Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ααααααααααααααααα !!!!!!!!! μολις εφτασα στην majula ειπα να διαλεξω covenant, η πετρα μου φανηκε πιο μυστηρια οποτε πηγα Victor's Stone αλλά δεν ήξερα τι κανει... μετα απο 10 ωρες παιχνιδιου τωρα το κοιταξα...

It makes the game harder. Enemies have life and damage of 3 NG+ modes above you and it also disables summoning players making npc questlines impossible to complete

Καλά με λεω μαζοχα... :P   

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άρχισα και εγώ.... Είχα ένα πρόβλημα στην αρχή με το Gamepad αλλά βρήκα άκρη.
Ξεκίνησα μόλις με τον τοξότη.... Για να δούμε.......

Ή μπορείς απλά να πας να βοηθήσεις έναν να φάτε ένα boss και γίνεσαι restored και όλα καλά

edit: patchάκι στο steam 

To patch είναι για το White Screen of Death που αντιμετωπίζω.

Μόλις πάω σπίτι θα το τσεκάρω.

ααααααααααααααααα !!!!!!!!! μολις εφτασα στην majula ειπα να διαλεξω covenant, η πετρα μου φανηκε πιο μυστηρια οποτε πηγα Victor's Stone αλλά δεν ήξερα τι κανει... μετα απο 10 ωρες παιχνιδιου τωρα το κοιταξα...

It makes the game harder. Enemies have life and damage of 3 NG+ modes above you and it also disables summoning players making npc questlines impossible to complete

Καλά με λεω μαζοχα... :P   

Άσε ήμουν έτοιμος να το κάνω κι εγώ αλλά...άλλαξα γνώμη!

Από τώρα αρχίζει το game..η θέα όμως στην majula είναι απαράμιλλη..εχθές καθόμουν και χάζευα τα κύμματα για κάνα δεκάλεπτο.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο σε βάζει στο πετσί του ήρωα -αντιήρωα το παιχνίδι.

Λοιπόν τελικά με το Ring το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο εύκολο, στην ουσία δεν χάνεις ποτέ το human form σου ούτε και τρως penalties γιατί δεν γίνεσαι hollow απλά κάθε φορά που πεθαίνεις πρέπει να κάνεις 3000 repair, ΚΛΑΙΝ, βέβαια το πήρα χαμπάρι αφού τελείωσα με τα 4 lord souls και με το 80% του παιχνιδιού αλλά δε πειράζει, note για το επόμενο playthrough.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο τελικά και πολύ μεγαλύτερο από το DS1, νιώθω τον τερματισμό να έρχεται και δεν θέλω ρε γαμώτο :P

• Like 1

Εγώ ξενέρωσα με τον τοξότη που έφτιαξα... ΧΑΛΙΑ χειρισμός..... Δεν βολεύει ούτε με gamepad ούτε με Mouse....

Δεν ξέρω μήπως έχει καμία ρύθμιση που έχω κάνει λάθος γιατί κάνει ένα "περίεργο" ζουμ όταν συμαδεύω με το bow.... Μαλ@@κια

Θα το ξαναπώ για μυριοστή φορά, όσοι είναι πρώτη φορά παίχτες σε Souls series game, να φτιάχνουν αποκλειστικά Sword + Shield χαρακτήρα γιατί αλλιώς θα κάνετε ragequit.

Τα bow/spells είναι πράγματα που για τα καταφέρει κάποιος θέλει να ξέρει το παιχνίδι. Το να παίξεις bow only build είναι challenge που κάνουν οι seasoned παίχτες, είναι ΤΟΣΟ δύσκολο να το καταφέρεις, το bow είναι secondary βοηθητικό όπλο, δεν χρησιμοποιείται σαν main παρά μόνο αν έχει λιώσει το παιχνίδι.

Επίσης εκτός από το zoom (που έτσι είναι το manual targeting του bow θες δε θες) υπάρχει και το target lock (πατάς το RS) και δεν χρειάζεται να κάνεις manual zoom.

Ξαναλέω, αφήστε τα spellcaster/bow user builds και παίχτε ένα normal Sword & Board χαρακτήρα, δεν είναι το κλασσικό RPG αυτό όπως έχετε μάθει από άλλα games

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ αλλά θα παίξω με το bow όπως κάνω σε κάθε παιχνίδι...
Θα δοκιμάσω αρκεί να ξέρω τα κουμπιά όπως μου είπες τώρα....
Μια άλλη σοβαρή ερώτηση. Δεν είχα παίξει το 1 άρα δεν έχω ιδέα.
Σαν νέος χρήστης ξεκινάω το παιχνίδι παίζω κανονικά με το gamepad και αν πάω να αλλάξω τα κουμπιά δεν μπορώ να τα αλλάξω του gamepad?? Δηλαδή έτσι τα έχουμε με αυτά βολέψου???
Αν δεν αλλάζει υπάρχει κάποιο εξωτερικό guide ή tutorial γιατί το παιχνίδι δεν έχει(δεν θεωρώ τις ταφόπλακες tutorial :P)

ΥΓ:200 Μυνήματα στο Insomnia και χαίρομαι που συνεχίζω να είμαι κοντά σας :P

• Like 1

Λοιπόν τελικά με το Ring το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο εύκολο, στην ουσία δεν χάνεις ποτέ το human form σου ούτε και τρως penalties γιατί δεν γίνεσαι hollow απλά κάθε φορά που πεθαίνεις πρέπει να κάνεις 3000 repair, ΚΛΑΙΝ, βέβαια το πήρα χαμπάρι αφού τελείωσα με τα 4 lord souls και με το 80% του παιχνιδιού αλλά δε πειράζει, note για το επόμενο playthrough.

Το παιχνίδι είναι απίστευτο τελικά και πολύ μεγαλύτερο από το DS1, νιώθω τον τερματισμό να έρχεται και δεν θέλω ρε γαμώτο :P

Υπάρχει το +Νew game :)

Όντως κι εμένα μου φαίνεται αρκετά εθιστικότερο από το DS1...εγώ το πάω όσο ποιο αργά γίνεται γιατί θέλω να κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το πρώτο run.

Φαντάσου ότι επί δύο ημέρες κάνω farming παίχτες ως Rat Knight για να πάρω το covenant reward.

Θα το λιώσω όσο δεν πάει :P

wazzaa θα φτυσεις αιμα για να το τερματισεις μονο με τοξο.Ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα που παιζεις dark souls αστο καλυτερα για καποιο αλλο playthough που θα εισαι πιο εμπειρος.

• Like 3

To patch είναι για το White Screen of Death που αντιμετωπίζω.

Μόλις πάω σπίτι θα το τσεκάρω.

Επιτέλους μπορώ να παίξω το παιχνίδι σαν άνθρωπος!

• Like 4

wazzaa θα φτυσεις αιμα για να το τερματισεις μονο με τοξο.Ειδικα αν ειναι η πρωτη φορα που παιζεις dark souls αστο καλυτερα για καποιο αλλο playthough που θα εισαι πιο εμπειρος.

Ευχαριστώ για την συμβουλή σου.....

Παρόλαυτά δεν το παίζω για να το τερματίσω παίζω για να ευχαριστηθώ ένα παιχνίδι με bow... Είμαι λάτρης αυτού του στυλ....

Έχω παίξει παιχνίδι με τόξο και δεν υπήρχε καν class και εγώ έπαιζα με τόξο χωρίς καμία λογική :P

Το σίγουρο είναι ότι βρήκα το attack που ήθελα.....

Η αντίδρασή μου μόλις μπήκα στο boss room της Μέδουσας:

NSFW:

Σοβαρά υπάρχει κανένας που το πέρασε χωρίς walkthrough; Εκτός αν δίνει hint κανένας NPC.

• Like 1

Ακριβώς έτσι το δαχτυλιδάκι τα σπάει :D μονο με bow δεν βγαίνει το game, και σύντομα θα σταματήσεις να having fun παίζοντας το ίδιο και ίδιο boss, όλο το game είναι στην άμυνα και στο parry.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...