Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδιά πήγα σήμερα να παίξω και όπως φορτώνει το παιχνίδι μου βγαίνει το μήνυμα "can't log in to Dark Souls II game servers".

Ξέρετε κάτι γι'αυτό;;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έφτασα Rank 3 στους Sunbros (Heirs of the Sun) και μετά από αρκετό farming πήγα το Faith στο 55 για να castάρω το Sunlight Spear. Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέματα ενός μόνο Sunlight Spear στους

Throne Defender, Throne Watcher

ενώ είμαι summoned με άλλα 2 άτομα (με ότι σημαίνει σε extra health), το δεύτερο dmg είναι το ΑοΕ του. 

Sunbros ftw!

Εννοείται spoiler από boss η pic. Φοράω ένα Archdrake Chime +10 Lightning btw

YzX2TYt.jpg

Εγώ πάντα αφήνω signs για να με κάνουν summon και μου τυχαίνουν ωραίες φάσεις.

Είχε σκηνικό όπου με κάλεσαν στη πόρτα του καθεδρικού ναού και ενώ νόμιζα οτι θα βγάζαμε το boss, εμφανίζομαι σε μιά τρελή κατάσταση με τον συμπαίκτη να τρέχει σα τρελός γύρω γύρω όλοι, απο πίσω να τον κυνηγάει ένας invader, και να έχει και 2 Giant knights να τους κυνηγάνε.

Εγώ πάντα αφήνω signs για να με κάνουν summon και μου τυχαίνουν ωραίες φάσεις.

Είχε σκηνικό όπου με κάλεσαν στη πόρτα του καθεδρικού ναού και ενώ νόμιζα οτι θα βγάζαμε το boss, εμφανίζομαι σε μιά τρελή κατάσταση με τον συμπαίκτη να τρέχει σα τρελός γύρω γύρω όλοι, απο πίσω να τον κυνηγάει ένας invader, και να έχει και 2 Giant knights να τους κυνηγάνε.

λογικά,μου έχουν δώσει κάτι που είναι για να αφήνω signs αλλά δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσω...Μπορείτε να μου πείτε;;

Ναι ισχύει αλλά εκτός του ότι κοστίζει δεν πλησιάζει ΚΑΝ το coolness του να ρίχνεις lightning spears λες και είσαι ο Lord Gwyn :P

zeniath ευχαριστώ για την συμβουλή σε προηγούμενο post!!

Μόλις έγινα άνθρωπος έκανα 1 summon και νίκησα τον Dragonrider...

Τώρα,βέβαια μάλλον πήγα σε λάθος προορισμό και έχω φάει τα μούτρα μου...Δεν πειράζει όμως,την παλεύω ακόμα!

Έφτασα Rank 3 στους Sunbros (Heirs of the Sun) και μετά από αρκετό farming πήγα το Faith στο 55 για να castάρω το Sunlight Spear. Παρακάτω βλέπετε τα αποτελέματα ενός μόνο Sunlight Spear στους

Throne Defender, Throne Watcher

ενώ είμαι summoned με άλλα 2 άτομα (με ότι σημαίνει σε extra health), το δεύτερο dmg είναι το ΑοΕ του. 

Sunbros ftw!

Εννοείται spoiler από boss η pic. Φοράω ένα Archdrake Chime +10 Lightning btw

YzX2TYt.jpg

endgame με αυτη την ασπιδα? ηρωας! χαχα καλημερα

Και εγώ με αυτή την ασπίδα είμαι και δεν με βλέπω να πηγαίνω σε κάτι καλύτερο.

Για τον φίλο που ρωτάει για το πώς να γίνεται summon, απλά χρησιμοποιείς το soap στο μέρος που θές να βοηθήσεις και μετά συνεχίζεις να παίζεις κανονικά μέχρι κάποιος να σε καλέσει. Αυτό θα γίνει αυτόματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...