Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μα τι κακούργος που είμαι , έχω χτυπήσει lvl 70 και κάθομαι επί 3 ημέρες και σκοτώνω Players ως Rat Knight.

Ελπίζω να έχω εξοργίσει αρκετούς:)

Σχετικά με walkthrough, καθίστε βρε παίδες και δείτε την συμπεριφορά και τις κινήσεις των Mobs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως με πληκτρολόγιο-ποντίκι παίζεται.Σαφώς πιο άνετα από το πρώτο καταρχάς και συνολικά ικανοποιητικά.Εγώ δε το βρίσκω στα μέτρα μου το χειρισμό του παιχνιδιού ούτε με χειριστήριο οπότε και με πληκτρολόγιο θα είχα θέμα.Σε γενικές γραμμές όμως το προτιμώ.Απλά δεν ξέρω προχωρώντας πόσο εύκολα θα βγαίνουν τα combos των επιθέσεων εαν δεν είσαι πιανίστας γιατί ακόμα δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά.

Δεν έχεις αναλογική κίνηση στο χαρακτήρα και αυτό είναι μεγάλο μείον.

Αν έχεις XBOX360 χειριστήριο ή Logitech σειράς Fxxx, θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να επενδύσεις τον απαιτούμενο χρόνο για να μάθεις να παίζεις με αυτό.

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για χειριστήριο και παίζει άψογα με αυτό, με εξαίρεση κάποια special moves που δεν πετυχαίνονται αξιόπιστα.

• Moderators

Πάντως η ταχύτητα περιστροφής της κάμερας με το mouse είναι τρελή. ^_^

(και δεν βοηθάει σε τίποτα, εκτός του χαρούμενου whirl blur για να ζαλίζεις τους θεατές :P)

Έχω του 360, αλλά μόνο για να πιάνει σκόνη. :P

Δε βολεύομαι με pads.Η ψηφιακή κίνηση δε με πειράζει τόσο, όπου θέλω σιγανό βάδισμα πατάω το αντίστοιχο πλήκτρο για περπάτημα, το θέμα είναι τα combos μόνο.Πάντως με εκείνο το προγραμματάκι που είχε προτείνει κάμοιος συμφορουμίτης κάποιες σελίδες πιο πριν τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα.Ούτε απότομες κινήσεις ούτε τίποτα.

πιστεύω ότι με το χειριστήριο παίζεται καλύτερα!

Τέσπα,το παιχνίδι είναι φοβερό..

Βέβαια,είμαι στην αρχή ακόμα μίας και δεν βιάζομαι και προσπαθώ να μαζέψω souls για να κάνω κανά σοβαρό level up..Τώρα είμαι lv 20 sorcerer και γυρνάω σαν κότα στο Dorest of Fallen Giants μην με σκοτώσει κανείς και χάσω όλες τις ψυχές μου..

Μαν δεν υπάρχει archer build υπάρχει DEX build. Όπως το bow κάνει scale με το DEX έτσι κάνει και το Dagger.

Γενικά έχεις καταλάβει τι παίζει με το θέμα των weapon scaling?

Kαλησπέρα σε όλους. Λίγο οφτόπικ, αλλά μπορείτε να μου λύσετε μια απορία; Πώς φτιάξατε τον μάγο σας στο DS1 και δεν σας βγήκε; Γιατί διαβάζω κάτι "ο mage είναι viable επιτέλους στο 2" και πραγματικά απορώ.

Το δεύτερο πλέιθρού μου στο DS ήταν pure mage, όχι απλά ήταν viable, αλλά ήταν και op.Μέχρι και τον Seath το έβγαλα με enchanted longsword, ναι longsword, και καμπόσα spells. Έκοβε κώλους. Μετά πήρα και moonlight greatsword και εξανεμίστηκε η όποια δυσκολία.

40 int, 19 ή 23 attunement δεν θυμάμαι, και τα υπόλοιπα σε endurance. Μόνο αν καθόμουν μπροστά από εχθρό και τον κοιτούσα έχανα.

Βασικά guys μου βγαίνει 7/10 με analog μπροστά απότομα + R1/2 και το αφήνεις, αλλα λάθη γίνονται και προτιμώ sprint και attack η ακόμα backstep και attack, σίγουρα πράγματα.

Andre κακός κρατάς souls, με το fast travel είναι πολύ απλό να πας για level up η trade, γενικά μην κρατάς souls επάνω σου μέχρι να βρείς κάποιο σχετικό ring, όχι τίποτα αλλα το respawn είναι *15.

Tidus βασικά ο Seath ήταν πολύ εύκολος, από τα πιο εύκολα bosses, από εκεί και πέρα ποιος είπε ο mage δεν...? Για να υπάρχει στο game...γενικά λέγαμε ότι το game δεν παίζεται μονο με ένα όπλο όπως ήθελε ο φίλος παραπάνω μονο archer, κάθε κατάσταση θέλει διαφορετικό gear, το να παίξεις όλο το game με δυο μονο weapons ναι ok θα κουραστείς, με ένα μονο δύσκολα.

Μαν δεν υπάρχει archer build υπάρχει DEX build. Όπως το bow κάνει scale με το DEX έτσι κάνει και το Dagger.

Γενικά έχεις καταλάβει τι παίζει με το θέμα των weapon scaling?

Προσπαθώ να καταλάβω.... :P

Το ξέρω ότι δεν υπάρχει Archer built... Αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το Dex ταιριάζει το dagger???

Ακριβώς το κάθε Weopon σε ποιά κατηγορία ανήκει,δεν το ξέρω..... ή το παιχνίδι είναι για έξυπνους(και εγώ είμαι πολύ χαζός) ή το παιχνίδι προορίζεται μόνο για όσους έχουνε παίξει το 1

ΥΓ: :Οταν πεθαίνω χάνω τις "ψυχές" που λέτε αλλά αν δεν ξαναπεθάνω και πάω να τις πάρω τις παίρνω όλες.

Το θέμα είναι όμως ότι μειώνεται η Maximum ζωή μου σωστά? Αν ναι, πως την ξαναεπαναφέρνω?

@{TDi}Dj2k..infc

Είδα δύο τρία ποστς που λέγανε επιτέλους viable o mage, γιαυτο και ρωτάω. Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ καλά, οπότε ζητάω συγγνώμη.

@wazzaa

Υπομονή. Επιγραμματικά στα γρήγορα, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα. Αν πας equipment, και πας σε ένα όπλο και πατήσεις Χ(αν παίζεις σε controller) θα σου βγάλει πληροφορίες. Κάτω αριστερά αν κοιτάξες δείχνει στο κάθε όπλο requirements για να το χρησιμοποιήσεις και από κάτω scaling, ή αλλιώς bonuses. Υπάρχουν 4 κατηγορίες στα requirements. Strenght, Dexterity, Intelligence και Faith.

Όλες οι παραπάνω και κάποιες ακόμα (fire, lightning, dark, αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος) στα bonuses.

Γενικότερα μια μεγάλη συμβουλή. Το select στο χειριστήριο, ή back σε logitech, δεν ξέρω με τι παίζεις. Σου λέει πληροφορίες για τα πάντα. Γι' αυτό και σε συμβουλεύω να κάτσεις με την ησυχία σου και να τα διαβάσεις όλα με το help. Stats, elements, scaling, requirements και ό,τι άλλο βλέπεις. Πραγματικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλέπεις να τσεκάρεις με help.

Θα σου φανούν βουνό αρχικά, αλλά αν έχεις υπομονή και κρατάς σημειώσεις, σιγά σιγά θα τα μάθεις όλα.

Επίσης τελευταία συμβουλή, να τσεκάρεις descriptions σε ΟΛΑ τα αντικείμενα που βρίσκεις.

Αυτά αρχικά, ό,τι θες ε΄δω είμαστε να βοηθήσουμε. :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...