Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδιά είναι η ιδέα μου ή τα bosses είναι αστεία?...δλδ θυμάμαι τον λύκο με το σπαθί στο πρώτο Dark Souls και γελάω με την τωρινή δυσκολία...πέρα από 1 boss μέχρι στιγμής, τα άλλα βγαίνουν για πλάκα

Εμένα, η μάχη με τον Λύκο στο πρώτο παιχνίδι ήταν ο λόγος που στο τέλος το παράτησα. Όταν τον έβγαλα, μετά από άπειρες ώρες επανάληψης της ίδιας μάχης, είχα πλέον "καεί" και δεν είχα όρεξη να συνεχίσω.

Για μένα είναι πολύ ευπρόσδεκτη η καμπύλη δυσκολίας του DS 2. Το παιχνίδι είναι πιό προσιτό και το απολαμβάνω δεόντως.

Για εκείνους που θέλουν πιό hardcore καταστάσεις, υπάρχει πάντα το αντίστοιχο covenant, όπου βγάζεις το παιχνίδι μόνος σου, με αυξημένη δυσκολία στους κακούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κακό είναι ότι δεν υπάρχει καμπύλη δυσκολίας όμως...δλδ δεν ξέρω πόσο το έχεις προχωρήσει, εγώ είμαι στα μισά και πραγματικά όλα τα boss φεύγουν χωρίς κόπο

Εγώ έχω βγάλει μέχρι στιγμής το πρώτο Boss μόνος μου και holllow με τη 2η προσπάθεια, στην πρώτη έχασα στο παρα τσάφ,

αμέσως μετά έβγαλα το 2ο Boss με άλλα 2 άτομα, γιατί ήθελα να δοκιμάσω τη φάση με τα summons, ο τύπος βγήκε με την πρώτη στο τσάκ μπάμ,

μετά εθίστικα στα summons και για καμιά ώρα πήγαινα και βοηθούσα άλλους και έτσι ανέβηκα καμιά 10-αριά levels

και εν συνεχεία πήγα στους Big Knights και έβγαλα μόνος μου με την πρώτη το mini boss πρίν τη παπαδιά

και συνεχίζουμε στο No-Man's whatever, αλλά

θέλω να πάω πίσω να τελειώσω τη περιοχή του πρώτου Boss που έχουν μείνει κάποια πραγματάκια και στην πίστα με τους Big Knights να πάω από εκεί που κατέβηκε η μεγάλη γέφυρα.

Αυτά. Sorcerer level 54

PS: Και πάνω που άρχισα να γουστάρω, θα πρέπει να κάνω διάλειμμα να έρθω Ελλάδα λίγες μέρες...

Τώρα πλάκα κάνετε ρε παιδιά?! Ο Sif ήταν εύκολος και όταν λέω εύκολος λέω με ασπίδα σπαθί...όλοι οι εχθροί που είναι μεγάλοι σου δίνουν πολύ χώρο να παίξεις από κάτω τους, διαφωνώ ότι το game είναι πιο εύκολο τελικά, απλά το fast travel και το limited spawn το κάνει πιο εύκολο, το dark souls ήταν κουραστικά δύσκολο, αυτό απλά είναι δίκαια δύσκολο.

Τώρα περί Mage, dude είσαι δεύτερο boss, πιο μετά τα bosses θα είναι μέσα στα μούτρα σου, να δω ποτε θα προλάβεις να κανεις cast. Χωρίς ασπίδα/σπαθί το game δεν παίζεται εκτος άμα είσαι περίπτωση, στο υπογράφω, Black Gulch για παράδειγμα.

• Like 1

δλδ ο Sif παλευόταν χαλαρά ενώ τα bosses τώρα για μάγο είναι ζόρικα...μάλιστα...εγώ μέχρι την μέση έχω φτάσει και έχω σολάρει όλα τα bosses,εκτός από ένα, με first try

Συμφωνώ απόλυτα με ultralisk.

Το DS 2 πάει νεράκι μέχρι στιγμής με τον Sorcerer και με το Fire Sword παραμάσχαλα που ανεβάζει fire damage όσο ανεβαίνει η μαγεία, είμαστε κομπλέ αν και όταν χρειαστεί.

Πάντως στα ίντερνετς που τσέκαρα για το validity του sorcerer, έχει τύπους που λένε ότι βγάλαν το παιχνίδι χωρίς να χρησιμοποιήσουν ποτέ melee.

Το παιχνίδι είναι απολαυστικό και ο βαθμός δυσκολίας του για μένα είναι τουλάχιστον ο μισός του DS1 στις ίδιες ώρες παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν θα βρώ κάποιο difficulty spike μετά, αλλά μέχρι τώρα το παιχνίδι είναι πολύ πιό εύκολο.

• Like 1

προσωπικά μέχρι στιγμής επειδή έχω ανοίξει πολλά slots και είμαι full στα spells, δεν έχω χρησιμοποιήσει τπτ από melee (αν και θέλω να βρω κάποιο αξιόλογο όπλο)

Ίσως το μόνο αξιόλογο να είναι το Fire Sword, για το οποίο χρειάζεσαι μόνο 10 STR και 9 DEX και θα έχει Fire Damage ανάλογα με το πόσο το έχεις ανεβάσει.

Το βρίσκεις πολύ νωρίς στο παιχνίδι

Αν θές τη τοποθεσία:

Στη μικρή στοά που έχει στο τέρμα της μιά σαλαμάνδρα που φτήνει φωτιά. Αν πάς σχεδόν δίπλα της, έχει πόρτα στα αριστερά. Τη σαλαμάνδρα δεν τη σκοτώνεις

Ίσως το μόνο αξιόλογο να είναι το Fire Sword, για το οποίο χρειάζεσαι μόνο 10 STR και 9 DEX και θα έχει Fire Damage ανάλογα με το πόσο το έχεις ανεβάσει.

Το βρίσκεις πολύ νωρίς στο παιχνίδι

Αν θές τη τοποθεσία:

Στη μικρή στοά που έχει στο τέρμα της μιά σαλαμάνδρα που φτήνει φωτιά. Αν πάς σχεδόν δίπλα της, έχει πόρτα στα αριστερά. Τη σαλαμάνδρα δεν τη σκοτώνεις

α έχω πάει εκεί οπότε το έχω ήδη...super ευχαριστώ...α και την σαλαμάνδρα μια χαρά την σκότωσα με πολύ προσοχή όταν έφτυνε και ενώ κρυβόμουν στην πόρτα :-D 

• Like 1

+1 o sif για μένα ηταν απογοητευτικα  ευκολος first try , τα bosses που ήταν πραγματικα δυσκολα και τα ευχαριστηθηκα ιδιαιτερα οταν πέθαναν (θα θυμαμαι αυτα τα fights για πάντα) είναι ο Manus , o Artorias και φυσικά smough και Ornstein (συνολο και στα 3 boss fights πιθανον να έχω πάνω απο 10 ωρες χεχεχε) και ολοι solo!! χωρις κανενα summon!!!

Όποιος θέλει challenge Victors Stone κυριοι!! Όλα τα αλλα είναι δικαιολογίες, στην αρχη που μπήκα σε αυτο το γ***covenant και επαιζα στο ng+++ χωρις να το ξέρω , πέθανα 7-8 φορες στον last giant!!! και ο pursuer καθε φορα που τον βαρουσα μόνο που δεν κυλιοταν κατω απο τα γελια!!!  Α και χωρις τοσα lvl ups υποψιν και επισης χωρις summon...

Όταν αργοτερα είδα τι παπαρια έκανα και βγηκα απο το covenant , μολις έφτασα στα Ruin Sentinels τα εφαγα με την Δευτερη, την πρώτη την επνιξα :)

To παιχνίδι είναι fully customizable για να καλυψει όλα τα γούστα κυριοι!!

Υ.Γ. Το σπαθί που παίρνεις απο τον knight που την ξαπλαρει στο forest of the fallen giants είναι πολυ καλυτερο απο το fire sword , καθως σπάει πιο ευκολα και το attack animation του αντιπαλου!!

• Like 1

Το Fire Sword κάνει scaling το damage του ανάλογα με το Fire Damage του sorcerer. Έτσι ανεβάζεις το damage του χωρίς να βάλεις ούτε ένα έξτρα πόντο στο STR.

Με 10 STR  και αυτή τη στιγμή κάνει 230-φεύγα damage.

δλδ ο Sif παλευόταν χαλαρά ενώ τα bosses τώρα για μάγο είναι ζόρικα...μάλιστα...εγώ μέχρι την μέση έχω φτάσει και έχω σολάρει όλα τα bosses,εκτός από ένα, με first try

Ναι όπως εξήγησα γιατί όταν ήσουν από κάτω του δεν σε έβρισκαν τα hit του (sword/shield), τώρα άμα εσύ σολάρεις μονο με staff το game με ελάχιστα second try τότε congrats! Anyways εγώ απλά τόνισα κάποια πράγματα ώστε να αποφύγουν πολλοί future rage quits από εκεί και πέρα ο καθένας...

Τdi, καί εγώ και ο ultralisk με Sorcerer είμαστε και επιβεβαιώνουμε και οι 2 την ευκολία του παιχνιδιού με mage build.

Εγώ συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Sorcerer για πρώτο playthrough. Κάνει το παιχνίδι πάρα πολύ εύκολο.

Βάζεις και 7 πόντους στο STR και 3 στο DEX και έχεις και ένα καταπληκτικό σπαθί για εκείνη τη σπάνια περίπτωση που η μαγεία δεν θα σε καλύψει.

απλά θέλει σωστή κατανομή των stats...αυτήν την φορά έβαλα full πόντους σε INT και ATUN (για slots και casting speed) με πιο λίγους στο END για evade, casting, running κτλ...δεν ξόδεψα τπτ σε DEX, STR για να σηκώνω όπλα που δεν θα με βοηθούσαν όπως δεν ανέβασα και FAITH καθόλου για miracles

αν πάει κάποιος να κάνει κάποιο υβριδικό build, δεν νομίζω να έχει καλά αποτελέσματα

Fair enough, τα Hexes και τα Miracles λένε τίποτα?! Στο πρώτο τα Miracles ήταν αρκετά κατωτερα από magic. Τώρα λίγο έπιασα "pyromancy" αλλα δεν έχω βρει κάνα σοβαρό spell.

Μόλις ανακάλυψα ότι προχώρησα αρκετά παρακάπτοντας όλο το huntman and purgatory :D fuckin fast travel :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...