Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^^ Από το πρώτο DS είναι αυτό, παλιό. :P

Εγώ δεν μπαίνω σε κανένα debate, το έχω εξαντλήσει το θέμα με πολλούς φίλους, σε άλλα φόρουμς κλπ. Έχω κουραστεί.

Απλά κατά τη γνώμη μου είναι πρώτα action και μετά rpg. Δεν είπα ότι δεν είναι rpg, είπα ότι έχει κάποια στοιχεία rpg. Και κάτι Tomb Raider και Bordelands έχουν σχεδόν όλα αυτά που αναφέρει ο φίλος οrgios αλλά δεν τα λέμε rpg.

Lore εννοείται ότι είναι πλούσιο και απίστευτο, μπορούμε να συζητάμε για μήνες. Και πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε.

Shitty story; Άλλο να έχεις παράπονο πώς δίνεται, άλλο να λες ότι δεν έχει ή ότι είναι χάλια. :-)

Anyway, τα λέμε online :P Να κανονίσουμε και κανά tournament κάπια στιγμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2η φορά που βγάζω Boss και αντί να ανοίξει ο δρόμος, με οδηγεί σε αδιέξοδο, με NPC που λέει αερολογίες....

Πρέπει τώρα να ψαχτώ στο ίντερνετ να δώ τί θέλει ο τύπος. :-(

Kι εγώ δεν θα επεκταθώ αλλά το DS ρε παιδιά ΔΕΝ είναι rpg. Είναι action με κάποια στοιχεία rpg και platforming. Είναι τόσο απλό.

Οι συγκρίσεις για μένα δεν έχουν νόημα. Είναι το καλύτερο action game που υπάρχει με τη ρεαλιστικότερη και best combat που υπάρχει. Στο rpg element τρώει σκόνη από καμπόσα παιχνίδια.

Το παράπονο για το connectivity του world το έχω κι εγώ. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι μετά το μισό του, μετά το πρώτο task της Emerald Herald αν θέλετε, δεν θέλω να σποιλεριάσω, πραγματικά με άφησε με ανοιχτό το στόμα. Έχει level design και μηχανισμούς, σε συνδυασμό με το καλύτερο pvp και το καλύτερο lore,  που για 'μένα το κάνουν καλύτερο από το 1ο.

Επίσης, το στήσιμο του κόσμου και η τοποθεσία αντικειμένων και npcs κλπ είναι τα σημαντικότερα για το lore, γιατί τίποτα δεν βρίσκεται εκεί που βρίσκεται τυχαία, so...

Action game είναι το Batman

2η φορά που βγάζω Boss και αντί να ανοίξει ο δρόμος, με οδηγεί σε αδιέξοδο, με NPC που λέει αερολογίες....

Πρέπει τώρα να ψαχτώ στο ίντερνετ να δώ τί θέλει ο τύπος. :-(

Και άμα δεν ακούσεις τα πάντα που έχει να πει δεν συνεχίζει το questline :D

Happy-Gilmore-Thumbs-Down.gif

• Like 1

Εχθές πήγα lvl 85 Belfry Tower..έκανα ρεντίκολο κάτι lowbies gray invaders, δύο δύο έφευγαν και με ένα run έκανα toast τα Gargoyles...

Ρε παίδες, πέρα από τον Boss Sinner...δεν έχετε την αίσθηση ότι τα boss fights είναι ΛΙΓΟ cheap...?? Δεν έχουν την δυσκολία και την φαντασία του DS1....το έχουν κάνει λίγο Zerg rush???

• Like 1

πέρα από 3-4 bosses που θύμιζαν όντως κλασσικό DS, τα άλλα ήταν easy mode εντελώς...και το κακό είναι πως δεν υπήρχε "μέση" δυσκολία...ήταν ή παλούκια ή περίπατος

• Like 1

πέρα από 3-4 bosses που θύμιζαν όντως κλασσικό DS, τα άλλα ήταν easy mode εντελώς...και το κακό είναι πως δεν υπήρχε "μέση" δυσκολία...ήταν ή παλούκια ή περίπατος

Λες να κάνουμε enter στο Covenant που το κάνει το game Super Hard Mode?

Υπάρχει σχετικό τόπικ στο Steam. Έχει αρκετό κόσμο που νιώθει ως "cheap" ορισμένες δύσκολες φάσεις του παιχνιδιού, με πολλούς κακούς ταυτόχρονα.

Εγώ έφαγα τρελό ξενέρωμα με το πλοίο πάντως εχθές. Έχω προχωρήσει το παιχνίδι πάρα πολύ και ακόμα να βρώ pyromancy.

Αναγκαστικά μπαίνω για χιλιοστή φορά στο ίντερνετ να δώ που βρίσκεται.

Και το pyromancy δεν το είχα βρεί επειδή δεν στραβώθηκα ένα lever για να καλέσω το πλοίο, το οποίο δεν ήξερα καν ότι μπορείς να το καλέσεις. Και επειδή δεν έχω μάτια στην πλάτη να δώ το σεντούκι που είναι κρυμμένο πίσω μου, πρίν ενεργοποιηθεί το πλοίο και σε πάει σε μέρος όπου δεν μπορείς μετά να έχεις άμεση πρόσβαση πίσω σε αυτό. Τουλάχιστον ρώτα με πρίν ενεργοποιηθεί το πλοίο αν θέλω να αφήσω τη περιοχή ή όχι. Άσε με να το εξερευνήσω αν δεν το έχω κάνει.

Μπορεί να βγάλεις όλο το παιχνίδι ψάχνοντας το pyromancy και να μήν το βρείς, επειδή δεν κοίταξες πίσω σου όταν έβγαλες το Boss

Αυτές είναι γελοίες καταστάσεις και το παιχνίδι χάνει πολλούς πόντους από μένα, διότι αδικεί τον παίχτη με πολύ φτηνό τρόπο.

Λες να κάνουμε enter στο Covenant που το κάνει το game Super Hard Mode?

επειδή το έχω τελειώσει το game και κάνω μαζέματα, λέω να δω και αυτό το covenant τι λέει αλλά δεν ξέρω αν βγάζει ξανά τα bosses όπως το δοκίμασα με bonfire ascetic (για να βγάλω κάτι bosses που χρειαζόμουν το soul τους από NG+)

ελπίζω το 2ο playthrough να είναι πιο δύσκολο...σκοπεύω μάλιστα να κάνω respec τα stats και να αλλάξω από pure sorceries και σε λίγο Hex ή Miracles

• Like 1

Υπάρχει σχετικό τόπικ στο Steam. Έχει αρκετό κόσμο που νιώθει ως "cheap" ορισμένες δύσκολες φάσεις του παιχνιδιού, με πολλούς κακούς ταυτόχρονα.

Εγώ έφαγα τρελό ξενέρωμα με το πλοίο πάντως εχθές. Έχω προχωρήσει το παιχνίδι πάρα πολύ και ακόμα να βρώ pyromancy.

Αναγκαστικά μπαίνω για χιλιοστή φορά στο ίντερνετ να δώ που βρίσκεται.

Και το pyromancy δεν το είχα βρεί επειδή δεν στραβώθηκα ένα lever για να καλέσω το πλοίο, το οποίο δεν ήξερα καν ότι μπορείς να το καλέσεις. Και επειδή δεν έχω μάτια στην πλάτη να δώ το σεντούκι που είναι κρυμμένο πίσω μου, πρίν ενεργοποιηθεί το πλοίο και σε πάει σε μέρος όπου δεν μπορείς μετά να έχεις άμεση πρόσβαση πίσω σε αυτό. Τουλάχιστον ρώτα με πρίν ενεργοποιηθεί το πλοίο αν θέλω να αφήσω τη περιοχή ή όχι. Άσε με να το εξερευνήσω αν δεν το έχω κάνει.

Μπορεί να βγάλεις όλο το παιχνίδι ψάχνοντας το pyromancy και να μήν το βρείς, επειδή δεν κοίταξες πίσω σου όταν έβγαλες το Boss

Αυτές είναι γελοίες καταστάσεις και το παιχνίδι χάνει πολλούς πόντους από μένα, διότι αδικεί τον παίχτη με πολύ φτηνό τρόπο.

To ότι δεν δίνει hint είναι all time classic στοιχείο του DS1 και καλά κάνει και το συνεχίζει κι εδώ.

Σχετικά με το Pyromancy πάλι παίζει το Lore μιας και μετά την έκβαση του DS1 , το pyromancy είναι forgotten και απαγορευμένο.

Π.Χ. Εγώ όπως και στο DS1 ΔΕΝ παίζω ποτέ μου με magick /pyromancy/miracles κτλπ. μόνο melee

Εμένα με σπάζει αρκετά το Zerg Rush στοιχειο των bosses..δηλαδή πέτα στον gamer 3-4 bosses την ίδια στιγμή , με copy/paste mechanics...μεν έτσι προωθεί το online  αλλά και πάλι...

Ο Lost Sinner μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολος αν κάνετε ένα trick πριν τον αντιμετωπίσετε

αν πάτε τις πόρτες δεξιά-αριστερά και ανάψετε με δαυλό το oil, τον κάνει slower και μπορείς να τον βλέπεις σαν άνθρωπος, χώρια ότι το μέρος αποκτάει άλλη αισθητική

Ισχύει πως υπάρχουν φάσεις που λέω "θέλω περισσότερους Demon of Song, Duke's Dear Freyja, Old Iron King, Smelter Demon, όχι άλλους Dragonriders, Pursuers και λοιπούς ανθρωπόμορφους εχθρούς-bosses με Heavy Armor και αυτό ισχύει και για απλά mobs, το θέμα είναι ότι Lore Wise (και έχει γερό lore από πίσω για όποιον ενδιαφέρεται) δεν υπήρχε χώρος για demons κλπ οπότε είναι understandable.

Τώρα, εντυπώσεις από 3 NG με διαφορετικούς χαρακτήρες και ένα NG+ είναι ότι στο NG+ το παιχνίδι είναι μακράν καλύτερο και πιο challenging σε κάποια σημεία. Χώρια ότι ανακάλυψα ότι μπορείς να γίνεις summoned από τον Looking Glass Knight και να κάνεις invade τον άλλο όταν κάνει το boss. Epic stuff my friends.

Πρεπει να καταλάβετε οτι το Dark Souls εγινε τρομερή επιτυχία επειδή ακριβώς ΔΕΝ επαιρνε απο το χερακι τον παίκτη , ΔΕΝ του εξηγουσε τα πάντα (επρεπε να τα καταλάβει μόνος)  , ΔΕΝ συγχωρούσε λάθη και απαιτούσε SKILL και όχι σπαμαρισμα κουμπιών...

Νομιζετε οτι δεν θα ευχαριστηθείτε το παιχνίδι αν χάσετε κατι? καποιο spell καποιον trainer??? OXI !! λεω εγω , εχεις απειρες εναλλακτικές στο πως θα παιξεις το παιχνίδι και πιστευω οτι θα το ευχαριστηθείτε περισσοτερο αν ΔΕΝ χρησιμοποιησετε walkthroughs κτλ κτλ

π.χ. Στο πρώτο Dark souls (οπου στο 90% δεν κοιταξα online για βοηθεια) λόγω λάθος αποφάσεων ( :)  ) δεν μπορούσα πλεόν να ανεβάσω το pyromancy glove μου!  πουθενα!! Ακολούθησε ο χαρακτήρας μου άλλη τακτική, είχε παραπάνω απο μία επιλογή και τα σκάτωσε :) ΤΕΛΟΣ ομως ουτε SAVE/LOAD κτλ κτλ αυτό ήταν... Ακριβώς αυτες τις δυσκολίες εκτιμήσαμε ...

Οσο για την δυσκολία του 2ου, είναι όντως πιο ευκολο απο το 1ο κατα πολυ! αλλά να πω και το εξής, όταν ξεκίνησα στο 2ο και εκανα join στο Victor's Stone και επαιζα στο NG+++ εν αγνοία μου, εβρισκα το παιχνίδι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ! για δεδομένα Dark Souls! (δηλαδη cruel unforgiving κτλ κτλ) , βεβαιως μετα τα πρωτα 2-3 bosses και όταν καταλαβα τι εκανα τότε αλλαξα covenant (φοβηθηκα για την συνεχεια και ηθελα να παιξω και με φίλους) . Οποτε εκει είναι η λύση για οσους θελουν μεγαλυτερο challenge...

Y.Γ. Αν ακούγομαι κάπως ζητώ συγγνωμη, το ξέρω εχω γίνει τρελο fanboy!! :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...