ultralisk Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 τα hexes σου τρώνε κάποια souls με το use τους (τουλάχιστον τα δυνατά)...εγώ που είδα κάποια σε σχέση με τα spells δεν μου γέμισαν το μάτι από την άλλη τα miracles τα είδα πολύ δυνατά σε κάποιους παίκτες και εντυπωσιακά με κάποιο συγκεκριμένο να είναι σαν lightning spear...τo pyromancy παραμένει αξιόλογο και δυνατό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Healing miracles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 The King is dead, all hail the King. Ώρα για το δεύτερο playthrough με Hexer, ένα tip μόνο για να μη λέτε μετά, τα cradits είναι unskippable αλλά ωραίο τραγουδάκι έχει οπότε όλα καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 απλά θέλει σωστή κατανομή των stats...αυτήν την φορά έβαλα full πόντους σε INT και ATUN (για slots και casting speed) με πιο λίγους στο END για evade, casting, running κτλ...δεν ξόδεψα τπτ σε DEX, STR για να σηκώνω όπλα που δεν θα με βοηθούσαν όπως δεν ανέβασα και FAITH καθόλου για miracles αν πάει κάποιος να κάνει κάποιο υβριδικό build, δεν νομίζω να έχει καλά αποτελέσματα Βασικά σε έναν οδηγό που διάβασα κάπου κάποτε, λέει να έχεις τουλάχιστον 20 Faith , διότι σου κάνει δώρο κάποιος ένα απίστευτο staff αν έχεις 20 INT και 20 Faith. Εγώ ανεβάζω faith διότι ανεβάζει Cast speed αλλά και Fire damage, με αποτέλεσμα να μπουστάρει το Fire Sword. Θέλω λίγο END για το casting μου για να μήν κουράζεται πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν είμαι σπίτι τώρα, αλλά το faith δεν ανεβάζει το Lightning damage;Fire πρέπει να είναι κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 αν πάει κάποιος να κάνει κάποιο υβριδικό build, δεν νομίζω να έχει καλά αποτελέσματα Υπάρχει mundane build και infusion mundane. Ψάξτο λιγάκι να δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν είμαι σπίτι τώρα, αλλά το faith δεν ανεβάζει το Lightning damage; Fire πρέπει να είναι κάτι άλλο. το lightning είναι miracle οπότε ναι Υπάρχει mundane build και infusion mundane. Ψάξτο λιγάκι να δεις. επειδή είμαι ικανοποιημένος με το current build, θα το δω στο 2ο playthrough...thx Βασικά σε έναν οδηγό που διάβασα κάπου κάποτε, λέει να έχεις τουλάχιστον 20 Faith , διότι σου κάνει δώρο κάποιος ένα απίστευτο staff αν έχεις 20 INT και 20 Faith. ναι ξέρω ποιος είναι που το δίνει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σε σχέση με αυτό που έχω τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν είμαι σπίτι τώρα, αλλά το faith δεν ανεβάζει το Lightning damage; Fire πρέπει να είναι κάτι άλλο. To Faith ανεβάζει στάνταρ και το Fire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 http://i.imgur.com/E999Clq.jpgΓια απορίες 2 σελίδες πριν το έβαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 To Faith ανεβάζει στάνταρ και το Fire. Οκ, έχω το απλό για fireball, οπότε not bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Λοιπόν ο νέος char που έφτιαξα (Int/Faith/ATN) κόβει τα πάντα σαν βούτυρο και είναι τρομερά fun to play. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσω τα Hexes για OP damage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Βρήκα την rat-cave. 1ος αντίπαλος, δεν τον είχα, γιατί μου ξέφευγε, αλλά δεν με είχε με τίποτα. 2ος αντίπαλος, με είχε εύκολα, μετά από ένα lag backstab κι ένα κανονικότατο, οπότε δεν έκατσα να τον παλέψω παραπάνω. 3ος αντίπαλος, μαγικά και ήρθε με τους ποντικούς, αλλά οι ποντικοί τον κόλλησαν και δεν μπορούσε να φύγει. I killed him. Επίσης βρήκα και την περιοχή των bell keepers. Έφαγα έναν τύπο με rapier (νομίζω) που έκανε αρκετά thrusts και με σκότωσε ένας δικός του που μου έκανε DFA με greatsword. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Βρήκα την rat-cave. 1ος αντίπαλος, δεν τον είχα, γιατί μου ξέφευγε, αλλά δεν με είχε με τίποτα. 2ος αντίπαλος, με είχε εύκολα, μετά από ένα lag backstab κι ένα κανονικότατο, οπότε δεν έκατσα να τον παλέψω παραπάνω. 3ος αντίπαλος, μαγικά και ήρθε με τους ποντικούς, αλλά οι ποντικοί τον κόλλησαν και δεν μπορούσε να φύγει. I killed him. Επίσης βρήκα και την περιοχή των bell keepers. Έφαγα έναν τύπο με rapier (νομίζω) που έκανε αρκετά thrusts και με σκότωσε ένας δικός του που μου έκανε DFA με greatsword. Έλα μία rat -cave, σου έχω welcome drink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Nope. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Nope. Χάνεις! Θα έχει ενδιαφέρον το stream σου μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα