vocals_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να παιξω αυτην τη στιγμη.... Παρολο που εφτιαξα τα keybindings στο πληκτρολογιο,την καμερα να πηγαινει τοσο γρηγορα δεν μπορω να το συνηθίσω και το κλεινω.. Υπαρχει κανενα fix ωστε να γυρναει ανθρωπινα?? .. (εννοειται πως θα το επαιζα με controller αν ειχα ενα right now...) Με την αντίστοιχη επιλογή "έπαιξες" καθόλου στο μενού για το ποντίκι; Γιατί ναι η αρχική ταχύτητα της κάμερας είναι χάλια, αλλά μειώνοντάς την στο 1 ή 2 είναι μια χαρά(για μένα τουλάχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ που το δοκίμασα λίγο με το ποντίκι, πρέπει να ρίξω τα dpi του ποντικιού. Μετά είναι ΟΚ η κάμερα. Τώρα για το παιχνίδι το ίδιο, δεν ξέρω πόσοι παίζετε με sorcerer, αλλά σαν να φαίνεται ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Έφτασα στο πρώτο boss με μισή ενέργεια και hollow. Βγήκε τόσο εύκολα που γελούσα. Καλού κακού με τα souls που πήρα ανέβασα STR και DEX για να μπορώ να σηκώνω το Fire Sword, αλλά μέχρι στιγμής με τη χρήση μαγείας το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ που το δοκίμασα λίγο με το ποντίκι, πρέπει να ρίξω τα dpi του ποντικιού. Μετά είναι ΟΚ η κάμερα. Τώρα για το παιχνίδι το ίδιο, δεν ξέρω πόσοι παίζετε με sorcerer, αλλά σαν να φαίνεται ότι είναι πολύ καλή επιλογή. Έφτασα στο πρώτο boss με μισή ενέργεια και hollow. Βγήκε τόσο εύκολα που γελούσα. Καλού κακού με τα souls που πήρα ανέβασα STR και DEX για να μπορώ να σηκώνω το Fire Sword, αλλά μέχρι στιγμής με τη χρήση μαγείας το παιχνίδι είναι πολύ εύκολο. να σε δω στο επομενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 παιδιά που μπορώ να βρω titanite shards;; έχετε εντοπίσει κανένα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Υπάρχουν οχτροί που τα ρίχνουν (οι χοντροί με τα σφυριά στο Harvest Valley) αλλά μπορείς να τα αγοράσεις από τον Blacksmith στην Majula και σε άλλους merchant που δε λέω για να μη ρίξω σπόιλερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 τι λιγο το Dpi,απο 2000 που παιζω συνηθως το εβαλα 800 και επειδη μετραει και στο desktop αυτο,πρεπει να το αλλαζω καθε φορα... Καλυτέρεψε ομως ετσι ναι,ευχαριστω για τις απαντησεις... Παρόλα αυτα ετοιμαζω παραγγελία νεου xbox controller γιατι στο παλιο εχει χαλασει το R1,η απορια ειναι να παρω με το νεο D-PAD ή το κλασικο??δοκιμασε κανεις και τα δυο ωστε να πει την οποια διαφορα που ειδε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Υπάρχουν οχτροί που τα ρίχνουν (οι χοντροί με τα σφυριά στο Harvest Valley) αλλά μπορείς να τα αγοράσεις από τον Blacksmith στην Majula και σε άλλους merchant που δε λέω για να μη ρίξω σπόιλερ ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εντωμεταξύ ακόμα δεν κατανοώ για ποιό λόγο οι developers επέλεξαν την άμεση σύγκριση εξοπλισμού στο inventory, όπου φαίνονται οι αλλαγές στα stats άμεσα, αλλά αυτό δεν γίνεται στους merchants και το παράθυρο με τα stats μένει ανεπηρέαστο από το αντικείμενο που επιλέγεις. Είναι bug ή το ίδιο είναι και στις κονσόλες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Όχι δεν είναι bug, έτσι είναι. Γενικά όσο παίζω βρίσκω κάμποσα προβλήματα στο παιχνίδι, που πολλοί προκατειλημμένοι τα δικαιολογούν με το επιχείρημα "έτσι είναι το dark souls μην κλάψεις κιόλας". Σε φάση για το συγκεκριμένο έχω διαβάσει απαντήσεις τύπου πάρε χαρτί και σημείωνε, έτσι το κάναμε εμείς παλιά. Για πολλά facepalm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Βασικά lazy programming είναι ή "δεν προλαβαίναμε λόγω χρονοδιαγραμμάτων". Συμφωνώ και εγώ ότι πολλά πράγματα που έπρεπε να έχει τόσο αυτό όσο και το DS 1, οι φανατικοί του παιχνιδιού τα αποδίδουν σε αριστουργηματικό design, ενώ στη πραγματικότητα είναι ουσιαστικές ατέλειες. Το συγκεκριμένο πρόβλημα κάνει μπάμ, διότι είναι εμφανές ότι το παιχνίδι ήταν να έχει αυτή τη δυνατότητα, την έχεις ούτως ή άλλως στο inventory, αλλά για κάποιο λόγο έμεινε απ'έξω..... Από κεί και πέρα, ο sorcerer μου είναι αισίως level 54 και μπορώ να πώ με απόλυτη σιγουριά ότι είναι ιδανικός για first playthrough. Δεν μασάει μία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 τι λιγο το Dpi,απο 2000 που παιζω συνηθως το εβαλα 800 και επειδη μετραει και στο desktop αυτο,πρεπει να το αλλαζω καθε φορα... Καλυτέρεψε ομως ετσι ναι,ευχαριστω για τις απαντησεις... Παρόλα αυτα ετοιμαζω παραγγελία νεου xbox controller γιατι στο παλιο εχει χαλασει το R1,η απορια ειναι να παρω με το νεο D-PAD ή το κλασικο??δοκιμασε κανεις και τα δυο ωστε να πει την οποια διαφορα που ειδε? Πλακα πλακα και εγω αυτη την απορια εχω αν εχει δοκιμασει κανεις το νεο Xbox controller ή ps4 controller να μας πει εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Πλακα πλακα και εγω αυτη την απορια εχω αν εχει δοκιμασει κανεις το νεο Xbox controller ή ps4 controller να μας πει εντυπωσεις. Μπα νομιζω του 360 ειναι το πιο βολικο controller μακραν,δοκιμασα του XboxOne και για καποιο λογο οι δεικτες των χεριων μου χρειαζοντουσαν μεγαλυτερη δυναμη για να φτασουν το R1/L1,κουλο μου φανηκε αλλα ετσι εκατσε στο χερι μου. Η γενικη γνωμη νομιζω πως ειναι Xbox 360>Xbox One>Ps4>Ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εντωμεταξύ ακόμα δεν κατανοώ για ποιό λόγο οι developers επέλεξαν την άμεση σύγκριση εξοπλισμού στο inventory, όπου φαίνονται οι αλλαγές στα stats άμεσα, αλλά αυτό δεν γίνεται στους merchants και το παράθυρο με τα stats μένει ανεπηρέαστο από το αντικείμενο που επιλέγεις. Είναι bug ή το ίδιο είναι και στις κονσόλες? Περιεργο καθως τοσο το Demon οσο και το Dark souls εχουν μια χαρα comparison των αντικειμενων τοσο στο inventory οσο και στους merchants απλα θελει να πατας συγκεκριμενο πληκτρο για να αλλαζει η καρτελα. Αν πραγματι ξεχασαν να το βαλουν σε αυτο τοτε ειναι απλα fail και ελπιζουμε σε μελλοντικο patch ή mod να το βαλουν και παλι μεσα στο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Tί να πώ, δεν ξέρω. Είναι μεγάλο σπάσιμο πάντως. Αναγκάζεσαι να έχεις τα stats των αντικειμένων σου γραμένα κάπου και μετά να τα συγκρίνεις με το μάτι. Για να μήν πώ ότι το παιχνίδι μου δεν έχει τα pre-order bonus αντικείμενα. Αλλά βαριέμαι τη διαδικασία να επικοινωνώ με το support τους. Πάντως για μένα μέχρι στιγμής το DS2 είναι πολύ καλύτερο του πρώτου σε πολλά πράγματα. Είναι πιό προσβάσιμο, πιό εύκολο, τα mage builds είναι valid και κάνουν πολύ ζημιά στους κακούς. Μου αρέσει πάρα πολύ που έχει μπόλικο κόσμο online και δεν νιώθεις τη μοναξιά που ένιωθες στο πρώτο. Βοηθάω κόσμο να βγάζει τα bosses και το βρίσκω εξαιρετικό, αν και είναι εύκολο να το σπαμάρεις για να ανεβαίνεις levels σαν το νερό. Γενικά είναι ανώτερη εμπειρία από το πρώτο, αλλά σαν να μήν έχει την ίδια ατμόσφαιρα. Επειδή όμως το παιχνίδι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο online, αν το ξαναπαίξεις μετά από λίγα χρόνια, η καθαρά solo εμπειρία θα είναι πολύ διαφορετική. Επίσης, αν και το παιχνίδι είναι όπως είπα πιό προσβάσιμο από το πρώτο, εξακολουθεί να έχει σοβαρά προβλήματα στον τομέα αυτό. Για μένα ένα παιχνίδι πρέπει να σου δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι για να μπορείς να το παίξεις σωστά και όχι να καταφεύγεις στο ίντερνετ για να μαθαίνεις πράγματα που έπρεπε να είναι απλά. Για ποιό λόγο να εξαφανίζεται ο merchant από τη θέση που ήταν και για ποιό λόγο να πρέπει να ψάχνομαι να βρώ τη νέα του τοποθεσία? Για ποιό λόγο να πρέπει να μυριστώ ότι αν ξοδέψω Χ ποσό souls στο τάδε merchant, εκείνος θα ανανεώσει το inventory του? Τόσο δύσκολο ήταν να προσθέσουν μιά γραμμή διαλόγου όπου να λέει "If you like my staff, Ι'll bring more"? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2014 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ρε παιδιά είναι η ιδέα μου ή τα bosses είναι αστεία?...δλδ θυμάμαι τον λύκο με το σπαθί στο πρώτο Dark Souls και γελάω με την τωρινή δυσκολία...πέρα από 1 boss μέχρι στιγμής, τα άλλα βγαίνουν για πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα