Orgios Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 please explain..... Για co-op και pvp σε βαζει με αντιστοιχου soul level παικτες, αν δεν υπαρχουν τετοιοι παικτες σε περιοχη που πας σχετικα νωρίς λογικά δεν θα σε καλεσει κανεις ουτε pvp θα βρεις να κανεις... π.χ. Στην αρχη φαρμαρα Ruin Sentinels γιατι εδιναν πολυ καλα φραγκα και ηταν και γελοιοι , οποτε ηθελα humanity αφηνα το summon sign μου εκει και με καλουσαν, ε καποια στιγμη σταματησε αυτό (και μάλιστα ουτε φιλο δεν μπορουσα να βοηθησω και με το αντιστοιχο δακτυλιδι φορεμενο) οπότε μετέφερα τις υπηρεσιες μου σε αλλο boss 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChRis6 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σημειώστε οτι στο dark souls 2 το μόνο κριτήριο για το matchmaking είναι το Soul Memory,δηλαδή το πόσες ψυχές έχετε κερδίσει(όχι όσες έχετε ξοδέψει).Αυτό σημαίνει οτι αν πεθάνετε και χάσετε X ψυχές,το SM δεν μειώνεται.Οπότε καλό είναι να ανεβάζετε Soul Level με την πρώτη ευκαιρία.Φανταστείτε να έχετε Soul Memory: 1 million και Soul Level:70 και να σας κάνει invasion ένας με ίδιο SM αλλά level 100....Πόσο κράξιμο έχει φάει η From από το community γι'αυτό.... Για co-op και pvp σε βαζει με αντιστοιχου soul level παικτες, αν δεν υπαρχουν τετοιοι παικτες σε περιοχη που πας σχετικα νωρίς λογικά δεν θα σε καλεσει κανεις ουτε pvp θα βρεις να κανεις... Μόνο το Soul Memory παίζει ρόλο.Μπορεί να είσαι Level 100 και να σε βάλει (summon ή pvp )με παίκτη level 700. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 SM είπαμε, όχι SL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για co-op και pvp σε βαζει με αντιστοιχου soul level παικτες, αν δεν υπαρχουν τετοιοι παικτες σε περιοχη που πας σχετικα νωρίς λογικά δεν θα σε καλεσει κανεις ουτε pvp θα βρεις να κανεις... Μάλιστα. Το παιχνίδι σε σπρώχνει μόνο του να προχωρήσεις μπροστά. Βλέπεις όμως, ότι επειδή δεν σου το εξηγεί, εγώ έβγαλα λάθος συμπέρασμα (ότι δεν υπάρχει κόσμος στις πρώτες πίστες). Δεν ξέρω εσείς τι λέτε, εγώ πάντως σε μισή ώρα σχολάω και πάω να κάνω το καφεδάκι μου και να παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 καλα ντε μη βαρατε... SL , SM , bdsm κτλ κτλ σε μισή ωρα παιζεις?? τυχερε! εγω σε 90 λεπτα σχολάω και πρεπει να παω να παρω το καινουριο σίδερο της κυράς και για καφε με ενα ζευγαρι φίλων , αν θα παιξω το βραδυ τυχερος θα ειμαι Ατιμη κοινωνια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Να και οι πωλησεις του DS2 ως τωρα,χωρις να υπολογιζονται μαζι και οι πωλησεις για Pc http://uk.ign.com/articles/2014/05/08/dark-souls-2-sells-12-million-copies. Παρα πολυ καλα θα ελεγα σε σχεση ειδικα με το DS1 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nagisa_Furukawa Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τρομερο παιχνιδι αξια συνεχεια του πρωτου, σε πολλους τομεις εγιναν μικροβελτιωσεις αλλα στο συνολο υστερει απο το πρωτο DS στο level design στο lore στην ιστορια και ειναι και πιο ευκολο και προβλεψιμο.Ειναι εξαιρετικο παιχνιδι αλλα δεν ειναι τοσο εμπνευσμενο και μοναδικο οσο το πρωτο.Παιζω 7-8 μερες 50 ωρες το save ειμαι στο boss με το δηλητηριο στο πατωμα στο earthen peak στο ποσο % εφτασα περιπου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 περίπου στην μέση είσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Παιζω 7-8 μερες 50 ωρες το save ειμαι στο boss με το δηλητηριο στο πατωμα στο earthen peak στο ποσο % εφτασα περιπου? Δέν έπρεπε να έχει δηλητήριο στο πάτωμα..... Και αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο βασισμένο είναι το παιχνίδι στο community. Σημαντικά πράγματα είναι απλά αδύνατον να τα βρείς χωρίς hints από τον κόσμο. Το συγκεκριμένο το έμαθα τυχαία, όταν έγινα summoned στο κόσμο άλλου, όπου το άλλο summoned παιδί έκανε κανονική αναπαράσταση του τί έπρεπε να γίνει.... Και μετά με τη σειρά μου το έδειχνα σε όσους δεν το είχαν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Ηρθε η ώρα να πω και μερικά αρνητικά! 1) Τα Boss Fights ειναι γελοια!! ημαρτον! 4 Great Souls σου λεει ο αλλος... Ο βαθμός δυσκολίας και των τεσσαρων δεν φτάνει έναν capra demon μονο του! και τα 4 great soul bosses πέθαναν αν όχι με την πρώτη με την δευτερη το πολύ. Τελευταίο παραδειγμα ο Iron King που τα χτυπήματα του είναι τόσο αργά που κοντευεις να κοιμηθεις σπαμαρωντας RB! O rotten δε με την πρώτη και ουτε κατα λάθος δεν πεθαινεις η Freya τουλάχιστον έχει τα Minions της και έχει καποιο ενδιαφερον ! Και όλα αυτα με melee build και Solo (εννοειται ! ) . Ο μόνος που με δυσκόλεψε ήταν ο optional Smelter Demon τον οποίο επισκεφτηκα πάνω απο 10 φορές και το μοναδικο fight μαζί με τον pursuer(αλλά στο ng+++) που πραγματικά ευχαριστηθηκα! Κυριο χαρακτηριστικό όλων των boss fights στο DS2 είναι οτι είναι αρκετα forgiving και σε αφήνουν να κανεις λάθη ενώ αν πέσεις χαμηλα στο life κανεις πολυ ευκολα heal , ενω και το agression τους είναι χαμηλό. 2)Πολλές περιοχές είναι τόσο μικρες που τις περνάς και τις ξεχνας βλέπε πχ Black Gultch , είναι τόσο ευκολο να κανεις ενα προσεκτικό walkthrough απο τις περισσοτερες και να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου εκει... Το fast travel ενισχύει αυτή την αίσθηση καθως στο 1ο πχ που δεν υπήρχε στην αρχη fast travel αλλά οι περιοχες ήταν αριστα συνδεδεμένες μεταξύ τους , έπρεπε να περάσεις απο την μία περιοχη για να φτάσεις στην αλλη ενισχυοντας το challenge, ασε που κανοντας backtrack πιθανον να εβρισκες κατι που σου ξεφυγε στο πρωτο run. Mετα απο αρκετες ώρες ξεχνάς κιόλας πως είναι συνδεδεμένες οι περιοχες μεταξύ τους και πως είναι η θεση τους στον χάρτη και απλά υπάρχουν σαν bonfires... 3)Μου ετυχε αρκετες φορες τελευταία να μην μπορω να συνδεθω σε multiplayer session με αποτελεσμα να κολλαει στο loading screen, για να μην περιμενω τζαμπα εκλεινα το παιχνιδι , το παιχνίδι όμως νόμιζε οτι εκανα ragequit και μου απαγορεψε το multiplayer , ευτυχως που είχα εκεινο το αντικειμενο που το εκανε reset (τωρα οταν κολλάει πλέον περιμενω και 5 και 10 λεπτα, ευτυχως έχω το tablet διπλα και περναει η ωρα). 4) Bonus γκρίνια, όταν έφτασα Anor Londo είχα ανατριχιασει, το drangleic αν και είναι καλοσχεδιασμένο είναι βαρετο μπροστα του! Αυτα τα ολιγα, για να μην λέτε οτι λέω μόνο τα θετικά! Υ.Γ. ξεχασα το chariot το οποίο αν και βγήκε με την πρώτη μου αρεσε ιδιαίτερα σαν boss fight (όλο του το concept και με καρδιοχτύπησε καθως είχα αρκετα souls επανω μου) και ιδιαίτερη μνεια στον knight που φυλούσε το fog gate του που ηταν πιο δυσκολος απο τα περισσοτερα boss fights στο παιχνιδι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτη ειναι και η διαφορα του Demon με το Dark souls. Το Demon ειναι περισσοτερο single player εμπειρια με στοιχεια online και το level design και τοποθεσιες+τοποθεσια και αριθμος/τυπος εχθρων ειναι βασισμενοι για single player και γι αυτο το παιχνιδι το παιζεις το ιδιο ευχαριστα σε single οσο και σε online mode. Αντιθετα το Dark Souls εχει περισσοτερες ριζες στο online κομματι και το παιχνιδι χωρις το online ουσιαστικα ειναι το μισο παιχνιδι. Ειναι και ο βασικος λογος γιατι το Demon ειναι στην κατηγορια "αριστουργημα" ενω το Dark πεφτει καπως απο αυτο το επιπεδο για το λογο του οτι καποια στιγμη το παιχνιδι θα κατεβασει τους servers του και συνεπως δεν θα ειναι η ιδια εμπειρια για ολους ενω το Demon ακομα και σημερα αποτελει την ιδια εμπειρια που ηταν και πριν 5 χρονια. P.S. Η σειρα Demon ομως ειναι exclusive της Sony και αν παρουσιαστει ξανα στο μελλον (ηδη μιλανε για Beast Souls απο τον ιδιο τον Miyazaki και την αρχικη ομαδα) θα την δουμε μονο στο PS4. Επισης μην εχετε την παραμικρη αμφιβολια οτι θα ειναι κατα ΠΟΛΥ καλυτερο του Dark Souls. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 θυμάμαι είχα πάρει από play-asia το Demons Souls (κινέζικη συσκευασία, full αγγλικά in-game)...πραγματικά την αίσθηση αυτή της μελαγχολίας, ψυχοπλακώματος κτλ κτλ δεν την έχω ξανασυναντήσει σε game ποτέ...θυμάμαι καπάκι το είχα ξεκινήσει 2η φορά και μετά 3η δύσκολα bosses, εντυπωσιακά και invades με μέτρο (όχι αλα Bells Covenant και Rat όπου απλά δεν μπορείς να παίξεις με το lame pvp στις περιοχές αυτές)...ναι μεν ήταν γραμμικό αλλά έτσι εξερευνούσες καλύτερα τις περιοχές και δεν ήταν όπως λέει ο φίλος από πάνω "ένα απλό bonfire"...το nexus όπου έκανες το level up απλά τα έσπαγε και όλα τα NPCs εκεί μαζεμένα με τα stories τους και όχι να τα ψάχνεις μέσα στο game μην παρεξηγηθώ, το DS2 είναι πολύ καλό game, ήδη είμαι στο 2ο playthrough και έχω γράψει 120 ώρες, απλά δεν μπορεί να γλυτώσει την σύγκριση με τον προκάτοχο του...και θα συμφωνήσω πλήρως με τον ikaruga που τονίζει πόσο στηρίζεται στο online (διόρθωσε θεματάκια του πρώτου αλλά πλέον και με τους κρυφούς τοίχους, σε offline mode νιώθεις ότι χάνεις το μισό game) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δέν έπρεπε να έχει δηλητήριο στο πάτωμα..... Και αυτό αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο βασισμένο είναι το παιχνίδι στο community. Σημαντικά πράγματα είναι απλά αδύνατον να τα βρείς χωρίς hints από τον κόσμο. Το συγκεκριμένο το έμαθα τυχαία, όταν έγινα summoned στο κόσμο άλλου, όπου το άλλο summoned παιδί έκανε κανονική αναπαράσταση του τί έπρεπε να γίνει.... Και μετά με τη σειρά μου το έδειχνα σε όσους δεν το είχαν κάνει. Κι εγώ είχα γίνει summoned και το δηλητήριο έλειπε. Νόμιζα ότι είχε σχέση μόνο με την pre-boss περιοχή και όχι για το boss, οπότε σε μένα, έκανα summon άλλους και όρμηξα. Kολύμπι στο δηλητήριο. Μετά πήγα πάλι phantom σε κάποιον και είχε έναν sunbro που του έδειχνε που να πάει, οπότε είδα κι εγώ τι έπρεπε να κάνω (που ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ! ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 θυμάμαι είχα πάρει από play-asia το Demons Souls (κινέζικη συσκευασία, full αγγλικά in-game)...πραγματικά την αίσθηση αυτή της μελαγχολίας, ψυχοπλακώματος κτλ κτλ δεν την έχω ξανασυναντήσει σε game ποτέ...θυμάμαι καπάκι το είχα ξεκινήσει 2η φορά και μετά 3η δύσκολα bosses, εντυπωσιακά και invades με μέτρο (όχι αλα Bells Covenant και Rat όπου απλά δεν μπορείς να παίξεις με το lame pvp στις περιοχές αυτές)...ναι μεν ήταν γραμμικό αλλά έτσι εξερευνούσες καλύτερα τις περιοχές και δεν ήταν όπως λέει ο φίλος από πάνω "ένα απλό bonfire"...το nexus όπου έκανες το level up απλά τα έσπαγε και όλα τα NPCs εκεί μαζεμένα με τα stories τους και όχι να τα ψάχνεις μέσα στο game μην παρεξηγηθώ, το DS2 είναι πολύ καλό game, ήδη είμαι στο 2ο playthrough και έχω γράψει 120 ώρες, απλά δεν μπορεί να γλυτώσει την σύγκριση με τον προκάτοχο του...και θα συμφωνήσω πλήρως με τον ikaruga που τονίζει πόσο στηρίζεται στο online (διόρθωσε θεματάκια του πρώτου αλλά πλέον και με τους κρυφούς τοίχους, σε offline mode νιώθεις ότι χάνεις το μισό game) Εχω την εντυπωση οτι για το γεγονος οτι το Demon ειναι περισσοτερο single player εχει να κανει με την ιδια την Sony επειδη ειναι δικο της αγορασμενο IP να ειναι σιγουρη οτι αν σε περιπτωση χρειαστει να το φτιαξει μονη της. Ακουγονται παντως φημες οτι προκειται να εργοδοτησει μονιμα την ομαδα του Miyazaki και τον ιδιο. Σε καθε περιπτωση το πρωτο Dark ηταν αρκετα διαφορετικο σε αισθηση παιχνιδι απο το Demon και φυσικα η αλλαγη απο single player με online στοιχεια σε κυριως online εμπειρια ηταν και ο βασικος λογος διαφοροποιησης της σειρας. Το Dark Souls μοιαζει σαν spin-off της σειρας. Επισης η σειρα Demon(και μαλλον Beast) ειναι Gothic/Dark fantasy ενω η σειρα Demon το παει σε High fantasy. Αν δεις υλικο απο το Beast Souls (Project Beat ονομαζεται προς το παρον αλλα δεν αποκλειεται να γινει τελικα και Beast Souls) θα δεις οτι μοιαζει περισσοτερο με Van Hellsing παρα με Knights and Dragons που ειναι το Dark Souls. Ακριβως οπως το πρωτο Demon Souls δηλαδη που ειχε mix στοιχεια High/Dark/Gothic fantasy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι ότι το DS2 έχει ημερομηνία λήξεως όταν θα πέσει η κίνηση στους servers. Μετά το παιχνίδι θα το παίζεις single player, παρέα με walkthroughs, strategy guides και μπόλικη υπομονή. Εγώ είμαι στις 41 ώρες, level 120 sorcerer και πρέπει να πλησιάζω στο τέλος. Το online του είναι ο κύριος παράγοντας που με κράτησε στο παιχνίδι. Όσοι παίζουν το παιχνίδι πειρατικό, παίζουν το μισό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα