Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδια?  γιατι δεν μπορεσα σε 3 ωρες παιχνιδιου να κάνω ούτε ένα invasion μεσω rat covenant? Εκανα join , φόρεσα το δακτυλίδι, αλλά τίποτα... Απλα με αγνοει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παιδια?  γιατι δεν μπορεσα σε 3 ωρες παιχνιδιου να κάνω ούτε ένα invasion μεσω rat covenant? Εκανα join , φόρεσα το δακτυλίδι, αλλά τίποτα... Απλα με αγνοει??

Είσαι στο σωστό μέρος για invasion??

Είσαι στο σωστό μέρος για invasion??

Πρεπει να είσαι καπου συγκεκριμένα? Στο belfry tower οταν φορούσα το δακτυλιδι εκανα invade απο οπουδήποτε και να ημουν (με μετεφερε στο tower)...

Πρεπει να είσαι καπου συγκεκριμένα? Στο belfry tower οταν φορούσα το δακτυλιδι εκανα invade απο οπουδήποτε και να ημουν (με μετεφερε στο tower)...

Yep!

Για διάβασε εδώ:)

http://darksouls.wikia.com/wiki/Rat_King_(Covenant)

The purpose of the Rat King covenant is to defend the Grave of Saints and the Doors of Pharros. As a result, enemies in the area become non-hostile towards the player. While in either form, although human is best, and wearing the Crest of the Rat ring, other players who are in the Grave will be summoned to the player's world as a grey spirit. Each defeat of a grey spirit yields a Rat Tail and Pharros' Lockstone.

• Like 1

Δεν αντεξα και χθες το βραδυ σηκωθηκα απο το κρεββατι μου για λιγο pvp... 13 πελάτες είχα σύνολο 2 φορές πέθανα, αρκετές καλές μονομαχίες και honourable αντιπαλοι (bows were given!! ) θα το συνεχίσω σήμερα μεχρι να πάρω το δακτυλιδι (hopefully)

• Moderators

Από το χθεσινό μικρό μου playthrough:

Fuck you Smelter Demon, fuck you. -_-

Φτιαγμένος ακριβώς για να τρώει άτομα (heavy melee) σαν εμένα. Οι μάγοι θα γελάνε μαζί του (και μου).

• Like 1

και εκεί που όλα τα bosses είναι εύκολα έως αστεία, έρχεται

ο Ancient Dragon και σε έχει one shot με τέτοιο AOE...ρε πλάκα μας κάνουν?

από difficulty balance 0 το game  :-D

@GhostRiderLSOV

Ναι, gyrm shield, ήμουν αρκετά τυχερός και μου είχε ντροπάρει. Η μάχη αλλάζει δραματικά με αυτήν την ασπίδα. Είναι βαριά όμως. Επίσης αν προσπαθείς να βγάλεις το questline της Lucatiel, good luck with that. :P

και εκεί που όλα τα bosses είναι εύκολα έως αστεία, έρχεται

ο Ancient Dragon και σε έχει one shot με τέτοιο AOE...ρε πλάκα μας κάνουν?

από difficulty balance 0 το game  :-D

Bασικά είναι μέχρι να βρεις τι να κάνεις. Εμένα μου πήρε 10-12 tries για να βρω τι να κάνω, και μετά με την τρίτη τον έφαγα. Το πιο εκνευριστικό είναι ο δρόμος μέχρι εκεί, κάποια στιγμή βαρέθηκα, έμεινα γυμνός και έκανα run μέχρι το boss. Κι εκεί γυμνός να είσαι, καθώς σε έχει 1 shot, οπότε...

Για heavy melee όπως εγώ ήταν το πιο δύσκολο boss, αυτός και ο Darklurker.

Ελπίζω να μίλησες στον Ancient Dragon πριν του επιτεθείς.

@GhostRiderLSOV

Ναι, gyrm shield, ήμουν αρκετά τυχερός και μου είχε ντροπάρει. Η μάχη αλλάζει δραματικά με αυτήν την ασπίδα. Είναι βαριά όμως. Επίσης αν προσπαθείς να βγάλεις το questline της Lucatiel, good luck with that. :P

Bασικά είναι μέχρι να βρεις τι να κάνεις. Εμένα μου πήρε 10-12 tries για να βρω τι να κάνω, και μετά με την τρίτη τον έφαγα. Το πιο εκνευριστικό είναι ο δρόμος μέχρι εκεί, κάποια στιγμή βαρέθηκα, έμεινα γυμνός και έκανα run μέχρι το boss. Κι εκεί γυμνός να είσαι, καθώς σε έχει 1 shot, οπότε...

Για heavy melee όπως εγώ ήταν το πιο δύσκολο boss, αυτός και ο Darklurker.

Ελπίζω να μίλησες στον Ancient Dragon πριν του επιτεθείς.

το ίδιο έκανα και εγώ,rushara τρέχοντας μέχρι το boss...ναι του μίλησα πρώτα και τελείωσα το game, απλά θέλω να τον καθαρίσω και αυτόν...πρέπει να παρακολουθείς το pattern του συνέχεια και μάλλον είναι καλύτερα να πας solo...αυτό το one shot εκνευριστικό όμως

Βασικά ο Smelter θέλει roll όχι άμυνα, roll και hit, άσε που μπορείς να πας πίσω από την πλάτη άνετα, απλά τον κρατάς κοντά στην πόρτα που έχει τον περισσότερο χώρο. Το πιο δύσκολο boss μου φάνηκε οι δυο dragonriders, ένα λάθος και τέλος, τουλάχιστον όσο ο ένας έχει bow έξω. Το γύρισα και λίγο intelligence/faith και γενικά πολύ πιο εύκολο από melee και δεν το περίμενα, είχαν δίκαιο κάποιοι ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...