Προς το περιεχόμενο

Dark Souls 2

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επιτέλους μετά το φιάσκο του πρώτου Dark Souls, μπορώ να πω ότι ο μάγος είναι πιο viable πλέον...still όχι OP σαν κάποια melee που έχουν 2 hit τα mobs αλλά playable...είμαι στο 1/3 του παιχνιδιού, έχω τεντώσει και κάτι black phantoms που το παίξανε ιστορίες στην Bastile και όλα κομπλέ  :-D  :-D

sorcerer FTW (until now τουλάχιστον  :-D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Yπάρχει κανείς που έχει το PC του συνδεδεμένο με HD TV μέσω HDMI και μπορεί να παίξει το DS 2 σε 1080p χωρίς να κρασάρει?

ναι...ο φίλος που το λιώνουμε μαζί το έβαλε στην τηλεόραση 

Μα είμαι Rat παπάρας είμαι και εγώ γιατί θέλω να φαρμάρω μπισκότα (βαριέμαι να βάζω σποϊλερ, όποιος κατάλαβε κατάλαβε) :P

Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :P

Yπάρχει κανείς που έχει το PC του συνδεδεμένο με HD TV μέσω HDMI και μπορεί να παίξει το DS 2 σε 1080p χωρίς να κρασάρει?

Εγώ  μετα την ενεργοποίηση του scaling όλα πάνε πρίμα :-D

Τι σκατοπεριοχή που είναι το Gutter...έλεος!

Το Gutter εμένα μου άρεσε πολύ, όλη την ώρα με torch στο χέρι και να ανάβω φωτιές να βλέπω λιγάκι. Το επόμενο είναι το σπαστικό το Black Gulch, όπου ήμουν μονίμως με μαστίγιο στο χέρι (πόσο χρήσιμο είναι τελικά για να σπας πράγματα αυτό το όπλο, χωρίς να τρως τα effects poison,curse κλπ)

• Like 1

Καλοφτιαγμένο ειναι το παιχνιδι, it grows on you , λιγο μου λειπει το τρελό level design οπου ολες οι περιοχες ηταν συνδεδεμενες μεταξυ τους με απιστευτα shortcuts του 1 αλλα ισως να ηταν και παραλογο να το ζητησεις αυτο και απο το δευτερο λόγω των αρκετα περισσοτερων περιοχών.

• Like 1

Το πρόβλημα με το game είναι ότι άμα δεν το τελειώσεις μια φορα να δεις τι θες σοβαρό build δεν μπορείς να κανεις, τουλάχιστον μπορείς να κανεις reset τα stats, κάτι είναι και αυτό. Τελικά υπάρχει κάτι που μπορείς να κανεις ώστε να μην έχεις το penalty στο hp κάθε φορα που τον πίνεις...

στα παλιότερα Dark Souls δεν μπορούσες να καλέσεις κάποιον αν είχες φάει το boss της περιοχής...τώρα τον καλείς και μπαίνεις στο mist του boss που ήδη έχεις φάει, είναι άδειο και γυρνάνε τα phantoms στον κόσμο τους...wtf

Πέρα από το ring που δεν αφήνει να πέσει κάτω από 75% υπάρχει το κλασσικό ring of life protection που σπάει αφού πεθάνεις αλλα τώρα μπορείς να το repair με 3000 souls ;)

Το Gutter εμένα μου άρεσε πολύ, όλη την ώρα με torch στο χέρι και να ανάβω φωτιές να βλέπω λιγάκι. Το επόμενο είναι το σπαστικό το Black Gulch, όπου ήμουν μονίμως με μαστίγιο στο χέρι (πόσο χρήσιμο είναι τελικά για να σπας πράγματα αυτό το όπλο, χωρίς να τρως τα effects poison,curse κλπ)

Υπάρχει boss fight στο Gutter? Γιατί έχω ψάξει τα πάντα και δεν βρίσκω κάτι!! Btw τι κωλο mobs οι μούμιες που κάνουν έκρηξη....!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...