Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτό δεν είναι απολυτο... π.χ. Εγω μεχρι να το πάρω αποφαση να παιξω DS1 περασε πολυ καιρός όποτε δεν έζησα DS1 multiplayer εμπειρίες (νομιζω μία φορα μου εκαναν invade κανένα co-op) και για μένα είναι το κορυφαίο παιχνιδι που επαιξα ποτέ. Το Ds2 δεν είναι στα ίδια επιπεδα αλλά νομιζω οτι είναι αρκετα καλό και το single player του ανετα στεκεται και μόνο του, ΝΑΙ το multiplayer κομματι του είναι πολυ ωραιο και του δίνει αλλες τόσες ώρες και παραπανω αλλά μην υπερβάλουμε κιολας... Το παιχνίδι μόλις βγήκε και ανησυχουμε τι θα γίνει ΟΤΑΝ και ΑΝ αποσυρουν τους server???? Ακομα και τωρα αν θελει καποιος στο ds1 να παιξει με ενα φιλαρακι του co-op μπορει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το ιδιο ισχυε και για το πρωτο Dark Souls αλλα απο οτι καταλαβαινω το 2 ειναι πολυ ποιο βασισμενο στο online. Το πρωτο DS το παιζεις και single player αμα λαχει σχετικα ανετα αλλα χανεις αρκετο περιεχομενο και lore αν παιζεις μονο off-line οποτε ακομα και το πρωτο DS δεν προτεινεται μονο για single player εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ακομα και τωρα αν θελει καποιος στο ds1 να παιξει με ενα φιλαρακι του co-op μπορει... έχει αλλάξει κάτι?...γιατί τότε δεν γινόταν με ΤΙΠΟΤΑ να βρεθείς με φίλο σου και είχε πέσει τρελό κράξιμο στα forums (δεν μιλάω για PC) στο DS2 χωρίς online απλά χάνεις όλες τις μυστικές πόρτες και μαζί και σεντούκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Υπάρχουν πολλά σημαντικά σημεία όπου το παιχνίδι βασίζεται πραγματικά στο online και γι'αυτό δεν υπάρχει από το παιχνίδι η ανάλογη διαδραστικότητα με τον παίχτη. Χαρακτηριστικό όπως είπα ο χάρτης που έχει δηλητήρια στο πάτωμα. Αλλά και όχι μόνο. Έχει άπειρα μυστικά που απαιτούν ανταλλαγή πληροφοριών ενός ολόκληρου community για να τα ανακαλύψεις. Δεν είναι μόνο το co-op για τα bosses. Το παιχνίδι χωρίς online είναι κυριολεκτικά η μισή εμπειρία και για μένα είναι ο βασικότερος παράγοντας που το σώζει ως παιχνίδι. Ως αποκλειστικά single player εμπειρία πάσχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 έχει αλλάξει κάτι?...γιατί τότε δεν γινόταν με ΤΙΠΟΤΑ να βρεθείς με φίλο σου και είχε πέσει τρελό κράξιμο στα forums (δεν μιλάω για PC) στο DS2 χωρίς online απλά χάνεις όλες τις μυστικές πόρτες και μαζί και σεντούκια Προσωπικα δεν εχω κανει co-op στο 1 , αλλα αρκετα συχνα βλέπω κοσμο που χρειαζεται βοηθεια να ποσταρει σε forum και να λαμβανουν την καταλληλη βοηθεια... Απαντηση απο αναλογη ερωτηση στο reddit My guess is that co-op and pvp are only going to raise because people are eventually going to get bored of DS2 and want to play through DS1 again. I just completed a playthrough and it was kind of painful to find summons for bosses, especially if you're not the right level, but overall there is still a community playing. PVP is still pretty active, especially in the darkroot and oolacile. I couldn't find anyone to sumon for manus though Υ.Γ. Το Gutter στην χειροτερη του μερα , δεν φτάνει με τιποτα το Blightown στην καλυτερη του... Υ.Γ. 2 Δεν σου στερεί τιποτα απο την εμπειρια του να παιζεις ενα souls game το να μην βρίσκεις μυστικες πόρτες, μυστικές είναι στο κατω κατω, εχασες καποια αντικείμενα... και τι εγινε? Εγω αν δεν εχω ορεξη δεν ασχολουμαι, χθες που δεν ειχα ιντερντετ στο drangleic βρηκα 2-3 , αν εχασα κατι παντως πισω δεν γυρναω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 To ΥΓ 2 είναι η υποκειμενική σου άποψη για ένα παιχνίδι του οποίου το online αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του και ανάλογα έχει διαμορφωθεί η διαδραστικότητα του παιχνιδιού. Φαντάζομαι τη φιδογκόμενα τη Mytha την έβγαλες μόνος σου, με το πάτωμα να είναι λίμνη από δηλητήριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 To ΥΓ 2 είναι η υποκειμενική σου άποψη για ένα παιχνίδι του οποίου το online αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του και ανάλογα έχει διαμορφωθεί η διαδραστικότητα του παιχνιδιού. Φαντάζομαι τη φιδογκόμενα τη Mytha την έβγαλες μόνος σου, με το πάτωμα να είναι λίμνη από δηλητήριο? Πάντα υποκειμενικες αποψεις εκφραζουμε Και ναι μόνος μου με το πατωμα δηλητηριο με την δευτερη προσπάθεια, εμεινα στο κεντρο εχει αρκετο χωρο για dodge και δεν βλέπω κανενα πλεονεκτημα αν επαιζες σε wider "γηπεδο", ιδιαίτερα ευκολο boss με προβλεψιμες κινήσεις... Αυτο που λετε οτι αφαιρει το δηλητηριο δεν το ξερω καν... Υ.Γ Μια που το θυμηθηκα πολυ sexy οι πυρομαντισες!! Προσεξατε οτι δίνουν και φιλακια??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παντως παιδια το καθε Souls παιχνιδι ειχε και απο ενα "πονηρο" boss απο αποψη ονοματος. Στο DS2 τι εχουμε? Στο Demon ειχαμε - The penetrator Στο Dark ειχαμε - Ceasless discharge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Σε αυτο το βίντεο μπορείτε να με δείτε να δερνω τον smelter solo μετα απο αρκετες αποτυχημενες προσπαθειες http://www.twitch.tv/orgiostv/c/4239763 Αν θελετε μπορω να βαλω και τις αποτυχημενες μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Mου έχει σπάσει τα νεύρα η Lost Sinner. 2 μέρες τώρα προσπαθώ να την νικήσω αλλά τίποτα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Φαντάζομαι τη φιδογκόμενα τη Mytha την έβγαλες μόνος σου, με το πάτωμα να είναι λίμνη από δηλητήριο? Προσωπικά την έβγαλα μόνος μου και με το poison all around. Toν Sinners πάλι μόνος μου και χωρίς να φωτίσω το δωμάτιο. Βασικά εάν έχεις υπομονή και επιμονή είσαι καλός για DS, εάν θελεις να κάνεις Zerg Rush τότε καλύτερα το D3 (δεν μιλάω προσωπικά ). Είμαι στις 100 ώρες plus Και ακόμη παλεύω τα μισά, γιατί? Γιατί θέλω να ανακαλύψω τα πάντα και να φτάσω στα covenants στο full. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Και ναι μόνος μου με το πατωμα δηλητηριο με την δευτερη προσπάθεια, εμεινα στο κεντρο εχει αρκετο χωρο για dodge και δεν βλέπω κανενα πλεονεκτημα αν επαιζες σε wider "γηπεδο", ιδιαίτερα ευκολο boss με προβλεψιμες κινήσεις... Αυτο που λετε οτι αφαιρει το δηλητηριο δεν το ξερω καν... Αυτό που λέμε για την αφαίρεση του δηλητήριου, είναι ένα από τα πολλά πράγματα που χάνεις αν δεν ασχοληθείς με το online aspect του παιχνιδιού και είναι πολύ περισσότερο από το να κάνεις ευκολότερη μία μάχη. Η διαδραστικότητα του παιχνιδιού με τον παίχτη είναι επίτηδες περιορισμένη για να μπουστάρει την επικοινωνία των παιχτών μεταξύ τους. Αν αφαιρέσεις την επικοινωνία αυτή, έχεις ένα τσεκουρεμένο παιχνίδι... Το κατα πόσο στέκει έτσι μόνο του, δεν αναιρεί το ότι είναι τσεκουρεμένο και η εμπειρία είναι κατώτερη αυτής για την οποία σχεδιάστηκε. Το παραπάνω απαντάει και στον Hades. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 @Andre85 Αν έχεις το Bastille Key (μετά τα Gargoyles) μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες δεξιά-αριστερά από την Lost Sinner, και με Torch να βάλεις φωτιά στα λάδια που έχει, οπότε θα μπορείς να κρατήσεις το lock on πάνω της ενώ πριν επειδή είναι σκοτάδια χάνεται εύκολα. Επίσης μπορείς να κάνεις summon καμιά Lucatiel για να κρατάει agro ή κανά 2 παίχτες και σε βοηθάνε να τον βγάλεις [ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτο που λετε οτι αφαιρει το δηλητηριο δεν το ξερω καν... Γίνεται και είναι εύκολο, καις τον ανεμόμυλο και σταματάει να δίνει poison παροχή. Αν έχεις το Bastille Key (μετά τα Gargoyles) μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες δεξιά-αριστερά από την Lost Sinner, και με Torch να βάλεις φωτιά στα λάδια που έχει, οπότε θα μπορείς να κρατήσεις το lock on πάνω της ενώ πριν επειδή είναι σκοτάδια χάνεται εύκολα. Επίσης μπορείς να κάνεις summon καμιά Lucatiel για να κρατάει agro ή κανά 2 παίχτες και σε βοηθάνε να τον βγάλεις [ Δεν το έκανα μιας και το είδα μόνος μου μετά αλλά μου αρέσει που έκανα την hard version Y.Γ Το κλειδί είναι η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και είσαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Εγώ από την άλλη στο 3o playthrough βρήκα που σκατά είναι ο ladder guy που εμφανίζεται από το πουθενά και τον Pardoner αλλά αυτό μου αρέσει στο παιχνίδι. Τώρα για το co-op παίζεται και χωρίς, όπως και το DS1 που όταν το έπαιξα, ο μόνος που υπήρχε να κάνει answer στα summons μου ήταν το Solaire. Όπως λοιπόν τα προηγούμενα παιχνίδια, όσο παίζεις μαθαίνεις, όποιος τα θέλει στο πιάτο, όσο και να τον χαλάει, το παιχνίδι δε θα στα δώσει, το ξέρατε αυτό από πριν το ξεκινήσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα