Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το online του DS είναι πολλά περισσότερα από ένα ξερό co-op.

Είναι το μήνυμα του φίλου που θα σου πεί ότι αν στρίψεις δεξιά έχει παγίδα.

Είναι το μήνυμα που θα αφήσεις εσύ στο σημείο με τον ανεμόμυλο και όταν μετά θα συνεχίσεις το δρόμο σου, η ενέργειά σου θα ανεβαίνει από το κόσμο που σε ευχαριστεί για το μήνυμα που άφησες. Η ευχαρίστηση του να αφήνεις μηνύματα και ο κόσμος να σου λέει ευχαριστώ είναι καταπληκτική.

Είναι τα μηνύματα σε σειρά που άφησε ο κόσμος στην ομίχλη από poison για να βρίσκει ο κόσμος το δρόμο για τη σκάλα (πραγματικά απίστευτο, έφτιαξαν δρομάκι με μηνυματα).

Είναι το "Hello" που θα πείς σε φίλο που σου έκανε summon και η υπόκλιση που θα σου κάνει αυτός.

Είναι το summon που θα σε κάνουν για να σκοτώσεις άλλους στο Belfy Sol/Luna.

Είναι η ευχαρίστηση να βγάζεις ένα Boss και μετά να βοηθάς άλλους να το βγάλουν.

Είναι τα duels.

Βασικά είναι το μισό παιχνίδι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

@Andre85

Αν έχεις το Bastille Key (μετά τα Gargoyles) μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες δεξιά-αριστερά από την Lost Sinner, και με Torch να βάλεις φωτιά στα λάδια που έχει, οπότε θα μπορείς να κρατήσεις το lock on πάνω της ενώ πριν επειδή είναι σκοτάδια χάνεται εύκολα. Επίσης μπορείς να κάνεις summon καμιά Lucatiel για να κρατάει agro ή κανά 2 παίχτες και σε βοηθάνε να τον βγάλεις

[

Α, γι'αυτό έχανα το lock περίεργα.

Πάντως έφαγα την Lost Sinner με την 2η, χωρίς φως. Δεν μου φάνηκε δύσκολη για το build μου, λίγη προσοχή ήθελε λόγω recovery speed.

• Like 2

@Andre85

Αν έχεις το Bastille Key (μετά τα Gargoyles) μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες δεξιά-αριστερά από την Lost Sinner, και με Torch να βάλεις φωτιά στα λάδια που έχει, οπότε θα μπορείς να κρατήσεις το lock on πάνω της ενώ πριν επειδή είναι σκοτάδια χάνεται εύκολα. Επίσης μπορείς να κάνεις summon καμιά Lucatiel για να κρατάει agro ή κανά 2 παίχτες και σε βοηθάνε να τον βγάλεις

[

ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!Θα το προσπαθήσω τώρα !!

Έβγαλα εχθές εκείνο τον αηδιαστικό τεράστιο σκύλο-ποντικό.

Η μάχη ήταν σαν κακέκτυπο του πανέμορφου λύκου με το σπαθί του DS 1.......

Βέβαια, μετά από άπειρες ώρες που είχα φάει με εκείνο το Boss στο DS 1, αυτός ο κακός ήταν υπόθεση 5-6 προσπαθειών, μιάς και η στρατηγική είναι ακριβώς η ίδια.

• Like 1

Τον ανεμόμυλο τον είχα καψει! Είχα δεί καποια μηνυματα κατω και το εκανα απλα δεν ήξερα τι κανει :) Οποτε ναι ΔΕΝ εβγαλα την Mytha στο hard  mode , γι'αυτο μου φανηκε τόσο ευκολη? χαχα... Είπα και γω , το poison μονο στην ακρη ειναι τοοοοσο τους ενοχλησε?? :)

• Like 2

• Moderators

Τον ανεμόμυλο τον είχα καψει! Είχα δεί καποια μηνυματα κατω και το εκανα απλα δεν ήξερα τι κανει :) Οποτε ναι ΔΕΝ εβγαλα την Mytha στο hard  mode , γι'αυτο μου φανηκε τόσο ευκολη? χαχα... Είπα και γω , το poison μονο στην ακρη ειναι τοοοοσο τους ενοχλησε?? :)

Κι εγώ είχα δει τα μηνύματα στην αρχή, αλλά νόμιζα ότι ήταν trolling. Καλά να πάθω μέχρι να δω τον sunbro. :P

Δεν είμαι καθόλου achievement whore, αλλά δεν έπαιζε να μην έκανα 100% το DS2. Και μόλις τα κατάφερα. :D

Πάμε τώρα να δοκιμάσουμε faith, sorcerer, hexes και dex builds. Πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστώ να αγγίζω άλλο game μέχρι να βγει το W3. Εθισμός. :)

• Like 1

Δεν είμαι καθόλου achievement whore, αλλά δεν έπαιζε να μην έκανα 100% το DS2. Και μόλις τα κατάφερα. :D

Πάμε τώρα να δοκιμάσουμε faith, sorcerer, hexes και dex builds. Πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστώ να αγγίζω άλλο game μέχρι να βγει το W3. Εθισμός. :)

Claw only?? Wolverine build   :)

• Like 1

:-D

Μόλις έβγαλα την Duke's Dear Freja στη 2η προσπάθεια με perfect(δε με άγγιξε τίποτα ποτέ) και έχω σκαλώσει. Βασικά έκανε όλη τη δουλειά το φαντομάκι εκείνο που μπορείς να κάνεις summon, αλλά και πάλι εγώ έχω σκαλώσει. Το πιο εύκολο boss fight μέχρι στιγμής.

ΟΚ, 60 ώρες DS 2 και μόλις μπήκα στο Drangleic Castle. Το παιχνίδι προσπαθώ να το απολαύσω όσο πιό πολύ μπορώ στο πρώτο playthrough, διότι δύσκολο να υπάρξει άλλο στο κοντινό μέλλον.

Λοιπόν, πλέον είμαι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα που παρατηρώ στο DS 2, τα οποία υπάρχουν και στο DS 1 έχουν μία και μόνο κοινή αιτία.

Και αυτή η αιτία είναι η απουσία ταλαντούχου team στον τομέα του σεναρίου/quests/διαλόγων/δομή ιστορίας. Από εκεί πηγάζουν όλα τα προβλήματα που εντοπίζω.

Το παιχνίδι μοιάζει σαν να είναι σε pre-Beta φάση στο συγκεκριμένο τομέα. Ένα έτοιμο στον τεχνικό τομέα παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό στον τομέα ιστορίας, σεναρίου, διαλόγων, αποστολών, critical αντικειμένων, NPCs κλπ.

Ο τρόπος που πάς στο Drangleic Castle, το άνοιγμα εκείνης της πόρτας του Winter Shrine για μένα είναι το αποκορύφωμα της έλειψης ικανοτήτων του αντίστοιχου team.

Όταν το τερματίσω, θα κάνω πιό αναλυτική κατάθεση σκέψεων, αλλά αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο του παιχνιδιού, το οποίο όμως είναι τόσο σημαντικό όσο και το ίδιο το παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...