zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σταμάτα να κοιτάς τόσο το metacritic, έχουν ψηφίσει 420 άτομα από τα 100.000+ που έχουν πάρει το παιχνίδι την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας στο PC, οι μόνοι που έχουν ψηφίσει είναι οι griefers όλοι οι άλλοι ασχολούνται με το παιχνίδι, όχι με το metacritic, έλεος, άστο κανα μήνα να σταθεροποιηθεί, χώρια ότι who cares για το metacritic, θα μου πεις οι εταιρίες, αλλά και αυτοί περιμένουν λίγες βδομάδες δε βγάζουν αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή, chill out με αυτό το πράγμα, δε καθορίζει το παιχνίδι το τι ψήφισαν 420 κλάψες. Το είπαμε, το ξανάπαμε, καταντάει βαρετό. Από εκεί και πέρα, wazza, άσε τα walkthrough και ασχολήσου με το Forest of the Fallen Giants και όταν το κάνεις clear, πήγαινε στο Heide's Tower of Flame, και μετά πήγαινε στην Lost Bastille, αυτά είναι τα αρχικά "σωστά" βήματα από θέμα δυσκολίας. Και σιγά σιγά θα γίνεται πιο εύκολο όσο μπαίνεις στο κλίμα να σκέφτεσαι όπως θέλει το παιχνίδι, γιατί το να μπεις στο σκεπτικό του παιχνιδιού είναι το πιο δύσκολο πράγμα (κατά την άποψή μου) για ένα Souls Series Game και μετά όλα τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πάντως ο μάγος κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο στην αρχή. Δεν έχω δώσει ούτε ένα πόντο σε STR, DEX, όλα πάνε ATN και INT και δεν έχω συναντήσει ακόμα δύσκολο σημείο, ενώ μπορώ και σκοτώνω τέρατα που κανονικά δεν θα μπορούσα. Ακόμα δεν έφτασα σε Boss, σίγουρα παίζει ρόλο και η εμπειρία μου από το DS 1, μιάς και το dodging πάει σύννεφο, αλλά ο Sorcerer μοιάζει valid build. Αν φάω τα μούτρα μου, ξαναξεκινώ με Swordsman. Δεν μου αρέσει καθόλου που επέλεξαν να μειώνεται το maximum health κάθε φορά που πεθαίνεις. Σε αποτρέπει από τον πειραματισμό με αυτό τον τρόπο. Εντωμεταξύ, είδατε κύριοι και κυρίες τί γίνεται στο Metacritic? Το user score ήταν στο 5.5 και έπεφτε σταθερά, μέχρι τη στιγμή που βγήκε το patch που διορθώνει το White Screen of Death. Με το που βγήκε το patch, το σκόρ σταδιακά και σταθερά ανεβαίνει συνεχώς, με το κόσμο να διορθώνει τις βαθμολογίες του. Το βλέπω να σταθεροποιείται κάπου στο 7 - 7.5 , που είναι και ο μέσος όρος που του αρμόζει. παιρνεις σχετικα γρηγορα το δαχτυλιδι για το 75% οποτε δεν ειναι προβλημα και οποτε χρειαζεσαι θα εχεις human effigies που δεν ειναι και πολυ σπανιες(αρκει να μην τις σπαμμαρεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 zeniath, με 380 άτομα έχεις επαρκές στατιστικό δείγμα για πληθυσμό 10,000,000 με σχετική σιγουριά 95% για μέγιστο περιθώριο λάθους 5%. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων, αλλά με τη τυχαιότητα του δείγματος από το γενικότερο πληθυσμό, όπου εκεί πάμε στη συμπεριφορά των καταναλωτών για να εξηγήσουμε τις διάφορες τάσεις που δημιουργούνται. Το metacritic αποτελεί χαζομάρα για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την αξία του ως στατιστικό εργαλείο και δείκτη της ποιότητας ενός προϊόντος. Μιά χαρά αντικατοπτρίζει η βαθμολογία των χρηστών του DS 2 για PC την όλη ποιότητά του ως PC game. Απλά όταν διαφέρει μιά βαθμολογία από αυτή που δίνουμε εμείς, ή είναι trolls οι users ή πληρωμένοι της εταιρίας, για να δώσουμε μιά εύκολη και γρήγορη εξήγηση για αποτελέσματα που μας βρίσκουν αντίθετους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εντωμεταξύ, είδατε κύριοι και κυρίες τί γίνεται στο Metacritic? Το user score ήταν στο 5.5 και έπεφτε σταθερά, μέχρι τη στιγμή που βγήκε το patch που διορθώνει το White Screen of Death. Με το που βγήκε το patch, το σκόρ σταδιακά και σταθερά ανεβαίνει συνεχώς, με το κόσμο να διορθώνει τις βαθμολογίες του. Knee-jerk reactions -> Metacritic. Καλύτερα να διαβάζω άρθρα και απόψεις, παρά νούμερα από νούμερα του Metacritic. Panther, αν δεν λές Hocus Pocus ή κανένα HarryPotteriamus! όταν πετάς μαγικά, δεν λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Panther, αν δεν λές Hocus Pocus ή κανένα HarryPotteriamus! όταν πετάς μαγικά, δεν λέει. Για την ώρα λέω Pew-pew, το οποίο βρίσκω ιδιαίτερα ικανοποιητικό όταν βαράω τους Giant Knights. Εντωμεταξύ βρήκα μόνος μου το Fire Sword και σκέφτομαι να επενδύσω λίγα levels για να το χρησιμοποιήσω, διότι στη φάση που είμαι μόνο dagger μπορώ να σηκώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μου την λένε τρελα τα ποντίκια...επίσης ποιος νοιάζεται για τις βαθμολογίες, i dont...το game μονο και μονο επειδή έχει fast travel είναι ανώτερο από το προηγούμενο, το demon δεν το έχω παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 This is, by far, the worst game I have ever played. Even on max settings, the game looks like it was made on the GameCube. The grass looks like it's from Nintendo 64..... Αυτή η κριτική που του έχει δώσει 0/10 δλδ είναι στατιστικό δείγμα; Όχι ότι μπήκαν όλοι οι κλαψομ**νες και του δίνουν 0/10 και γράφουν τέτοιες βλακείες έτσι; Και δίνεις σημασία σε τέτοια πράγματα. Τι να σου πω ρε μαν, άμα το βλέπεις σωστό Ο άλλος του δίνει 0/10 γιατί δεν έχει καλά keybindings στο keyboard την στιγμή που είναι controller strongly suggested. Ο άλλος του δίνει 0/10 γιατί άλλοι (όχι αυτός) έχουν προβλήματα με το HDMI Ο άλλος γκρινιάζει που είναι φτιαγμένο για controller και τόλμησαν να το βγάλουν σε PC. Στην ουσία λοιπόν, είναι hatebabies που δεν έχουν ΙΔΕΑ τι είναι Dark Souls και απλά το παίζουν γιατί έχει γίνει hyped, και για να δικαιολογήσουν το πόσο useless είναι τα ρίχνουν στο game. Γι'αυτό λοιπόν αντί να κοιτάζεις τι λένε τα Noobs και οι Griefers κοίτα να απολαύσεις το game και άστους όλους να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Υ.Γ. υπάρχει ακόμα και κριτική που δίνει 0/10 επειδή το pirated version δεν παίζει, έλεος δλδ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Στο Metacritic, όταν βγαίνει ένα παιχνίδι, θα είναι κυρίως ή του ύψους (10/10, OMG BEST GAME EVAR!) ή του βάθους (0/10, MAJOR SUXXORZ!).Όοοοταν περάσει ο καιρός, τότε μπορεί να έχουμε μια καλύτερη άποψη, αλλά όπως είπα, προτιμώ να βλέπω σωστά γραμμένα reviews (όχι της 1 γραμμής ή 5 λέξεων) και για τα υπέρ και για τα κατά. Εδώ παιχνίδια έχουν χαντακωθεί παλιότερα και παραμένει η βαθμολογία και ας έχουν φτιαχτεί πολύ και άλλα είναι ψηλά και υπερεκτιμημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 zeniath, απλά δείχνεις ότι δεν γνωρίζεις τα θέματα που σου ανέφερα. Απομονώνεις δεδομένα για να δημιουργήσεις μία εξήγηση που να είναι σύμφωνη με την έλειψη της απαιτούμενης γνώσης. Επειδή δεν πρόκειται να πειστείς, δείχνεις ότι δεν έχεις την διάθεση να αναθεωρήσεις, ας το αφήσουμε εδώ. Πάντα οι διαφωνίες περι metacritic αφορούν φίλους που δεν ξέρουν στατιστική, καταναλωτική συμπεριφορά, τί σημαίνει ποιότητα σε ένα προϊόν, και το εν λόγω παιχνίδι έχει χαμηλότερη βαθμολογία από αυτή που του δίνουν οι ίδιοι. Όλα τα παραπάνω είναι απόλυτα λογικά και ευνόητα. PS: Δεν αποκλείω το γεγονός ένα παιχνίδι να έχει στημένη βαθμολογία από άτομα που σπαμάραν το σύστημα. Το metacritic είναι εργαλείο, και ως εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά ή λάθος. Στην περίπτωση του DS 2 για PC και βλέποντας τις βαθμολογίες των DS1 για PC, DS 2 για κονσόλες, και αναλογιζόμενοι τα προβλήματα που αναφέρθηκαν με το PC port (control issues, lag, crashes, VAC problems) και το false advertising, πιστεύω ότι η όλη καμπύλη της βαθμολογίας του παιχνιδιού, όπως αυτή εξελίσεται συνεχώς, είναι μέχρι στιγμής spot-on στην ακριβή περιγραφή της ποιότητας του ώς τελικό προϊόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εαν βγαλουν και αλλο patch που να εξαφανιζει τις μαυρες μπαρες ετσι ωστε να το παιζουν ολοι σε πληρη οθονη και να δειχνει κουμπια πληκτρολογιου ποντικιου αντι για του 360 οταν παιζουμε με πληκτρολογιο ποντικι τοτε ισως και φτασει το 80% η βαθμολογια της pc εκδοσης στο metacritic. Ολα αυττα ομως επρεπε να ειχαν γινει απο την αρχη ετσι επρεπε να ειχε βγει το παιχνιδι και οχι να περιμενουμε patch. Η μονη ουσιασττικη βελτιωση σε συγκριση με την pc εκδοση του dark souls 1 ηταν οτι πλεον τρεχει στα 60 fps και εχει επιλογες στα γραφικα. Ομως το να μη δειχνει σωστα κουμπια και να εχει μαυρες μπαρες ειναι απαραδεκτο και ουτε εγω ουτε κανεις αλλος pc gamer δεν μπορει να πιστεψει οτι ενα παιχνιιδ που εχει αυτα τα 2 σοβαροτατα προβληματα στην pc εκδοση φτιαχνοταν απο την αρχη με βαση το pc οπως ελεγαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Προσωπικά το game για μένα είναι το gameplay, επίσης τα armors είναι πολύ όμορφα αυτήν την φορα, τα graphs, story κτλ δεν λένε τίποτα σε σχέση με αλλα rpg αλλα και αδιάφορα επίσης στο συγκεκριμένο game, imho ας always, από εκεί και πέρα ποτε δεν δίνω σημασία σε βαθμολογίες ανεξαρτητου από ποιον είναι. p.s. dark souls=best combat system, άμα είχε και gore και finishers θα ήταν Blade of Darkness true disciple. BTW δεν γίνετε κάπως άμυνα με dual wield έτσι?! Ούτε με το power stance...right? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Panther, εγώ μια χαρά γνωρίζω οπότε άσε τις εξυπνάδες περί έλλειψης γνώσης όπου δε σε συμφέρει ή δεν έχεις τι να πεις. Αυτό που σου λέω ξανά και ξανά είναι ότι κανείς δεν ασχολείται με reviews της πρώτης βδομάδας πριν μαζευτεί ένα σεβαστό δείγμα για να βγει ένα συμπέρασμα. Δεν είναι δημοσκόπηση που είναι random οι απόψεις, είναι οι griefers που μπήκαν να ρίξουν το παιχνίδι στα τάρταρα. Οπότε μάλλον εσύ δε γνωρίζεις από στατιστικά δείγματα και την μόλυνσή τους. Όπως είπε ο Ghost και έχω ξαναπεί άπειρες φορές και εγώ, ή θα πας ένα παιχνίδι στο θεό και θα έχεις παροπίδες για όλα τα άλλα ή θα το πας στον πάτο και δεν θα αλλάζεις την άποψή σου. Κάνε ότι θες, αλλά αν διαλέγεις να βασίζεις άποψη σε reviews από τυπάδες που λένε ότι τα γραφικά είναι για gamecube, σόρρυ αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρω στα σοβαρά όποιον μιλάει για metacritic σαν έγκυρη πηγή. Να μιλήσουμε για τα προβλήματα που έχει το game όσο θες, να μιλήσουμε για το τι λέει το κάθε 10χρονο όχι. Πάω να απολαύσω το παιχνίδι πάντως τώρα εγώ, που δεν έχω συναντήσει κανένα bug ε(κτός από το Jump Attack που δε γίνεται με το analog stick) και να παίξω τα γραφικά του Gamecube εφόσον έτσι λέει το metacritic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι δεν γίνετε το jump attack? Σε μένα θέλει λίγο σπασμωδικό μπροστά και R1, και τώρα που το λες λίγο μαλακια που συνεχίζουν να τα έχουν έτσι τα specials, θα έπρεπε να είναι πιο απλά τα controls τους, σοβαρά δεν βγαίνουν πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Είσαι σίγουρος ότι δεν γίνετε το jump attack? Σε μένα θέλει λίγο σπασμωδικό μπροστά και R1, και τώρα που το λες λίγο μαλακια που συνεχίζουν να τα έχουν έτσι τα specials, θα έπρεπε να είναι πιο απλά τα controls τους, σοβαρά δεν βγαίνουν πάντα. Το jump attack έχει θέμα. Είναι δύσκολο να το πετύχεις και δεν αποτελεί αξιόπιστη κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Με το analog δεν το έχω καταφέρει καν, μόνο με το d-pad γίνεται, και ευτυχώς δεν είναι πρόβλημα του controller μου εφόσον το έχει και άλλος κόσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα