wazzaa Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 @{TDi}Dj2k..infc Είδα δύο τρία ποστς που λέγανε επιτέλους viable o mage, γιαυτο και ρωτάω. Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά, οπότε ζητάω συγγνώμη. @wazzaa Υπομονή. Επιγραμματικά στα γρήγορα, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Αν πας equipment, και πας σε ένα όπλο και πατήσεις Χ(αν παίζεις σε controller) θα σου βγάλει πληροφορίες. Κάτω αριστερά αν κοιτάξες δείχνει στο κάθε όπλο requirements για να το χρησιμοποιήσεις και από κάτω scaling, ή αλλιώς bonuses. Υπάρχουν 4 κατηγορίες στα requirements. Strenght, Dexterity, Intelligence και Faith. Όλες οι παραπάνω και κάποιες ακόμα (fire, lightning, dark, αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος) στα bonuses. Γενικότερα μια μεγάλη συμβουλή. Το select στο χειριστήριο, ή back σε logitech, δεν ξέρω με τι παίζεις. Σου λέει πληροφορίες για τα πάντα. Γι' αυτό και σε συμβουλεύω να κάτσεις με την ησυχία σου και να τα διαβάσεις όλα με το help. Stats, elements, scaling, requirements και ό,τι άλλο βλέπεις. Πραγματικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλέπεις να τσεκάρεις με help. Θα σου φανούν βουνό αρχικά, αλλά αν έχεις υπομονή και κρατάς σημειώσεις, σιγά σιγά θα τα μάθεις όλα. Επίσης τελευταία συμβουλή, να τσεκάρεις descriptions σε ΟΛΑ τα αντικείμενα που βρίσκεις. Αυτά αρχικά, ό,τι θες ε΄δω είμαστε να βοηθήσουμε. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ καλά μου τα εξήγησες.... Άρα παίζω και βλέπουμε.... Eυχαριστώ και πάλι για την πολύ ωραία απάντηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πάντως η ταχύτητα περιστροφής της κάμερας με το mouse είναι τρελή. (και δεν βοηθάει σε τίποτα, εκτός του χαρούμενου whirl blur για να ζαλίζεις τους θεατές ) Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να παιξω αυτην τη στιγμη.... Παρολο που εφτιαξα τα keybindings στο πληκτρολογιο,την καμερα να πηγαινει τοσο γρηγορα δεν μπορω να το συνηθίσω και το κλεινω.. Υπαρχει κανενα fix ωστε να γυρναει ανθρωπινα?? .. (εννοειται πως θα το επαιζα με controller αν ειχα ενα right now...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Άρα παίζω και βλέπουμε.... Aνάλογα το γράμμα, παίρνει και αντίστοιχο bonus damage. π.χ. Μαχαίρι με Α στο dexterity, θα έχει αρκετά παραπάνω bonus damage (το + damage με μπλε γράμματα αφού το έχεις κάνει equip), από π.χ. σπαθί που έχει βαθμό στο strength. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Βασικά δεν στα εξήγησα καλά wazza. Απλά ήθελα να τονίσω το πόσο σημαντικό είναι να κοιτάς το help στα stats, στο τι θέλει κάθε όπλο κλπ. Καλό θα ήταν να τα τσεκάρεις όλα αυτά πριν αρχίσεις να παίζεις, εκτός αν θες να κάνουμε ποστ εις βάθος για ό,τι απορίες έχεις. Για την άλλη σου απορία τώρα. Όσο πεθαίνεις, τόσο μειώνεται το maximum hp. Και φτάνει μέχρι το 50%. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται hollow. Αν θες να γίνεις human πάλι, και να επαναφέρεις τα maximum hp σου, πρέπει να πας στο inventory και να χρησιμοποιήσεις μια human effigy. Ξαναλέω απ' το inventory, όχι απ' την bonfire που λέει burn human effigy. Use στο inventory πρέπει να κάνεις. Οi human effigies όμως είναι λιγάκι είδος προς εξαφάνιση, οπότε προσοχή. Μην πεθαίνεις μια φορά ξέρω 'γω και αμέσως χαλάς μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 εγώ είπα για viable μάγο...στο Demons Souls στο PS3 ο mage ήταν μια χαρά...από την άλλη στο Dark souls το πρώτο σε σχέση με τους fighters ήταν πολύ πίσω...δεν ήταν τυχαίο που όλοι οι υπερτούμπανοι στα pvp 9/10 ήταν με σπαθάρες και ασπιδάρες σε κάποια φάση έκανα reroll σε knight και απλά πήγαινε easy mode το game...και δεν είναι ότι δεν είχα μελετήσει builds ή δεν ήξερα τι μου γινόταν...και το Demons το έπαιξα με mage και αυτό τώρα το ίδιο και τσουλάει super...δεν θέλω να με αναγκάζει το game να παίξω το τάδε class ή το τάδε build για να στέκομαι αξιοπρεπώς ...δεν λέω ότι είναι άμπαλος ο mage στο πρώτο Dark souls αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην υπάρχει κάποιο balanceanyway το καλό είναι πως μέχρι στιγμής όλα τα classes φαίνονται καλά...άλλα σίγουρα είναι πιο εύκολα από τα υπόλοιπα αλλά όλα παίζονται ευχάριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 οκ πάω πάσο, δεν είχα καταλάβει ότι εννοείς και για pvp. Τότε έχεις δίκιο. Γιατί για pve ήταν τρελό op ο μάγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 @wazza Σου έφτιαξα την εικόνα να είναι πιο εύκολο να την δεις και να ρωτήσεις οτιδήποτε επιπλέον. Magic MS Paint Skilzz edit: ο μλκς σε jpeg την αποθήκευσα και έχει χάλια ποιότητα damn it, ελπίζω να διαβάζεται... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αυτος ειναι ο λογος που δεν μπορω να παιξω αυτην τη στιγμη.... Παρολο που εφτιαξα τα keybindings στο πληκτρολογιο,την καμερα να πηγαινει τοσο γρηγορα δεν μπορω να το συνηθίσω και το κλεινω.. Υπαρχει κανενα fix ωστε να γυρναει ανθρωπινα?? .. (εννοειται πως θα το επαιζα με controller αν ειχα ενα right now...) Δοκίμασες να ρίξεις τα dpi του ποντικιού σου? Πάντως το "PC lead platform" της FROM για το DS2 είναι το gaming ανέκδοτο του 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για την άλλη σου απορία τώρα. Όσο πεθαίνεις, τόσο μειώνεται το maximum hp. Και φτάνει μέχρι το 50%. Η κατάσταση αυτή ονομάζεται hollow. Αν θες να γίνεις human πάλι, και να επαναφέρεις τα maximum hp σου, πρέπει να πας στο inventory και να χρησιμοποιήσεις μια human effigy. Ξαναλέω απ' το inventory, όχι απ' την bonfire που λέει burn human effigy. Use στο inventory πρέπει να κάνεις. Οi human effigies όμως είναι λιγάκι είδος προς εξαφάνιση, οπότε προσοχή. Μην πεθαίνεις μια φορά ξέρω 'γω και αμέσως χαλάς μια. Επίσης, μπορείς να αφήσεις να σε κάνουν summon σαν Phantom ή Shade και να βοηθήσεις τον άλλον ή για κάμποση ώρα (δεν ξέρω πόση) ή να νικήσετε ένα boss, οπότε θα σου βγάλει "Duty Fulfilled" και θα γυρίσεις πίσω σαν Human. Αν πεθάνει ο host (ή εσύ), παραμένεις hollow, αλλά δεν χάνεις τις ψυχές που πήρες ενώ βοήθαγες (αν δεν κάνω λάθος). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ωραίο mindset... Έτσι πάει στο Rat Knight, εκεί που ο άλλος ανέμελος περπατεί τον κάνεις summon και μαζί με τα αρουραία τον αρχίζεις στις γρήγορες! Έχω σπάσει τρελή πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πήγα και εγώ τώρα με το Avelyn +10 Raw με Dark Bolts, δεν γέλαγαν πολύ τα ποντίκια που με έκαναν summon muhahahaha 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πήγα και εγώ τώρα με το Avelyn +10 Raw με Dark Bolts, δεν γέλαγαν πολύ τα ποντίκια που με έκαναν summon muhahahaha Δεν με πέτυχες online Για πέρνα ξανά μία ! Σκοπεύω να το πάω τέρμα το Covenant για το ωραίο reward Και μετά....full pvp covenant Blood Brothers Τελικά υπάρχει boss fight στο Gutter??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Nope 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 To compare των equipments ενώ υπάρχει κανονικά στα αντικείμενα του inventory, στους merchants δεν υπάρχει? Κάνω κάτι λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Nope Τσάμπα χτυπιόμουν και έψαχνα για boss fight...τουλάχιστον έκανα light όλα τα torches. Πάλι πίσω στα λαγούμια λοιπόν με τα ποντίκια μου και τις παγίδες. Ill be waiting...the rats will eat your eyes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα