα το αλλο πριν 2-3 χρονια με κακο port και μαλιστα αρκετο καιρο μετα την κυκλοφορια του στις κονσολες. Αυτο που θα επρεπε να προσεχετε ειναι οι σταθεροι παικτες αριθμός για μενα ιδιαιτερα καλος για τόσο καιρο μετα...

Dragon aerie  και dragon shrine ΠΟΛΥ ομορφες περιοχες, πραγματικα με αφησαν με ανοικτο το στομα και τα ονειρα δενουν το storyline και το Lore κανοντας το παιχνιδι πιο πλουσιο, δεν ξερω ποσο εχει ακομα αλλα τωρα το παιχνιδι με κανει να λεω αααααααααααα  αυτο εξηγει εκεινο... ή το αλλο κτλ κτλ...

• Like 2

Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης χρηστων 1ου και 2ου , το ενα βγηκε τωρα το αλλο πριν 2-3 χρονια με κακο port και μαλιστα αρκετο καιρο μετα την κυκλοφορια του στις κονσολες. Αυτο που θα επρεπε να προσεχετε ειναι οι σταθεροι παικτες αριθμός για μενα ιδιαιτερα καλος για τόσο καιρο μετα...

Dragon aerie  και dragon shrine ΠΟΛΥ ομορφες περιοχες, πραγματικα με αφησαν με ανοικτο το στομα και τα ονειρα δενουν το storyline και το Lore κανοντας το παιχνιδι πιο πλουσιο, δεν ξερω ποσο εχει ακομα αλλα τωρα το παιχνιδι με κανει να λεω αααααααααααα  αυτο εξηγει εκεινο... ή το αλλο κτλ κτλ...

Θα συμφωνήσω...πραγματικά εχθές στο Dragon aerie...καθόμουν και κοίταζα το τοπίο 20 λεπτά με συνοδεία την μουσική...με έχει μαγέψει το DS2 από το Black Glutch και μετά.

Μετράω ήδη 80 ώρες και κοντεύω να το τελειώσω αλλά θέλω να κάνω τα πάντα πριν το NG1+ , τώρα ετοιμάζομαι να μπω στο Dragon Covenant και να το λιώσω, μαζεύω set armors κτλπ

Επίσης ψάχνω να βρω τον assassin για να ξεκινήσω το quest line

Έχω παρατήσει τα πάντα, μαζί και το όμορφο ESO για χάρη του DS2...

Παράνοια

• Like 1

αμα ψηνεστε κανουμε ενα thread για μονομαχιες... ή ακομα και τουρνουα... συμμετοχες , ladder , name the time and place κτλ κτλ

Εγω παντως το πρωτο walkthrough θα το λυωσω μεχρι εκει που δεν παει... unlock Ολα τα covenants στο full , καλο ψαξιμο παντου, λιγο πριν το δευτερο walkthrough θα φροντισω να σκοτωσω οτι κινειται!! :) και στο δευτερο walkthrough αποκλειστικα covenant of champions!!!!!

• Like 2

αμα ψηνεστε κανουμε ενα thread για μονομαχιες... ή ακομα και τουρνουα... συμμετοχες , ladder , name the time and place κτλ κτλ

Εγω παντως το πρωτο walkthrough θα το λυωσω μεχρι εκει που δεν παει... unlock Ολα τα covenants στο full , καλο ψαξιμο παντου, λιγο πριν το δευτερο walkthrough θα φροντισω να σκοτωσω οτι κινειται!! :) και στο δευτερο walkthrough αποκλειστικα covenant of champions!!!!!

Ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ.

Εγώ είμαι μέσα για το Thread ! Για ξεκίνα το και πάμε για duels :P

Nα ρωτήσω λίγο τους ειδικούς:

Με τον βασιλιά τί ακριβώς παίζει? Ήμουν κάτω στους τάφους, σκοτώνω το φρουρό του και μετά βλέπω το βασιλιά σε κατάσταση ζόμπι να κάνει κύκλους γύρω γύρω όλοι.

Τον χτυπούσα κάνα 5-λεπτο, με αγνοούσε πλήρως. Πήρα το δαχτυλίδι του και έφυγα.

Επειδή υπέθεσα ότι μπορεί να παίζει κάνα bug, ήταν πολύ ότι νάναι η όλη φάση, ξαναγύρισα πίσω. Τώρα το δωμάτιό του είναι με fog πόρτα, όπως στα bosses, και ο βασιλιάς με το που σε βλέπει σου επιτίθεται, ενώ από ζημιά δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Τσέκαρα στο νέτ να βεβαιωθώ ότι δεν είναι bug και διαβάζω ότι για να του κάνεις ζημιά, θα πρέπει στο inventory σου να έχεις Giant Souls.

Αυτά από πού τα πληροφορείσαι στο παιχνίδι???

Για να μήν πώ ότι τώρα παίρνω σβάρνα τις πίστες να δώ πού έχω ξεχασμένες πόρτες που ανοίγουν με το δαχτυλίδι του βασιλιά

Έχει φάσεις που νιώθω σαν να παίζω point n click adventure της δεκαετίας του 90, με γρίφους που βασίζονται σε pixel-hunting και πίσω-μπρός στις περιοχές.

Είναι απλό. Δε σου λέει. Αν θες πας να πλακωθείς μέχρι να πεις, φτάνει, δε τον βγάζω, ας πάω αλλού. Και αν πας αλλού καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει με το story και το ότι οι Giants μισούσαν τον Vendrick, διαβάζοντας μετά το description του Soul of a Giant "Will the Giants' resentment of the King be pacified in death, or only emboldened?" καταλαβαίνεις ότι κάτι παίζει.

Ναι δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι το παιχνίδι δεν το έκρυψε ποτέ ότι θέλει ψάξιμο (ή web help)

Τώρα όλα βγάζουν νόημα...... :-(

Lazy writing is lazy writing......

Πολύ anti-climax η όλη φάση. H γκόμενα εκεί ήταν, στεκόταν δίπλα σου. Μπορούσε να σου πεί κάτι ωραίο να καταλάβεις και να εκτιμήσεις διαφορετικά την όλη εικόνα ("Look at him. An empty vessel of what he once was", αυτό θα έβαζα  εγώ. Δεν χρειαζόταν κάτι άλλο) και να δώσει ολοκλήρωση στην φάση.

Αλλά όχι. Μένεις με την απορία, και μετά αν ξαναπάς, για κάποιο ανεξήγητο λόγο τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και εν συνεχεία μένεις με την σύγχυση..... (μήπως ήταν bug, μήπως δεν ήταν, τί έπαιξε τώρα, γιατί πρίν ήταν έτσι και τώρα γιουβέτσι, γιατί δεν του κάνω ζημιά? μήπως ήταν διπλό bug, γιατί τα summons γίνονται disconnect μόλις περάσω την πόρτα, δεν το έχει ξανακάνει αυτό το παιχνίδι κλπ κλπ)

Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αυτά τα πράγματα κάνουν το παιχνίδι να ξεχωρίζει για αυτό που είναι, πόσο μάλλον να το κάνουν καλύτερο.

Το στούντιο χρειάζεται writers.

Panther αυτο που δεν καταλαβαίνεις στο συγκεκριμενο είναι οτι ΕΙΝΑΙ OPTIONAL , δεν χρειαζεται να τον σκοτωσεις, συνεχισε την πορεία σου και αν βρεις πως σκότωσε τον , εγω προσωπικα ούτε καν προσπάθησα, δεν καταλαβαίνω γιατι θελεις μια linear εμπειρια ενώ μπορεις να έχεις μια πιο ελευθερη στην οποία θα ανακαλυψεις πράγματα μόνος , θα φας τα μουτρα σου και θα ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ μολις βρεις καποιο μυστικο που στην τελική είναι ΜΥΣΤΙΚΟ!!!

Κατηγορεις το DS2 οτι είναι pure action και το συγκρίνεις με Double Dragon κτλ κτλ ΑΛΛΑ θελεις να σου κανει reveal τα μυστικα του το παιχνίδι χωρίς να κανεις τίποτα γι'αυτο , θελεις ΝΕΟΝ πινακιδες πανω απο καθε μυστικη πόρτα (οι οποιες είναι optional) και ετοιμο φαγητο allaround!

Δεν είναι lazy writing κατα την αποψη μου αλλά lazy gaming... Απο τα λεγομενα σου μου δειχνεις οτι δεν έχεις παιξει ποτε hard core rpg (δεν εννοω τα souls )   να καθεσαι να χαρτογραφεις , να σημειωνεις τα πάντα κτλ κτλ

Το οτι συμπεριφερεσαι εσυ στο παιχνίδι σαν να ειναι action δεν σημαινει οτι είναι action...

• Like 2

Aυτό σκεφτόμουν (κυρίως) panther όταν σου έλεγα ότι μετά πρέπει να είσαι μέγας οσφρηστής νυχιών. Και σε ενοχλούσε το Shrine of Winter :P

Πάντως τώρα που το φτάσατε καμπόσο μερικοί, να ξαναπώ (νομίζω το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ) ότι από το Castle και μετά το game πραγματικά κάνει pick up, έχοντας μηχανισμούς και μέρη που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά για μένα το δεύτερο μισό βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα από το πρώτο DS. Δεν έχω παίξει ποτέ Demon's και ούτε πρόκειται, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό.

Μέσα για pvp τουρναμεντάκι, ή κανά jolly coop όλο το game ξέρω γω με ομάδες. Πολλά μπορούμε να κάνουμε αν ψήνεστε. :D

• Like 1

Aυτό σκεφτόμουν (κυρίως) panther όταν σου έλεγα ότι μετά πρέπει να είσαι μέγας οσφρηστής νυχιών. Και σε ενοχλούσε το Shrine of Winter :P

Πάντως τώρα που το φτάσατε καμπόσο μερικοί, να ξαναπώ (νομίζω το ανέφερα και σε προηγούμενο ποστ) ότι από το Castle και μετά το game πραγματικά κάνει pick up, έχοντας μηχανισμούς και μέρη που με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Προσωπικά για μένα το δεύτερο μισό βάζει κάτω σχεδόν τα πάντα από το πρώτο DS. Δεν έχω παίξει ποτέ Demon's και ούτε πρόκειται, οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με αυτό.

Μέσα για pvp τουρναμεντάκι, ή κανά jolly coop όλο το game ξέρω γω με ομάδες. Πολλά μπορούμε να κάνουμε αν ψήνεστε. :D

Ε άντε ξεκινήστε ρε παίδες !! Να κάνω κάνα steam group και να ξεκινήσουμε το Π/Σ/Κ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...