Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βρήκα την rat-cave.

1ος αντίπαλος, δεν τον είχα, γιατί μου ξέφευγε, αλλά δεν με είχε με τίποτα.

2ος αντίπαλος, με είχε εύκολα, μετά από ένα lag backstab κι ένα κανονικότατο, οπότε δεν έκατσα να τον παλέψω παραπάνω.

3ος αντίπαλος, μαγικά και ήρθε με τους ποντικούς, αλλά οι ποντικοί τον κόλλησαν και δεν μπορούσε να φύγει. I killed him. ^_^

Επίσης βρήκα και την περιοχή των bell keepers. Έφαγα έναν τύπο με rapier (νομίζω) που έκανε αρκετά thrusts και με σκότωσε ένας δικός του που μου έκανε DFA με greatsword. :P

Στην rat cave πολεμας τον Σπλιντερ η αλλου? Απο που ειναι αυτος  http://i1.ytimg.com/vi/ebYzx4SgFQE/maxresdefault.jpg

Περιμενω να βγει και δευτερο patch πριν το ξεκινησω για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα αντιμετωπισω κανενα σοβαρο προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

O χειρισμός του είναι ακριβώς ο ίδιος όσον αφορά το gamepad, δηλαδή άψογος, με ελάχιστα προβληματάκια σε κάτι special moves που δεν θα πολυχρησιμοποιήσεις.

Με keyboard/mouse είναι καλύτερα τα πράγματα από το 1ο, αλλά υπάρχουν πάλι θέματα και πρέπει να ασχοληθείς λίγο για να τα αντιμετωπίσεις.

Ο Splinter δεν είναι ο Royal Rat Authority αλλά ο άλλος (Rat King) που σε βάζει στο Covenant που σου λέει και τι να κάνεις.

Με κατάνα αν και τα λάτρευα στο DS1 δεν αξίζει να ασχοληθείς τελικά στο DS2 (εκτός από το Washing Pole για PVP που είναι τεράστιο), γιατί από την μία τα DEX κάνουν χάλια scaling και από την άλλη έχουν χάλια durability. Βάλε μέσα ότι πλέον δεν κάνουν bleed όλα αλλά μόνο το Manslayer κάνει poison. Δλδ πλέον είναι pretty much άχρηστα, το bleed ήταν αυτό που τα έκανε τρομερά και πλέον πρέπει να το βάλεις εσύ οπότε κλαιν.

Εκτός αυτού το 60% των εχθρών φοράνε Heavy Armor οπότε έχουν έξτρα damage reduction σε Slash.

Ένας είναι ο τρόπος και αυτός είναι ο Hexer! Rat Authority με 3 Dark Storm και τέλος, ούτε τρεξίματα, ούτε potions ούτε τίποτα. Τρελό ξύλο μιλάμε.

• Like 1

Για όσους ενδιαφέρονται ορίστε ένα καλό map (updated) με locations κλπ

DS2map2.jpg

ωραίος ο χάρτης!!

Επιτέλους να δω που πρέπει να πάω! Μόλις νίκησα τον γίγαντα στο δάσος ως sorcerer!!Επιτέλους η πρώτη μου νίκη!!!!!!!

Εφόσον είσαι καινούριος να σου δώσω ένα μικρό hint, όταν είσαι σε boss fights και θες βοήθεια πάρε Human Form (use human effigy αν δεν είσαι ήδη) και θα εμφανιστούν κάτι άσπρα Summoning Signs, και έτσι μπορείς να καλέσεις άλλους παίχτες -maximum αλλους 2- και να σε βοηθήσουν στο Boss Fight

Εφόσον είσαι καινούριος να σου δώσω ένα μικρό hint, όταν είσαι σε boss fights και θες βοήθεια πάρε Human Form (use human effigy αν δεν είσαι ήδη) και θα εμφανιστούν κάτι άσπρα Summoning Signs, και έτσι μπορείς να καλέσεις άλλους παίχτες -maximum αλλους 2- και να σε βοηθήσουν στο Boss Fight

what;;

πάλευα μόνος μου με τον γίγαντα κανά μισάωρο..δεν το ήξερα!!

Από εδώ και πέρα θα το έχω υπόψιν μου!

Απλώς τώρα χάρηκα γιατί νίκησα μόνος μου!

• Moderators

Επίσης μπορείς να αφήσεις κάτω σήμα (ξεχνάω πώς λέγεται το item) για να σε σηκώσουν και σένα σαν phantom ή shade. Kαι αν βγάλετε το boss μαζί (εσύ phantom/shade) τότε ξαναγίνεσαι human. :)

Βοηθάει και στο να "βλέπεις" τι παίζει με το boss, γιατί και να πεθάνεις εκεί, δεν τρως penalty (νομίζω).

White Sign Soapstone και όχι δε τρως κανένα penalty εκτός του ότι όσα uses έκανες από spells/estus δεν γίνονται replanish ενώ με την νίκη γίνονται τα πάντα replanish

Εχετε να προτεινετε κανενα site αξιοπιστο για key.Στο g2a αν παρω αυτο που ειναι για τη russian region θα μπαινει στο steam?
LOL γιατι ανεβηκε η τιμη του οεο πριν λιγους μηνες για pre order ηταν πιο χαμηλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...