Andre85 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Άρχισα πάλι το παιχνίδι,αφού η αδερφή μου δεν παίζει σοβαρά και με σκοτώνει συνεχώς, ως sorcerer και μόλις έφτασα στην Majula. Τώρα σταματάω.Το μόνο σπαστικό είναι ότι όταν πατάω quit δεν με βγάζει αμέσως από το παιχνίδι... Στα messages που μπορούμε να αφήσουμε μπορούμε να γράψουμε δικά μας ή όχι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Έχω κολλήσει στους 3 Mini bosses της 2ης περιοχής... Εννοείται πως και στο DS2 παίζω ΜΟΝΟ melee, hardcore καταστάσεις! αν θες βοηθεια φαε τον 1ο πανω και μετα πεσε κατω και ψιλοτρεχα για να αντιμετωπισεις το καθενα μονο του παντως παλουκακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhonios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αν θες βοηθεια φαε τον 1ο πανω και μετα πεσε κατω και ψιλοτρεχα για να αντιμετωπισεις το καθενα μονο του παντως παλουκακι Ειδικά ο πάνω...είναι τρομερά ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ! Να πω μία ενδόμυχη και αμαρτωλή σκέψη? Πόσο τέλειο θα ήταν ένα pure Darksouls Οnline ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Official Statements: Bandai Namco Games Community Team: "A fix is being worked on and will come in the form of a patch. We're hoping to deploy in the next few days. We'll make an announcement once it is available. Thank you very much for hanging in there and apologies for the delay." Link to The Official Bandai Namco Support Thread:http://steamcommunity.com/app/236430/discussions/0/558754259718155271/ Εντωμεταξύ ο κόσμος άρχισε να χάνει την υπομονή του, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο metacritic. 5.7 η βαθμολογία του κόσμου με πολλές φωνές για κακό port. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Εγω παντως δεν παρατηρησα κανενα πρόβλημα με το port οπότε για μένα όλα καλα Απο κει και πέρα καποιες πρώτες σκέψεις: 1. Γραφικά: Είναι ωραία χωρίς να συγκλονίζουν κάνουν την δουλειά τους. Είναι στα χαρτια καλύτερα απο το ένα ΑΛΛΑ προσωπικά μου άρεσαν περισσότερα τα γραφικά του πρώτου, η αισθητική τους , ο σχεδιασμός τους και η όλα γενικα αίσθηση, ακόμα και τα γράμματα μου φαίνονται καπως, ακόμα και το you died λίγο σφιγμένο. Ζητώ συγγνωμη που δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα, όποιος αισθάνεται το ίδιο με καταλαβαίνει. 2.Gameplay: Διαφορετικό αλλά είναι το ίδιο , μάλλον αναγκαίες καποιες αλλαγές , τις δέχομαι χωρίς να εχω ακόμα ολοκληρωμένη αποψη 3. Ο ήχος και το voice acting στα ιδια υψηλα επίπεδα 4.Σχεδιασμός , ατμόσφαιρα , lore κτλ κtl νομίζω δεν φτάνει στα επίπεδα του ένα , το πρωτο ήταν ενα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ και ίσως να το αδικει μια τετοια σύγκριση . Δεν κάνω in depth αναλυση καθώς μόλις εβγαλα το pursuer (2ο boss) οπότε είμαι αρχη ακόμα , θα επανέλθω μετά απο περισσότερο gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εντωμεταξύ ο κόσμος άρχισε να χάνει την υπομονή του, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο metacritic. 5.7 η βαθμολογία του κόσμου με πολλές φωνές για κακό port. Ποιος νοιαζεται για τις βαθμολογιες του metacritic? Ποιος νοιαζεται για τις βαθμολογιες του metacritic? To παιχνιδι συνεχιζει να πουλαει καλα στο pc παρα τα σοβαρα προβληματα που εχει. Πανω απο 74.000 ταυτοχρονοι χρηστες αυτη τη στιγμη συμφωνα με τα steam stats(που στη πραγματικοττητα παζει να ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσο δειχνουν τα stats) ενω χτες το βραδυ εδειχνει 68.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 5.7 η βαθμολογία του κόσμου με πολλές φωνές για κακό port. Δεν μου έχει τύχει το loading bug, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό port... Ήρθε και ο PS3 φίλος σήμερα και μου εξήγησε διάφορα που δεν τα είχα ψάξει (και κάτι μέρη που προσπέρασα επιδεικτικά στην αρχή). Τώρα που παίζω, κατάλαβα τι μου έλεγε τις άλλες φορές. Πάντως οκ, η σειρά απέκτησε άλλον έναν fan. Hard but fair (God Hand motto). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τέλεια, σκότωσα έναν -μάλλον- hacker και γέμισα 480Κ souls και δε ξέρω τι να τα κάνω, αν τα χάσω θα παραμείνει το soul memory, αν τα χρησιμοποιήσω θα φτάσω να έχω την διπλάσια δύναμη απ'ότι πριν (600Κ soul memory είχα πριν από αυτό) Δε ξέρω τι σκατά να κάνω και μάλλον με βλέπω για νέο χαρακτήρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εγώ το έπαιξα και δεν μ' αρέσει καθόλου..Όχι τόσο για την δυσκολία που έχει, αλλά και γιατί μου φαίνεται άδειο σαν παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 5.7 η βαθμολογία του κόσμου με πολλές φωνές για κακό port. Έλα σε παρακαλώ που θα το πεις port. Lead platform ήταν - και καλά - το PC (sarcasm off ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Το βλακώδες effe από τα δαχτυλίδια που μπουσταρουν stats είναι πολύ ενοχλητικό...μια ελαφριά aura η τίποτα θα ήταν πολύ καλύτερα.Για μένα πάντως είναι από τα καλύτερα port που έχω παίξει, κανένα πρόβλημα με controls, 60fps κολλημένο όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα console ports, μονο πρόβλημα τα blackbars που ακόμα απορώ γιατί και πόσο δύσκολο είναι το fuckin resize...anyways, δεύτερο boss down, και έχω χαθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έλα σε παρακαλώ που θα το πεις port. Lead platform ήταν - και καλά - το PC (sarcasm off ) port ειναι αλλα σε συγκριση με το πρωτο ειναι καπως καλυτερο. Το πρωτο ετρεχε στα 30 fps και δεν υποστηριζε αναλυσεις πανω απο 1024χ768 ενω αυτο υποστηριζει 1920χ1080 και 60 fps. Να φτιαξουν το χειρισμο με πληκτολογιο και ποντικι και ειμαστε κομπλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έλα σε παρακαλώ που θα το πεις port. Lead platform ήταν - και καλά - το PC (sarcasm off ) To false advertising σε όλο του το μεγαλείο δυστυχώς. Όσο για το metacritic, αν δούμε τα user scores σε PS3 και XBOX360 θα καταλάβουμε εύκολα ότι για να διαφέρει τόσο πολύ η βαθμολογία της έκδοσης για PC, κάτι δεν πάει καλά, ειδικά όταν το DS 1 στο PC έχει user score 7.2 Ποιος νοιαζεται για τις βαθμολογιες του metacritic? To παιχνιδι συνεχιζει να πουλαει καλα στο pc παρα τα σοβαρα προβληματα που εχει. Πανω απο 74.000 ταυτοχρονοι χρηστες αυτη τη στιγμη συμφωνα με τα steam stats(που στη πραγματικοττητα παζει να ειναι πολυ περισσοτεροι απο οσο δειχνουν τα stats) ενω χτες το βραδυ εδειχνει 68.000 Για τις βαθμολογίες του metacritic πρώτα από όλα νοιάζονται οι ίδιες οι εταιρίες. Δεν θα κάτσω να ξανακάνω μαθήματα στατιστικής, τα έχω ξαναπεί σε άλλο τόπικ. Πόσοι εδώ πέρα έχουμε το Dark Souls 2 original? Πόσοι έχουμε πρόβλημα? Για βγάλτε τα ποσοστά σας και πείτε μετά αν το θεωρείτε μικρό το ποσοστό αυτών που έχουν πρόβλημα. Και μετά αναλογιστείτε τη ζημιά που κάνει σε ένα προϊόν ένας δυσαρεστημένος πελάτης, διότι όπως βλέπετε και στο metacritic, όπως βλέπετε και εδώ με εμένα, ένας δυσαρεστημένος πελάτης είναι πολύ πιό έντονος στην επικοινωνία της εμπειρίας του από έναν ευχαριστημένο πελάτη και επηρεάζει περισσότερους πιθανούς αγοραστές σε ατομικό επίπεδο. Και αυτό, αν δεν το ξέρετε εσείς δεν πειράζει, διότι μιά χαρά το ξέρουν αυτοί που έχουν αυτές τις εταιρίες που βγάζουν αυτά τα προϊόντα. Αν δεν το είχα αγοράσει το παιχνίδι μισοτιμής, θα είχα απαιτήσει refund. 3 μέρες τώρα και μου βγάλαν ανακοίνωση ότι θα βγάλουν fix στις επόμενες μέρες. Μέχρι να το boot-άρω σωστά, άλλοι θα έχουν τελειώσει και θα είναι στο 2ο playthrough. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 5.6 η βαθμολογια της pc εκδοσης απο τους χρηστες στο metacritic 8.5 και 8.2 στις κονσολες :shock: Τραγικο!!! Το ακομα πιο τραγικο ομως ειναι πως το dark souls 1 εχει παρει 7.2 ενω ηταν πολυ χειροτερο port απο το 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 5.6 η βαθμολογια της pc εκδοσης απο τους χρηστες στο metacritic 8.5 και 8.2 στις κονσολες :shock: Τραγικο!!! Το ακομα πιο τραγικο ομως ειναι πως το dark souls 1 εχει παρει 7.2 ενω ηταν πολυ χειροτερο port απο το 2. Η ποιότητα ενός προϊόντος στα μάτια του καταναλωτή έχει άμεση σύνδεση με τις προσδοκίες που έχει για το προϊόν αυτό. Το DS 1 μας έκαναν πραγματική χάρη που το έβγαλαν στο PC και είχαν δηλώσει εξ αρχής ότι δεν ξέραν τη τύφλα τους από PC porting. Ο κόσμος ήξερε από πρίν ότι το port θα ήταν μετριο, αλλά ακόμα και όταν είδαμε ότι το port ήταν κάκιστο, ο κόσμος δεν την τιμώρησε την εταιρία, διότι ήταν ειλικρινής με το κοινό. Στο DS 2 έδειχναν σούπερ ντούπερ φωτισμούς, γραφικά. Eίπαν του κόσμου ότι το PC είναι η lead platform. Διαμόρφωσαν τελείως διαφορετικές προσδοκίες στο κόσμο. Και καταλήγουμε όχι μόνο να μήν έχει το παιχνίδι αυτά, αλλά να μήν μπορεί κάν να φορτώσει για να παίξεις. Τέλος πάντων, δεν έχει και πολύ νόημα να χαλάω τη διάθεση αυτών που μπορούν να το παίξουν και γουστάρουν. Θα κάνουμε υπομονή, αλλά αν κλείσουμε βδομάδα και δεν το έχουν φτιάξει ακόμα, θα φάνε τρελό φτύσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα