Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η leather είναι 1.0/1.5 βάρος, η Drangleic είναι 6.0. Για να είμαι κάτω από 30% βάρος με 5 VIT δε μπορώ να βάζω ασήκωτες. Με 90% block είναι πέρα από ικανοποιητικότατη σε πληροφορώ για τις ελάχιστες φορές που θα χρειαστεί να σηκώσω ασπίδα (είναι πιο πολύ για φάσεις αν δεν προλαβαίνω να dodgeάρω να την σηκώσω μπας και σωθώ).

Γενικά όμως με <30% build και dodge παντού είναι ένα ολόκληρο διαφορετικό παιχνίδι.

Για την ιστορία να σε στείλω που λες για end game με Leather shield, είμαι με VGR 5, END 6, VIT 5. Στην ασπίδα θα κολλήσω; :D (140κάτι level)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης όσο λιγότερο Equip Load έχεις τόσο λιγότερο stamina reg penalty έχεις. Για παράδειγμα στο 20.1%-30% έχεις 10% stam reg penalty, ενώ στο 40.1-50% έχει 40% stam regen penalty. Δεν είναι λοιπόν μόνο το Dodge που κάνεις μεγαλύτερες αποστάσεις και πιο γρήγορα, παίζουν πολλά από πίσω 

Λοιπόν, τα Dodge Ranks είναι ως εξής: 

<30% -> Light Roll (bigger distance travelled with each Dodge, faster recovery)

<70% -> Normal Roll (normal distance, normal recovery)

>70% -> Fatty Roll (small distance, too much recovery time)

• Like 1

οπότε οι καστεράδες πρέπει να πάνε σε <30%...εντάξει τώρα είμαι 27%

ωστόσο πόσο lame αισθάνθηκα που έκανα τα 35 kills για το rat covenant  :-D (ήθελα το δαχτυλίδι αλλιώς δεν θα ασχολιόμουν σε τέτοιο pvp)...μεταμορφωνόμουν σε βάζο ή αγαλμα με το chameleon, πέρναγαν δίπλα μου και μόλις πολεμούσαν τα ποντίκια, έσκαγαν τα soul spears στην πλάτη τους...πρέπει να μάζεψα πολλές κατάρες

Βασικά δεν είναι λίγο σπαστικό που κρύβουνε πολύ σημαντικά πράγματα όπως πχ traders και blacksmiths στο πουθενά?! Σχεδόν έχω τερματίσει το game και τυχαία βρήκα την female blacksmith..ffs δηλαδή. Το μονο που καταφέρνουν είναι να σου fuck up the experience με το να το χάσεις η να χρειαστεί να κοιτάξεις wiki, lame.

• Like 1

Βασικά δεν είναι λίγο σπαστικό που κρύβουνε πολύ σημαντικά πράγματα όπως πχ traders και blacksmiths στο πουθενά?! Σχεδόν έχω τερματίσει το game και τυχαία βρήκα την female blacksmith..ffs δηλαδή. Το μονο που καταφέρνουν είναι να σου fuck up the experience με το να το χάσεις η να χρειαστεί να κοιτάξεις wiki, lame.

Αυτό είναι μόνιμη κριτική μου για τα Dark Souls. Έχει πολλά σημαντικά σημεία που τα αφήνει στο φλού και αναγκάζεσαι να βγείς εκτός του κόσμου του παιχνιδιού για να ψαχτείς στο ίντερνετ.

Το θέμα με τους NPCs είναι χαρακτηριστικό.

Για μένα αυτό είναι πολύ αρνητικό.

ερώτηση: πώς καταλαβαίνω πότε θα μου κάνουν invade;Οι επιγραφές των παικτών είναι κόκκινες;;

-Αν ναι, μόλις γλίτωσα από το να καλέσω 2-

Μόλις ολοκλήρωσα το tower of flames και έχω ανακαλύψει 2 περιοχές.το Lost Bastille και το No man's wharf.

Ποιά είναι η σχετικά πιο εύκολη περιοχή ανάμεσα στις 2 για να συνεχίσω;

Τώρα είμαι sorcerer lv 51 και μου φαίνεται πώς δυσκολεύει το παιχνίδι από την άποψη ότι κάθε επίπεδο θέλει πολλές ψυχές και ή μου σπάνε τα νεύρα ή θα πάω από καρδιά μέχρι να τις μαζέψω...

ερώτηση: πώς καταλαβαίνω πότε θα μου κάνουν invade;Οι επιγραφές των παικτών είναι κόκκινες;;

Μόλις ολοκλήρωσα το tower of flames και έχω ανακαλύψει 2 περιοχές.το Lost Bastille και το No man's wharf.

Τώρα είμαι sorcerer lv 51 και μου φαίνεται πώς δυσκολεύει το παιχνίδι από την άποψη ότι κάθε επίπεδο θέλει πολλές ψυχές και ή μου σπάνε τα νεύρα ή θα πάω από καρδιά μέχρι να τις μαζέψω...

Όταν σε κάνουν invade,σε ενημερώνει με  μήνυμα στο κάτω μέρος.

Τα red signs στο πάτωμα είναι summoned duel

Και στις δύο περιπτώσεις τα φαντάσματα είναι κόκκινα

Aν βλέπεις red signs, αν τους καλέσεις είναι duel. Μόνο άσπρες και κίτρινες επιγραφές για coop. Επίσης με τον καιρό θα δεις και κάτι dragon remains, επίσης τους καλείς για duel, όχι coop.

Να συνεχίσεις NMW, είναι και ο "επίσημος τρόπος" να πας Lost Bastille.

Συνέχισε προς Lost Bastille

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...