Orgios Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 νομιζα οτι μόνο μία φορα μπορείς να το κανεις αυτό, αν είναι consumables που τα χρησιμοποιείς at will ολα καλά thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 soul vessels χρειάζεσαι...όσα έχεις τόσες φορές μπορείς να κάνεις και re-spec Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιδιά πήγα σήμερα να παίξω και όπως φορτώνει το παιχνίδι μου βγαίνει το μήνυμα "can't log in to Dark Souls II game servers". Ξέρετε κάτι γι'αυτό;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σχεδόν όλοι έχουμε πρόβλημα. Blame Steam. Και φάρμαρα Sunlight Medals ρε γαμώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Σχεδόν όλοι έχουμε πρόβλημα. και νόμιζα πως φταίω εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Έφτασα Rank 3 στους Sunbros (Heirs of the Sun) και μετά από αρκετό farming πήγα το Faith στο 55 για να castάρω το Sunlight Spear. Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέματα ενός μόνο Sunlight Spear στους Throne Defender, Throne Watcher ενώ είμαι summoned με άλλα 2 άτομα (με ότι σημαίνει σε extra health), το δεύτερο dmg είναι το ΑοΕ του. Sunbros ftw! Εννοείται spoiler από boss η pic. Φοράω ένα Archdrake Chime +10 Lightning btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι και το Great Resonant Soul κανει ακομα μεγαλυτερη ζημια .Με melee τα πραγματα ειναι πολυ πιο δυσκολα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ναι ισχύει αλλά εκτός του ότι κοστίζει δεν πλησιάζει ΚΑΝ το coolness του να ρίχνεις lightning spears λες και είσαι ο Lord Gwyn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγώ πάντα αφήνω signs για να με κάνουν summon και μου τυχαίνουν ωραίες φάσεις. Είχε σκηνικό όπου με κάλεσαν στη πόρτα του καθεδρικού ναού και ενώ νόμιζα οτι θα βγάζαμε το boss, εμφανίζομαι σε μιά τρελή κατάσταση με τον συμπαίκτη να τρέχει σα τρελός γύρω γύρω όλοι, απο πίσω να τον κυνηγάει ένας invader, και να έχει και 2 Giant knights να τους κυνηγάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγώ πάντα αφήνω signs για να με κάνουν summon και μου τυχαίνουν ωραίες φάσεις. Είχε σκηνικό όπου με κάλεσαν στη πόρτα του καθεδρικού ναού και ενώ νόμιζα οτι θα βγάζαμε το boss, εμφανίζομαι σε μιά τρελή κατάσταση με τον συμπαίκτη να τρέχει σα τρελός γύρω γύρω όλοι, απο πίσω να τον κυνηγάει ένας invader, και να έχει και 2 Giant knights να τους κυνηγάνε. λογικά,μου έχουν δώσει κάτι που είναι για να αφήνω signs αλλά δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω...Μπορείτε να μου πείτε;; Ναι ισχύει αλλά εκτός του ότι κοστίζει δεν πλησιάζει ΚΑΝ το coolness του να ρίχνεις lightning spears λες και είσαι ο Lord Gwyn zeniath ευχαριστώ για την συμβουλή σε προηγούμενο post!! Μόλις έγινα άνθρωπος έκανα 1 summon και νίκησα τον Dragonrider... Τώρα,βέβαια μάλλον πήγα σε λάθος προορισμό και έχω φάει τα μούτρα μου...Δεν πειράζει όμως,την παλεύω ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μα γι'αυτό είμαστε εδώ, οτιδήποτε άλλο έχεις να ρωτήσεις πες το, δε κοστίζει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Έφτασα Rank 3 στους Sunbros (Heirs of the Sun) και μετά από αρκετό farming πήγα το Faith στο 55 για να castάρω το Sunlight Spear. Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέματα ενός μόνο Sunlight Spear στους Throne Defender, Throne Watcher ενώ είμαι summoned με άλλα 2 άτομα (με ότι σημαίνει σε extra health), το δεύτερο dmg είναι το ΑοΕ του. Sunbros ftw! Εννοείται spoiler από boss η pic. Φοράω ένα Archdrake Chime +10 Lightning btw endgame με αυτη την ασπιδα? ηρωας! χαχα καλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 To πιάτο είναι αυτό ε; Η leather shield; Καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Και εγώ με αυτή την ασπίδα είμαι και δεν με βλέπω να πηγαίνω σε κάτι καλύτερο. Για τον φίλο που ρωτάει για το πώς να γίνεται summon, απλά χρησιμοποιείς το soap στο μέρος που θές να βοηθήσεις και μετά συνεχίζεις να παίζεις κανονικά μέχρι κάποιος να σε καλέσει. Αυτό θα γίνει αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Έχασες την Drankleic shield panther; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα