ChRis6 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Επίσης μπορείς να αφήσεις κάτω σήμα (ξεχνάω πώς λέγεται το item) για να σε σηκώσουν και σένα σαν phantom ή shade. Kαι αν βγάλετε το boss μαζί (εσύ phantom/shade) τότε ξαναγίνεσαι human. Βοηθάει και στο να "βλέπεις" τι παίζει με το boss, γιατί και να πεθάνεις εκεί, δεν τρως penalty (νομίζω). Νομίζω οτι αυτό είναι πλεονασμός.Αφού υπάρχει αντικείμενο που σε κάνει human,γιατί να γίνεσαι και όταν βοηθάς κάποιον ως phantom; Μέχρι τώρα δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε ένα human effigy....Όποτε θέλω να γίνω human,βοηθάω κάποιον σαν φάντασμα και όλα καλα. Τουλάχιστον στο dark souls σκεφτόσουν αν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις humanity ( ωστε να γίνεις human και να κάνεις κάποιον summon).Αν δεν νικούσες το boss στο δικό σου κόσμο,δεν μπορούσες να βοηθήσεις άλλον.Τώρα όπως λεει ο ghost,πας ήρεμος και χαλαρός,βλέπεις τι παίζει στο playthrough του host και πράττεις ανάλογα ότα έρθει η σειρά σου.Άσε που αν γινόσουν human στο πρώτο παιχνίδι,μπορούσε να σε κάνει κάποιος invade και έτσι να χάσεις ένα πολύτιμο και δυσεύρετο humanity.Έπρεπε να ρισκάρεις να γίνεις invaded για να πάρεις βοήθεια για το boss και να πας παρακάτω στο game.Τώρα σε κάνουν invade ακόμα και όταν είσαι hollow... Και σε συνδυασμό με το παραπάνω χάνεται η "μαγεία" του παιχνιδιού μου φαίνεται. Έχω φτάσει SL100 και μέχρι τώρα θεωρώ το dark souls 2 ως "casual" hardcore,αν αυτό βγάζει νόημα...Αυτό το λέω γιατί υπάρχουν πολλά αντίστοιχα designs που κάνουν τα βασικά game mechanics του dark souls 2 να υστερούν σημαντικά.Μέχρι τώρα έχω την εντύπωση οτι το dark souls είναι ΠΟΛΥ καλύτερο game από το dark souls 2.Δεν λέω οτι το 2 είναι κακό παιχνίδι..Απλά το πρώτο είναι πολύ καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τουλάχιστον στο dark souls σκεφτόσουν αν έπρεπε να χρησιμοποιήσεις humanity ( ωστε να γίνεις human και να κάνεις κάποιον summon).Αν δεν νικούσες το boss στο δικό σου κόσμο,δεν μπορούσες να βοηθήσεις άλλον. Mπορουσες να βοηθησεις αλλον αν δεν ησουν human.Να καλεσεις εσυ δεν μπορουσες.Χωρια που μπορουσες να φαρμαρεις 30 humanities σε μιση ωρα στα Depths Απο κει και περα, για μενα ειναι προτιμοτερο να πολεμησεις ενα boss μονος στην αρχη και μετα αν τα βρεις σκουρα να καλεσεις αλλον ή να βαλεις sign για να μαθεις το boss καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 .Χωρια που μπορουσες να φαρμαρεις 30 humanities σε μιση ωρα στα Depths That. Στα ποντίκια φάρμαρες humanity με το κιλό, ενώ εδώ είναι αρκετά δυσεύρετα (εννοώ δεν είναι farmable), βέβαια με 3 Ring of Life Protection δε τα πολύ χρειάζεσαι αλλά τέλος πάντων. Πιστεύω ότι έκαναν βλακεία που έβαλαν το να χάνεις hp on death ενώ υπάρχουν αυτά τα rings που μπορείς να τα κάνεις repair. Καλύτερα θα ήταν να μην είχαν τα rings και να μην έχανες HP. Poorly implemented γιατί μετά από ένα σημείο (No-Man's Wharf που βρίσκεις το πρώτο σε hidden σημείο) και ειδικότερα μετά τον Hexer NPC, απλά κυκλοφορείς μόνιμα σε Human Form άρα κατά κάποιο τρόπο ... έλυσες την κατάρα σου Πάντως είναι απίστευτα καλό παιχνίδι, και το DS1 είχε άπειρα κακώς κείμενα και overpower stuff που κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να φτιάξει μην ξεχνιόμαστε. Αυτό που έχω απορία είναι πως νιώθει ένας κάτοχος κονσόλας έχοντας παίξει και στην κονσόλα και στο PC, εγώ στην θέση του θα ήμουν αρκετά εκνευρισμένος, απλά και μόνο με τα loading times (άσχετα με τα fps, resolution, particle effects κλπ, στην ουσία το παιχνίδι στο PC έχει 5+GB high res stuff σε σχέση με τις κονσόλες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πρωτη φορα χθες σε 2 παιχνιδια Dark souls εκανα summon για βοηθεια , και ηταν τα belfry Gargoyles Το damage output μου ηταν μικρο και σε χρονο 0 ειχα 3-4 Gargoyles πανω μου (δεν βρήκα καποιο όπλο που να με συγκινει για να το ανεβασω ακομα), λιγο τα συνεχομενα invasions στο belfry tower, λίγο το προχωρημενο της ωρας καλεσα βοηθεια... Βγαλαμε ολο το DS1 2 φορες χωρις βοηθεια και το dlc στο ng+ για να καλεσουμε βοηθεια στα belfry gargoyles (ντροπη ) . Ο Manus και ο Artorias θα γυριζουν στον ταφο τους..... Υ.Γ. 2 ομορφα DS μπλουζακια εδω http://www.qwertee.com/ για να αναγνωριζουμε ο ενας τον αλλο στον δρόμο χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 καλά μην το παρουσιάζεις και σαν ξεπεσμό επειδή έκανες summon βοήθεια...το παιχνίδι ευνοεί το co-op gaming και για μένα είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν και ξεχωρίζει αφού ο τρόπος που γίνεται είναι πρωτότυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 2 pics που μου έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ειναι καλο το μπλε "σπαθακι"??? Αξιζει ωστε να σκοτωσεις τον συμπαθητικο knight? Υ.Γ. Χελωνονιντζακι???? Υ.Γ.2 @Ultralisk Ενταξει υπερβάλω λίγο , no biggie , αλλα στα belfry Gargoyles??? (και συνεχίζει! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 That. Στα ποντίκια φάρμαρες humanity με το κιλό, ενώ εδώ είναι αρκετά δυσεύρετα (εννοώ δεν είναι farmable), βέβαια με 3 Ring of Life Protection δε τα πολύ χρειάζεσαι αλλά τέλος πάντων. Πιστεύω ότι έκαναν βλακεία που έβαλαν το να χάνεις hp on death ενώ υπάρχουν αυτά τα rings που μπορείς να τα κάνεις repair. Καλύτερα θα ήταν να μην είχαν τα rings και να μην έχανες HP. Poorly implemented γιατί μετά από ένα σημείο (No-Man's Wharf που βρίσκεις το πρώτο σε hidden σημείο) και ειδικότερα μετά τον Hexer NPC, απλά κυκλοφορείς μόνιμα σε Human Form άρα κατά κάποιο τρόπο ... έλυσες την κατάρα σου Πάντως είναι απίστευτα καλό παιχνίδι, και το DS1 είχε άπειρα κακώς κείμενα και overpower stuff που κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να φτιάξει μην ξεχνιόμαστε. Αυτό που έχω απορία είναι πως νιώθει ένας κάτοχος κονσόλας έχοντας παίξει και στην κονσόλα και στο PC, εγώ στην θέση του θα ήμουν αρκετά εκνευρισμένος, απλά και μόνο με τα loading times (άσχετα με τα fps, resolution, particle effects κλπ, στην ουσία το παιχνίδι στο PC έχει 5+GB high res stuff σε σχέση με τις κονσόλες) Eίναι ευκολία για τους νεοφερμένους το ring. Βέβαια, μπορείς πάντα να μην το χρησιμοποιείς, όπως κάνω εγώ. Μια χαρούλα. Δεν μας αναγκάζει κανείς. Για το δεύτερο που λες, κι εγώ πραγματικά απορώ. Πόσοι να το έχουν μετανιώσει που το τέλειωσαν στις κονσόλες τους και όχι στο PC. Και για τα γραφικά, και για τα 1080π και 60 φπσ και ειδικά για τα loading times όπως λες. Βάλε 15 δευτερόλεπτα loading times και προσπάθησε να κάνεις μια σούμα. btw εγώ το έβαλα στον ssd μου. 2-3 δευτερόλεπτα loading times. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 2 pics που μου έστειλαν. Που ειναι το καθαρμα ο raphael να τον σφαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ειναι καλο το μπλε "σπαθακι"??? Αξιζει ωστε να σκοτωσεις τον συμπαθητικο knight? Δε ξέρω αν αξίζει αλλά έχω δει τυπάδες που το έχουν να κάνουν ranged attack με το R2 του. Πάντως δεν χρειάζεται να τον φας, σου το δίνει νομίζω αφού τον κάνεις summon σε 3 boss fights και τα βγάλει ζωντανός και τα 3. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-Mayhem- Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Πρωτη φορα χθες σε 2 παιχνιδια Dark souls εκανα summon για βοηθεια , και ηταν τα belfry Gargoyles Το damage output μου ηταν μικρο και σε χρονο 0 ειχα 3-4 Gargoyles πανω μου (δεν βρήκα καποιο όπλο που να με συγκινει για να το ανεβασω ακομα), λιγο τα συνεχομενα invasions στο belfry tower, λίγο το προχωρημενο της ωρας καλεσα βοηθεια... Βγαλαμε ολο το DS1 2 φορες χωρις βοηθεια και το dlc στο ng+ για να καλεσουμε βοηθεια στα belfry gargoyles (ντροπη ) . Ο Manus και ο Artorias θα γυριζουν στον ταφο τους..... Υ.Γ. 2 ομορφα DS μπλουζακια εδω http://www.qwertee.com/ για να αναγνωριζουμε ο ενας τον αλλο στον δρόμο χαχα Ενταξει είσαι υπερβολικός με τα Gargoyles είναι λίγο δυσκολουτσικα γιατί είναι πολλά μαζί αλλα άνετα βγαίνουν και solo,στην δεύτερη ή τρίτη μου προσπάθεια νομίζω τα πέρασα.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήμουν κοντά στα 70 lvl Δεν αγγίζουν καν την δυσκολία του Artorias και του Manus ή του Ornstein και Smough που στους τελευταίους χρειάστηκα να τους βγάλω και εγώ με summon και τον Solaire ενώ και στα 3 Souls παιχνίδια έπαιζα solo και offline. Επίσης φιλε μου δοκίμασε το Drangleic Sword και να το κανεις +5.Εγώ με αυτό τελειωσα το παιχνίδι και στο NG++.Είχα και ένα Heide Sword +10 και ένα Manslayer +4 το οποιο αν έχεις ανεβασμένο Dexterity και πολύ τούμπανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ο Artorias ήταν πέρα από αστείος σαν boss, ναι οκ στην αρχή μέχρι να νιώσω ότι με 2 throwing daggers του κόβω το power up έφτυσα αίμα αλλά μετά, 2χερο Uchigatana/Black Knight Sword και chopάρισμα στα μούτρα και σε 40sec ήταν dead. Και ο Manus ποτέ δε με δυσκόλεψε, δε καταλαβαίνω το hype tbh. Στον Ornstein & Smough όμως ναι ήταν και είναι το πιο memorable fight ever μέχρι στιγμής για μένα. Solo, το προσπαθούσα και 5-6 ώρες άνετα (με break για ύπνο). Τα gargoyle τώρα, ναι δεν είναι εύκολα αλλά επειδή είναι optional μπορείς να πας και πιο μετά και να τα κάνεις your bitches. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εγω πήγα level 47 στα gargoyles οπότε ηθελε μεγαλυτερη προσοχή/υπομονη . Γενικα τα souls μου τα ξοδευω σε armor / rings κτλ κτλ και εχω το lvl up τελευταιο κυρίως γιατί δεν έχω αποφασίσει μεταξύ STR ή DEX build , μου την έδωσε και θεωρω απαράδεκτο το γεγονος οτι το scaling στα DEX οπλα είναι πολυ μικρότερο απο ότι στα STR όπως και επίσης το γεγονος οτι το boost στην ταχύτητα πήγε απο το DEX στο adaptability και έκαναν το DEX ένα απλό damage modifier. Μου δίνει την εντύπωση το παιχνίδι οτι ευνοεί τραγικά STR και Caster builds , ενώ ατομα σαν εμενα που παίζουν DEX,INT builds λίγο την κάτσαμε. Οπότε ανεβάζω ισόποσα μέχρι να παρω μια απόφαση επιτελους.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 "ορνεστειν" & Smough από τα πιο δύσκολα όντως άμα δεν ήσουν mage, βασικά guys οποτε έχετε πρόβλημα με bosses το rapid nade spamming helps Τα Gargoyles τα έβγαλα με 10 βέλη, 2-3 σπαθιές και 30 firebombs τα rings συμφωνώ είναι λίγο cheat αλλα δεν μου αρέσει καθόλου το -hp w death, so whatever.Επίσης για ακόμα μια φορα, το game φαίνεται πιο εύκολο και ίσος σε πολλά σημεία να είναι αλλα ξεχνάτε ότι σε κανένα boss (μέχρι στιγμής) δεν χρειάζεται να διασχίσεις όλη την πιστα και να φτάσεις με ελάχιστο hp κτλ όπως πριν και επίσης δεν χρειάζεται να κόψεις ξανά k ξανά τους ιδιους και τους ιδιους, πόσες φορές κόψατε τους δυο guards στην πόρτα από τα boss στο Anor Londo?! Απλά το game είναι δύσκολο όχι ηλίθια/κουραστικά δύσκολο, μέχρι στιγμής το απολαμβάνω χιλιάδες φορες περισσότερο από το πρώτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 @Orgios, μαν πιο μετά βρίσκεις Soul Vessels που τα πας στις γιαγιάδες στην αρχή και κάνεις respec, οπότε μην βαλτώνεις με το build, μπορείς να το αλλάξεις anytime, @ the grannies 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα