Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

noob ερώτηση...αλλά πήγαν και έβγαλαν το kick ρε γαμώτο???

Ναι νομίζω δεν κάνει πια kick.Στη θεση του τώρα υπάρχει "guard break"

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι νομίζω δεν κάνει πια kick.Στη θεση του τώρα υπάρχει "guard break"

Και έψαχνα το kick, ο βλάκας! Καλό το guard break αλλά το kick είχε στυλ.

Δημοσ.

Αφου το λέτε λοιπόν θα ξεκινήσω με άλλων Char..... Στεναχωριέμαι που δεν θα ασχοληθώ με bow.

Αρχίζω με άλλον τότε....ΆΝτε να δούμε....Να σκεφτώ με ποιον θα αρχίσω....

Δημοσ.

Πώς πηδάω ρε παιδιά;;; ^_^

Και στο πρώτο το ίδιο πρόβλημα είχα.Δε μπορώ να το καταφέρω με τίποτα.

Στο gamepad πατάς run και μετά πιέζεις τον αριστερό μοχλό προς τα μέσα και voila , πηδάς:P

• Like 1
Δημοσ.

wazzaa πρέπει να μπεις στο κλίμα, δεν χρειάζεται νέος char, θες archer οποτε βάζεις dexterity έτσι έχεις σπαθί η spear η κάτι άλλο και το τόξο δευτερεύον. Να στο πω πιο απλά τα όπλα καθορίζουν το build. Αν και βρήκα το crossbow πιο καλο αφού έχεις και ασπίδα έξω.

• Moderators
Δημοσ.

Χάρηκα σήμερα, έφαγα έξω από το Undead Purgatory

τον Red Phantom Spanker όπως τον λέω και το άλογο μετά και πιο κει τρώω invasion και νικάω, αλλά τελικά ήταν ΑΙ invader. Οh well...

• Like 1
Δημοσ.

wazzaa πρέπει να μπεις στο κλίμα, δεν χρειάζεται νέος char, θες archer οποτε βάζεις dexterity έτσι έχεις σπαθί η spear η κάτι άλλο και το τόξο δευτερεύον. Να στο πω πιο απλά τα όπλα καθορίζουν το build. Αν και βρήκα το crossbow πιο καλο αφού έχεις και ασπίδα έξω.

Εγώ στην αρχή έχω φτάσει στο τρίτο σημείο που είμαι με κάτι τέρατα και τα βαράω και δεν νιώθουνε καθόλου Damage..... Απλά πρέπει να τρέξω εκεί???

Πολλά τέρατα βλέπω που τα βαράω και δεν καταλαβαίνουνε τίποτα.....

Δημοσ.

Μάλλον είσαι σε μέρος που δεν είναι για το level σου.

Πήγες κατευθείαν εκεί με κάτι knights;

Ναι.... Στο τριτο flame που μπορώ να κάνω......λες και ξέρω που πάω :P 

ΥΓ: Μου άρεσε αυτό του Iridium για αυτό το έκανα και εγώ :P

Δεν έχει Map το game?? γενικώς το περίμενα διαφορετικό... Skills δεν έχω βρει που ταιριάζουνε με το level και την class όπως σε πολλά Rpg....

Δημοσ.

Προσπαθώ να μην δω καθόλου wiki τουλάχιστον στο πρώτο playthrough αλλα ντάξει ξανά χάθηκα :D εντωμεταξύ η πιο δύσκολη μάχη μέχρι στιγμής μου φάνηκε ο πόντικας...στο πρώτο το είχα "βελιασει" από ψηλού :P

Δημοσ.

Αφου το λέτε λοιπόν θα ξεκινήσω με άλλων Char..... Στεναχωριέμαι που δεν θα ασχοληθώ με bow.

Αρχίζω με άλλον τότε....ΆΝτε να δούμε....Να σκεφτώ με ποιον θα αρχίσω....

Μαν δεν σου λέμε να ξεκινήσεις νέο character, προς θεού, τόσα όπλα υπάρχουν που κάνουν scale με DEX, απλά βάλε κανένα από αυτά, κάνε τα +3/+4 που γίνονται εύκολα (katanas for instance), έχε και κάποιο που να κάνεις καλό dmg που να κάνει όμως STRIKE damage (mace-like weapon) γιατί ενάντια σε heavy armored mobs αυτά κάνουν το καλύτερο dmg και έχε το bow για όποτε θέλεις να snipάρεις κόσμο ή για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, εγώ πάντα έχω ένα bow ή xbow για αυτές τις δουλειές και πίστεψέ με ειδικά σε ένα σημείο με βοήθησε απίστευτα

where? here

2x Last Giant style mobs @ Black Gultch για να πάρεις το Forgotten Key

• Like 1
Δημοσ.

Μαν δεν σου λέμε να ξεκινήσεις νέο character, προς θεού, τόσα όπλα υπάρχουν που κάνουν scale με DEX, απλά βάλε κανένα από αυτά, κάνε τα +3/+4 που γίνονται εύκολα (katanas for instance), έχε και κάποιο που να κάνεις καλό dmg που να κάνει όμως STRIKE damage (mace-like weapon) γιατί ενάντια σε heavy armored mobs αυτά κάνουν το καλύτερο dmg και έχε το bow για όποτε θέλεις να snipάρεις κόσμο ή για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη, εγώ πάντα έχω ένα bow ή xbow για αυτές τις δουλειές και πίστεψέ με ειδικά σε ένα σημείο με βοήθησε απίστευτα

where? here

2x Last Giant style mobs @ Black Gultch για να πάρεις το Forgotten Key

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβα...Ακόμα και από την αρχή βρίσκω τέρατα που δεν μπορώ να σκοτώσω με τίποτα.....

Μπορεί να μου στείλεις κανέις κανένα Walkthrough να μπω λίγο στο κλίμα??? Γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Δημοσ.

Πάντως ο μάγος κάνει το παιχνίδι πολύ εύκολο στην αρχή. Δεν έχω δώσει ούτε ένα πόντο σε STR, DEX, όλα πάνε ATN και INT και δεν έχω συναντήσει ακόμα δύσκολο σημείο, ενώ μπορώ και σκοτώνω τέρατα που κανονικά δεν θα μπορούσα.

Ακόμα δεν έφτασα σε Boss, σίγουρα παίζει ρόλο και η εμπειρία μου από το DS 1, μιάς και το dodging πάει σύννεφο, αλλά ο Sorcerer μοιάζει valid build.

Αν φάω τα μούτρα μου, ξαναξεκινώ με Swordsman.

Δεν μου αρέσει καθόλου που επέλεξαν να μειώνεται το maximum health κάθε φορά που πεθαίνεις. Σε αποτρέπει από τον πειραματισμό με αυτό τον τρόπο.

Εντωμεταξύ, είδατε κύριοι και κυρίες τί γίνεται στο Metacritic? Το user score ήταν στο 5.5 και έπεφτε σταθερά, μέχρι τη στιγμή που βγήκε το patch που διορθώνει το White Screen of Death. Με το που βγήκε το patch, το σκόρ σταδιακά και σταθερά ανεβαίνει συνεχώς, με το κόσμο να διορθώνει τις βαθμολογίες του.

Το βλέπω να σταθεροποιείται κάπου στο 7 - 7.5 , που είναι και ο μέσος όρος που του αρμόζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...